Hangi telefon bu bahsettiğinizÇok teşekkür ederimİlk iki gün elimden düşürmedim her görende incelemek için aldığından 1 günü tam çıkarttı, şuan ise 33 saattir kullanmama rağmen kalan batarya süresi % 40. Bu benim için müthiş bir rakam çünkü sadece telefon whatsup dışında clash of clans oynuyorum devamlı. 1,5 gün rahatlıkla bu kullanımla gidiyor. Oyun oynamayan birisi 3250 mah batarya ile 2 günü rahat görür.
Hangi yekelıfm
Hangi telefon bu bahsettiğiniz
Hocam mi5 128gb siyah modelini almak istiyorum. Taksitli şekilde alabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz? 128 siyah yoksa 64gb siyah da olabilir.
puHu
taksitli satış olabiliyor mu gerçekten? mi4s pembeyi taksitli almak istiyorum. nasıl olacağı hakkında bilgi verebilir misiniz??FİYATLAR PEŞİN İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM FİYATLARIDIR. ŞEHİR DIŞINDAN veya TAKSİTLE ALMAK İSTEYEN OLURSA SAHİBİNDEN ÜZERİNDEN GET İLAN AÇABİLİRİM. SİTE YAKLAŞIK %9 KOMİSYON ALIR. YANİ ÖRNEKLE AÇIKLAMAK GEREKİRSE. 1000 TL'LİK TELEFONU 1100'DAN 9 TAKSİTLE ALABİLİRSİNİZ.
taksitli satış olabiliyor mu gerçekten? mi4s pembeyi taksitli almak istiyorum. nasıl olacağı hakkında bilgi verebilir misiniz??
bu kilit yüzünden mi mi max 1200 tl? sadece imei tamiri ne kadar acaba?Bootloader kilidi engeli nedeniyle Mi5 ve Mi Max hariç tüm modeller için türkçeleştirme ve imei tamiri işlemleri ÜCRETSİZDİR.
Xiaomi Mi Max - 32GB -->>> 1200 TL [ALTIN RENK STOKTA]