Yardım Ses sorunu(Lütfen yardım)

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi Mix 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi mi mix 3 telefona sahibim. Nişanlım ile konuşurken sürekli bana "sesim kendime geri geliyor konuşamıyorum" diye şikayet edip duruyordu. Daha sonra birkaç kişi ile konuştuktan sonra aynı şikayeti duyunca garantiye gönderdim . Geri geldiğinde aynı sorunlar devam ediyordu ve tekrar gönderdim. Şimdi geldi yine nişanlım sesinin kendisine geri geldiğini söylüyor. Fakat en az 20 farklı kişiyi aradım kimse ses sıkıntısı olmadığını söyledi. Şimdi diyeceksiniz ki nişanlının telefonunda problem var benim bu telefon garantide iken yedek telefon Samsung Galaxy Prime kullandım onda hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık. Fakat dün garantiden geldi telefon bir tek nişanlımla konuşurken bu problemi yaşıyoruz. Şimdi garantiye tekrar göndersem aynı muhabbet dönecek . Ben hiçbirşey anlamadım neden böyle bir sorun oluyor sadece tek 1 telefonda ? Lütfen bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olsun gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma. Tekrar mı garantiye göndermeliyim ? Ya da başka bir yöntem biliyor musunuz ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi mi mix 3 telefona sahibim. Nişanlım ile konuşurken sürekli bana "sesim kendime geri geliyor konuşamıyorum" diye şikayet edip duruyordu. Daha sonra birkaç kişi ile konuştuktan sonra aynı şikayeti duyunca garantiye gönderdim . Geri geldiğinde aynı sorunlar devam ediyordu ve tekrar gönderdim. Şimdi geldi yine nişanlım sesinin kendisine geri geldiğini söylüyor. Fakat en az 20 farklı kişiyi aradım kimse ses sıkıntısı olmadığını söyledi. Şimdi diyeceksiniz ki nişanlının telefonunda problem var benim bu telefon garantide iken yedek telefon Samsung Galaxy Prime kullandım onda hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık. Fakat dün garantiden geldi telefon bir tek nişanlımla konuşurken bu problemi yaşıyoruz. Şimdi garantiye tekrar göndersem aynı muhabbet dönecek . Ben hiçbirşey anlamadım neden böyle bir sorun oluyor sadece tek 1 telefonda ? Lütfen bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olsun gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma. Tekrar mı garantiye göndermeliyim ? Ya da başka bir yöntem biliyor musunuz ?
Hocam merak ettiğim nokta garantiden geldikten sonra ya da yapılan işlemlerde ne yazıp yolluyorlar

Oyla:

Alperengs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Mi8
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,

[çoğu telefonlar dinleniyor sesin sana geri geliyor çoğu kiside oluyor bana da oluyor eski telefonlar da dahil buna

Oyla:

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti kağıdında yazan ;

Filtreler ve ahize hoparlörü yenilendi, güncel yazılım atıldı diye. Fakat tek nişanlımda kaldı bu sorun şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi doğru diyorsun da yedek telefonda iken dinlenmiyor da tek bu telefonda mı dinleniyor anlamadım ki ? onunla ilgili bir sorun oldugunu sanmıyorum başka birşey var ama ne ?

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar merhaba,

Hatırlar mısınız bilmem.
TV proğramlarında (Özellikle eskilerde) bağlanan kişinin sesi yüksek, ağdalı veya farklı şekilde geldiğinde arayana derlerdi ki TV yanınızda ise kapatın veya radyo açıksa kapatın derler di.
Siz nişanlınız ile konuşurken o an yakınında bu tip teknolojik aletlerin hangilerinin açık olduğunu sorun.

Anlatımlarınızdan böyle bir sonuç çıkardım.

Oyla:

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Erken konuştum arkadaşlar az önce annemle konuşurken de ses gelmeye başladı dedi. Ben bıktım artık 3. gönderim olacak bu ben bu telefonu istemiyorum ama her seferinde filtreler yenilendi diyip gönderiyorlar ne yapmam gerekiyor ?

Oyla:

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Erken konuştum arkadaşlar az önce annemle konuşurken de ses gelmeye başladı dedi. Ben bıktım artık 3. gönderim olacak bu ben bu telefonu istemiyorum ama her seferinde filtreler yenilendi diyip gönderiyorlar ne yapmam gerekiyor ?
Eğer değişim şansınız varsa değişim için zorlayın. Başka türlü çözülmeyecek muhtemelen. Xiaomi cihazlara Türkiyede servis hizmeti veren firma ile ilgili herkesin şikayetleri varmış.

Oyla:

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Şimdi aradım erkek çıksa kavga edecektim de kadın çok kibar konuştu ama yine 18 dakika boyunca söyledim. 4300 TL verdik peşin aldık 5. ayda olanlara bakın vs dedim kendinizi yerime koyun falan kadın yetkili adına gönderin MNG anlaşmalı olarak direkt kendileri incelesin dediler. Yarın göndersem Pazartesi ellerinde olacak hafta sonu telefonsuz kalmiym yedek telefonum çok kötü çünkü. Pazartesi göndereceğim Salı ellerinde olacak sonraki süreç bakalım.

Oyla:

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Şimdi aradım erkek çıksa kavga edecektim de kadın çok kibar konuştu ama yine 18 dakika boyunca söyledim. 4300 TL verdik peşin aldık 5. ayda olanlara bakın vs dedim kendinizi yerime koyun falan kadın yetkili adına gönderin MNG anlaşmalı olarak direkt kendileri incelesin dediler. Yarın göndersem Pazartesi ellerinde olacak hafta sonu telefonsuz kalmiym yedek telefonum çok kötü çünkü. Pazartesi göndereceğim Salı ellerinde olacak sonraki süreç bakalım.
Hocam siz yine kibar davranmışsınız, o sizin büyüklüğünüz. Ama bana sorarsanız kadın erkek farketmeksizin "malesef" çok sert ve kaba konuşmadığımız sürece hakkımızı aradığımızı anlatamıyoruz müşteri temsilcilerine. Ben de daha önce benzer problemlerle hem kvk hemde superonline müşteri hizmetlerinde mücadele ettim. İnanın ki malesef serk konuşmak gerekiyor. Haklarınızın ne olduğunu bildiğinizi de karşı tarafa anlatmalısınız. Umarım süreç istediğiniz gibi gider. Malesef bu ülkede müşteri "hizmet"leri karşısında hakkımızı aramak zorunda kalıyoruz.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Redmi'leri, Note'ları hadi Mi'leri de geçtim... Mix gibi kalburüstü bir seride bari adam gibi satış sonrası hizmet verin... Yazık ki ne yazık.

:(

Servise aynı sorun ile üç defa başvuru sonunda sorun giderilemiyorsa değişim veya para iadesi mümkün olabiliyor, durumu araştırarak tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

* * *

Konu içerisinde yazılan, telefon dinleme muhabbeti de, tamamen şehir efsanesi. makeup~~

Oyla:
Üst Alt