Yardım Ses sorunu(Lütfen yardım)

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi Mix 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi mi mix 3 telefona sahibim. Nişanlım ile konuşurken sürekli bana "sesim kendime geri geliyor konuşamıyorum" diye şikayet edip duruyordu. Daha sonra birkaç kişi ile konuştuktan sonra aynı şikayeti duyunca garantiye gönderdim . Geri geldiğinde aynı sorunlar devam ediyordu ve tekrar gönderdim. Şimdi geldi yine nişanlım sesinin kendisine geri geldiğini söylüyor. Fakat en az 20 farklı kişiyi aradım kimse ses sıkıntısı olmadığını söyledi. Şimdi diyeceksiniz ki nişanlının telefonunda problem var benim bu telefon garantide iken yedek telefon Samsung Galaxy Prime kullandım onda hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık. Fakat dün garantiden geldi telefon bir tek nişanlımla konuşurken bu problemi yaşıyoruz. Şimdi garantiye tekrar göndersem aynı muhabbet dönecek . Ben hiçbirşey anlamadım neden böyle bir sorun oluyor sadece tek 1 telefonda ? Lütfen bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olsun gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma. Tekrar mı garantiye göndermeliyim ? Ya da başka bir yöntem biliyor musunuz ?

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Mersis ve Vergi no'larını istedim neden dediğinde Tüketici hakem heyeti başvurusunda bulunacağım bilgiler gerekli dedim . Siz bize yollayın biz inceleyelim emin olun tüketici hakem heyetinden daha hızlı olacaktır işleminiz dedi. Başvurmadan önce bize gönderin daha hızlı sonuç alacaksınız çünkü dava sürecine girince artık müdahale edemeyiz dediler. Yetkili adına gönderin bizzat kendileri ilgilenecekler dediler. Bakalım ilk onlara göndericem 3. de de artık sonuç alamazsam tüketici hakem heyeti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte bu son 3. göndermem olacak. Hakem heyeti başvurusunu söyledim zaten. Son kez gönderin yetkili incelesin eğer sonuç alamazsanız öyle başvurursunuz dediler. Son kez Pazartesi göndereceğim bakalım sonuç ne olacak.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Aynı sorunu bende yaşıyorum benim cihazım note6 pro telefon görüşmelerinde hep sesim bana geliyor şikayeti duyuyorum ve çözüm olarak ahizede konuşun ve sesi kısabildiğiniz kadar kısın ben ahizede sesi tamamen kısarak çözebildim.

Oyla:

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Mersis ve Vergi no'larını istedim neden dediğinde Tüketici hakem heyeti başvurusunda bulunacağım bilgiler gerekli dedim . Siz bize yollayın biz inceleyelim emin olun tüketici hakem heyetinden daha hızlı olacaktır işleminiz dedi. Başvurmadan önce bize gönderin daha hızlı sonuç alacaksınız çünkü dava sürecine girince artık müdahale edemeyiz dediler. Yetkili adına gönderin bizzat kendileri ilgilenecekler dediler. Bakalım ilk onlara göndericem 3. de de artık sonuç alamazsam tüketici hakem heyeti.

İşte bu son 3. göndermem olacak. Hakem heyeti başvurusunu söyledim zaten. Son kez gönderin yetkili incelesin eğer sonuç alamazsanız öyle başvurursunuz dediler. Son kez Pazartesi göndereceğim bakalım sonuç ne olacak.
Umarım tüketici hakem heyetine gitmeden sorununuz istediğiniz şekilde çözülür. Dedikleri gibi süreç uzun sürüyor çünkü.

Oyla:

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Patron 4200 TL vermişim neden orjinal adam gibi rahat rahat konuşmak varken kendimi kasarak konuşacağım ? Niye sesini kısıp ahizede konuşmam gerekiyor ki ? Bence siz de gönderin. Daha 5 aylık telefon. Ahizeden konuşmak istesem 1000 TL 'lik bir telefon alır keyfime bakardım. Dediğim gibi bence siz de hakkınızı arayın.

Ah patron ah. Yedek telefonum o kadar kötü ki whatsapp haricinde hiçbirşey kullanamıyorum. Her telefon gittiğinde 10-15 gün mal gibi kalıyorum. Sosyal medya olayı değil ya Spotify 'dan müzik dinleyemiyor oyun bile oynayamıyorum. 3310 dan farkı kalmıyor.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Arkadaşlar merhaba,

Xiaomi mi mix 3 telefona sahibim. Nişanlım ile konuşurken sürekli bana "sesim kendime geri geliyor konuşamıyorum" diye şikayet edip duruyordu. Daha sonra birkaç kişi ile konuştuktan sonra aynı şikayeti duyunca garantiye gönderdim . Geri geldiğinde aynı sorunlar devam ediyordu ve tekrar gönderdim. Şimdi geldi yine nişanlım sesinin kendisine geri geldiğini söylüyor. Fakat en az 20 farklı kişiyi aradım kimse ses sıkıntısı olmadığını söyledi. Şimdi diyeceksiniz ki nişanlının telefonunda problem var benim bu telefon garantide iken yedek telefon Samsung Galaxy Prime kullandım onda hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık. Fakat dün garantiden geldi telefon bir tek nişanlımla konuşurken bu problemi yaşıyoruz. Şimdi garantiye tekrar göndersem aynı muhabbet dönecek . Ben hiçbirşey anlamadım neden böyle bir sorun oluyor sadece tek 1 telefonda ? Lütfen bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olsun gerçekten canım çok sıkılmaya başladı bu duruma. Tekrar mı garantiye göndermeliyim ? Ya da başka bir yöntem biliyor musunuz ?
Bende tam yol yakınken nişan at belliki bir uyumsuzluk var diyecektim angel~~angel~~ (şaka tabi allah tamamına erdirsin inş clap~~ ) baska kişilerlede aynı sorunu yasamıssın daha sonraki msjlarınıda okudum hatta bir arkadas hakkını araman için söylediği seylere katılıyorum asla kibarlık para etmiyor bu memleketde tabi hakaret de etme ama haklarını bıldıgını gözlerine soka soka belli et 5 aylık cıhaz 3 kez tamıremı gıder umarım sorunun hal olur

Oyla:

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
aman ağzından yel alsın :) Umarım bu sefer çözülecek yoksa çıldırıcam cidden

Oyla:

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Direkt değişim talebi ile yollayacağım. Gerçi geçen sefer de öyle yollamıştım ama bu sefer konuştuğum kadın yetkili kişi ismine istinaden yollayın dedi. Bizzat o inceleyecek falan. Tabi formalitedir büyük ihtimalle ama yenilensin ya da para iadem olsun da beni ilgilendirmez orası :)

Oyla:

BrutalAbomination

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
12
Ritzy ile defalarca konuşmam sonucunda hala daha inceleniyor ayağı yapıyorlar. Berkay diye biriyle görüştüm bana başka model cihaz istermisiniz dedi ben de 4200 TL (kdv dahil) Mi Mix 3 'e verdiğimi o paralara şuan denk olarak Mi 9T Pro olduğunu belirttim. Onunla değiştirmem sizce mantıklı mı ? Mi Mix 3 'ten daha mı iyi ? Gördüğüm kadarıyla tek 855 işlemci ve 4000 mah artısı var. Eksileri nelerdir ? Ritzy kabul ederse Mi 9T pro ile değiştiriym mi ? Mi Mix 3 tüm güncellemeleri ilk sıralarda alıyordu Mi 9T Pro da öyle sorunlarla karşılaşır mıyım? Yardımlarınız için teşekkürler.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Gecmıs olsun. Nişanlınızın telefonu da Xaoimi marka mı acaba ?

Oyla:
Üst Alt