- Adım
- onur
- Cihazım
- xiaomi9t
- Konular
- 4
mi5 64 gb yok demişsiniz gelme ihtimali varmıdır...
mi5 64 gb yok demişsiniz gelme ihtimali varmıdır...
Mi 4s 16/64gb fark etmez, altın renk gelecek mi? Gelecekse fiyat ne olur?
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 4s siyah kayıtlı olarakmı gelecek, üzerinde hangi rom var?Xiaomi, Meizu, One Plus ve diğer ünlü çin telefon markalarından istediğiniz modeli temin edebilirim. Fiyatını öğrenmek istediğiniz modeli buradan yazabilir veya özel mesajla sorabilirsiniz. Stokta olan telefonların fiyatı aşağıda yazılıdır. Stokta olmayan telefonlardan sipariş etmeniz durumunda 20-25 gün içinde ürün teslim edilir.Imei işlemi yapılması istenirse, ımei alıcı tarafından temin edilir. Bootloader kilidi engeli nedeniyle Mi5 ve Mi Max hariç tüm modeller için türkçeleştirme ve imei tamiri işlemleri ÜCRETSİZDİR.
..::GÜNCEL STOK VE FİYAT DURUMU::.. [30 MAYIS 2016 TARİHİNDE GÜNCELLENMİŞTİR!]
Xiaomi Redmi Note 3 Pro - 32GB -->>> 930 TL [ALTIN RENGİ STOKTA]
Xiaomi Mi4S - 64GB -->>> 1200 TL [SİYAH RENGİ STOKTA]
Xiaomi Mi4S - 16GB -->>> 980 TL [BEYAZ RENK STOKTA!]
Xiaomi Mi5 - 32GB -->>> x TL [TÜKENDİ]
FİYATLAR PEŞİN İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM FİYATLARIDIR. ŞEHİR DIŞINDAN veya TAKSİTLE ALMAK İSTEYEN OLURSA SAHİBİNDEN ÜZERİNDEN GET İLAN AÇABİLİRİM. SİTE YAKLAŞIK %9 KOMİSYON ALIR. YANİ ÖRNEKLE AÇIKLAMAK GEREKİRSE. 1000 TL'LİK TELEFONU 1100'DAN 9 TAKSİTLE ALABİLİRSİNİZ.
ÜRÜN RESİMLERİ
Mi4S 64GB SİYAH
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 4s siyah kayıtlı olarakmı gelecek, üzerinde hangi rom var?
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi5 32 gb ne kadar
Daveygrohl Burak beyden mi5 32 gb beyaz telefon aldım. Online satışlarda heleki satın aldığınız telefon gibi bir ürünse güven oluşması çok zor. Burak beye satış öncesi, Satış esnasında ve satış sonrasında gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Kendisinden bir kaç telefon daha almak için görüşmelerim devam ediyor.
Bu arada telefon harika. Eşime hediye almıştım. Kayınpederim ve kendime de almayı düşünüyorum.