Satış Sıfır Xiaomi Redmi Pro 64GB ALTIN 1000TL - MiBand-2 100TL

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Şu arkadaş her konuda çıkıyor troll müdür nedir? Hep bir çamur atma çabasında. Satıcı istediği fiyata satar sanane. Her malın alıcısı var. İsteyen alır istemeyen almaz. Hayırdır Tanrilik rolüne mi büründün milletin satış fiyatına, kul hakkına karışıyorsun!

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erbilk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erb
Cihazım
mi4
Konular
0
arkadaştan mi4s aldım son derece ilgili biri almayı düşünüyorsanız tereddut etmeden alabilirsiniz arkadastan

datxhum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
11
Valla bende anlamadım. Çamur at izi kalsın rolünü oynuyor bu galiba. Ben de mi 4s siparişi verdim @davegrohl den. Ve herhangi bir sorun ile karşılanacağımı sanmıyorum.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Üçüncü kişiler burada konuya müdahil oluyorlar fakat burada satıcının sunmuş olduğu "fiyatlarından" dem vuruluyor; ben de eleştirmiştim fiyatları ve de eleştiriyorum. Burada aynı ürün sıfır 1500 ise atıyorum, siz de neden 1600 vs gibi bir eleştiri söz konusu. Çamur atmak değildir bu bence. Adam bu işin içindedir satıcı olarak, kalkıp başka rakip olarak gördüğü satıcıya böyle dokundurmalarda bulunuyor da olabilir, orası ayrı mesele. Alternatif çok, bu fiyatlardan daha düşüğe bulmak da mümkün. Çamur atılıyor mu, bilemem kişilerin niyetlerini. Niyet okumak gibi bir düşüncem yok, zira "çamur atan" yorumuyla belli eder kendini zaten. Ben de görüştüm bu satıcıyla, bu, "satıcı" lafından da haz etmiyorum. Nacizane tavsiyem, art niyetli olmayan eleştirilere karşı "alamıyorum diye çamur atmayın" önyargılı ve niyet okuyucu gibi bir söylemle cevap vermemeniz gerekir. Ki, kim, "alamıyorum, bari şuna iki çift laf atayım" kafasında olabilir? Şahsen bana çok yadırgayıcı bir hâl olarak gelir bu düşünce dünyasını bünyesinde barındıran insan çeşidi, var mıdır böyleleri, açıkcası çok garip... Burak beyin, işini gayet prensipli ve düzgün bir şekilde yapıyor olduğu izlenimini aldım ben. Meseleye sadece "telefon satmak" zaviyesinden bakmıyor anladığım kadarıyla, işin insani ve ahlaki ölçütlerini "paradan" daha öncelikli tutuyor olması ve sattığı ürünlerin arkasında duruyor olması da taktir edilmesi gereken bir durum bana göre. "Karaborsa" diye nitelenen bu "bitirim dünyasında" :) işe böyle bakan ve dürüst güvenilir yapan insanların olduğunu görmek mutluluk verici.

Son düzenleme:

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
Burak kardeşim seni bilen biliyo boswerrrr...

datxhum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
11
Burak bey den mi4s almak istedim. Fakat maaş aldıktan sonra ayın 15 inde alabileceğimi telefonu başkasına satamasını rica ettim.. Gerekiyorsa bir miktar kapora verebileceğimi söyledim. Kendisinin cevabı "ya bişiy olursa, borçlu ölmek istemem" oldu. Bu kadar ince düşünen biri art niyetli olamaz bence..

daveygrohl

Xiaomi Shop
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
6
Olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim. Fiyat konusunda eleştirilere açığım her zaman. Ancak arkadaşın "geçen gün düşük fiyattı, satışlar iyi diye neden arttırdın" diye iftira atması kabul edilebilir bir durum değil. Farklı konuyla karıştırmış olabileceğini söyleyip uyardım ancak devam eden mesajlarda olumsuz tutumu devam ettiği için bu şekilde cevap verdim. İlk sayfaya referanslarımı ekledim, toplamda 80'den fazla referansım var. Alışveriş sonucunda 1 kişi dahi bunca sitede hakkımda olumsuz birşey yazmamıştır. Elimden geldiğince alıcılarıma yardımcı olurum. Sonuçta paranın kolay kazanılmadığının bilincindeyim. Herhangi bir alıcıyı aldatıp haksız kazanç elde edersem Allah o parayı bana nasip etmesin.

puHu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
i9300
Konular
0
Hocam mi5 64 siyah var mı elinizde?

puHu