Satış Sıfır Xiaomi Redmi Pro 64GB ALTIN 1000TL - MiBand-2 100TL

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
bu mi5 128 gb 1850tl diyordunuz şimdi 1900tl diyorsunuz. satılıyor diye bu kadar da yükseltilmez ki ama.

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
bu mi5 128 gb 1850tl diyordunuz şimdi 1900tl diyorsunuz. satılıyor diye bu kadar da yükseltilmez ki ama.

Nerde 1850 demişim? Fiyatı 2000den düştüm 1900un altına hiç düşmedi. Alamıyorum diye çamur atmayın!!

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
birader sen dalgamı geçiyon bu kadar adamla mi5 64gb 1650 tl mi5 128gb 1850 tl yazıyordu cumartesi günü sayfada hatta 19 haziranda stokta olmayan telefonların getirileceğini ve kimlere ayrıldığınıda yazdınız. bunu sadece ben değil herkesin görmüş olması lazım. yada başka bi ihtimal sayfa yöneticileri kendi telefonlarını kendi satıyor. bu benim dediğim fiyatlar bykatre tarafından yazılmıştı.

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
bu msjı okuyan arkadaşlar varsa bu kişiden telefon almayın mi5 128gb Bykatrede 1800tl. herhalde bu arkadaşta ondan alıp size 1900'e satacak.

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
bu msjı okuyan arkadaşlar varsa bu kişiden telefon almayın mi5 128gb Bykatrede 1800tl. herhalde bu arkadaşta ondan alıp size 1900'e satacak.

Hatanı anlayınca böyle mi telafi ediyorsun? Senin belirttiğim bütün konuşmalar mesajlar vs başka satış konusunda geçmiş. Kervan yürür sen hiç merak etme. Sen alma dedin diye yüzlerce referans çöp olacak değil! Mi5'e herkesin ihtiyacı yok ama karaktere kesinlikle!!

mert25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert25
Cihazım
xiaomi mi6
Meslek
Öğretmen
Konular
31
hocam bir şey sormak istiyorum, neden %6 komisyon alan sanalpazar değil de %9 komisyon alan sahibindeni tercih ediyorsunuz?
Bir ara sanalpazarda sıkıntı vardı fakat bildiğim kadarıyla ücretini geç de olsa almayan olmadı.

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
Bu nasıl bi iştir aynı formun yöneticileri kendi belirlediği fiyata göre telefon nasıl satar bu nasıl bi anlayıştır. maden satıyorsun neden diğer yöneticiler gibi uygun fiyatlı değilde uçuk fiyatlarla el alemin 3-5 kuruşuna göz dikiyorsun. burada 100 tl gibi bi farktan bahsediyorum. 100tl fazla aldığın insanların parasını kursağından nasıl geçireceksin yazık değil mi. 100tl burdaki bir çok kişi için büyük para yanlışsam deki yanlışsın. ben kötü bişey demiyorum.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Bu nasıl bi iştir aynı formun yöneticileri kendi belirlediği fiyata göre telefon nasıl satar bu nasıl bi anlayıştır. maden satıyorsun neden diğer yöneticiler gibi uygun fiyatlı değilde uçuk fiyatlarla el alemin 3-5 kuruşuna göz dikiyorsun. burada 100 tl gibi bi farktan bahsediyorum. 100tl fazla aldığın insanların parasını kursağından nasıl geçireceksin yazık değil mi. 100tl burdaki bir çok kişi için büyük para yanlışsam deki yanlışsın. ben kötü bişey demiyorum.

Arkadaşım troll müsün sen yaa? Kimse sana zorla bişey sattırmıyor. Kimse sana zorla herhangi bir iş de yaptırmıyor.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
kardeş sen provokatör müsün ben ne zaman biriyle yazışsam ortaya çıkıyon. hayırdır sende bi hareketlenme var böyle şeyler olmasın.sen kime yaranmaya çalışıyon hayırdır yöneticilikte gözün varda onun müdafası mı bu. burda zorla bişey yapılan bişey var dedim mi ya okuman kıt yada okuduğunu anlaman kıt.

Son düzenleme:

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
hocam bir şey sormak istiyorum, neden %6 komisyon alan sanalpazar değil de %9 komisyon alan sahibindeni tercih ediyorsunuz?
Bir ara sanalpazarda sıkıntı vardı fakat bildiğim kadarıyla ücretini geç de olsa almayan olmadı.

Sanalpazarla 40dan fazla satışım oldu ama Şubat ayından sonra sanalpazar sistemi iyice çöktü. Müşteri hizmetleri de pek güvenli çalışmıyor. Şikayetvar sitesinden mevcut duruma bakabilirsiniz. Bu risk nedeniyle daha hızlı ve sorunsuz sahibinden sitesini tercih ediyorum. Gerekirse aradaki %3luk farkı indirim yaparım, sahibinden sitesini sanalpazardaki sorun çözülene kadar kullanmaya devam ederim.

Üst Alt