Üçüncü kişiler burada konuya müdahil oluyorlar fakat burada satıcının sunmuş olduğu "fiyatlarından" dem vuruluyor; ben de eleştirmiştim fiyatları ve de eleştiriyorum. Burada aynı ürün sıfır 1500 ise atıyorum, siz de neden 1600 vs gibi bir eleştiri söz konusu. Çamur atmak değildir bu bence. Adam bu işin içindedir satıcı olarak, kalkıp başka rakip olarak gördüğü satıcıya böyle dokundurmalarda bulunuyor da olabilir, orası ayrı mesele. Alternatif çok, bu fiyatlardan daha düşüğe bulmak da mümkün. Çamur atılıyor mu, bilemem kişilerin niyetlerini. Niyet okumak gibi bir düşüncem yok, zira "çamur atan" yorumuyla belli eder kendini zaten. Ben de görüştüm bu satıcıyla, bu, "satıcı" lafından da haz etmiyorum. Nacizane tavsiyem, art niyetli olmayan eleştirilere karşı "alamıyorum diye çamur atmayın" önyargılı ve niyet okuyucu gibi bir söylemle cevap vermemeniz gerekir. Ki, kim, "alamıyorum, bari şuna iki çift laf atayım" kafasında olabilir? Şahsen bana çok yadırgayıcı bir hâl olarak gelir bu düşünce dünyasını bünyesinde barındıran insan çeşidi, var mıdır böyleleri, açıkcası çok garip... Burak beyin, işini gayet prensipli ve düzgün bir şekilde yapıyor olduğu izlenimini aldım ben. Meseleye sadece "telefon satmak" zaviyesinden bakmıyor anladığım kadarıyla, işin insani ve ahlaki ölçütlerini "paradan" daha öncelikli tutuyor olması ve sattığı ürünlerin arkasında duruyor olması da taktir edilmesi gereken bir durum bana göre. "Karaborsa" diye nitelenen bu "bitirim dünyasında"

işe böyle bakan ve dürüst güvenilir yapan insanların olduğunu görmek mutluluk verici.