Soru Ses kısma sorunu

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Şöyle ki çoğu cihazda aynı anda basmadığın takdirde ya cihaz kilitlenir ya da ses kısılır aynı anda basıyorum ekran görüntüsü alıyor ses kısma ibaresi olmuyor fakat bende ses kısmaya başlıyor aynı anda da ekran görüntüsü alıyor görüntüyü aldıktan sonra ses kısma işlemine de devam ediyor sanki ben devamlı basıyormuşum gibi
TWRP üzerinden sıfırlamak belki sorunu çözebilir.Yedek alın çözülmezse geri dönersiniz

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Şöyle ki çoğu cihazda aynı anda basmadığın takdirde ya cihaz kilitlenir ya da ses kısılır aynı anda basıyorum ekran görüntüsü alıyor ses kısma ibaresi olmuyor fakat bende ses kısmaya başlıyor aynı anda da ekran görüntüsü alıyor görüntüyü aldıktan sonra ses kısma işlemine de devam ediyor sanki ben devamlı basıyormuşum gibi
Hocam kılıf varmı kılıf kaynaklı olabilir bu sorum

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Yedek aldığımda herşeyi yedekler mi ekran düzenini kişisel ayarlarımı uygulamaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hs
Hayır kılıf kullanmıyorum
Benim bildiğim herşeyi yedekliyor.Aslan abi bakarsa o daha doğru bilgi verebilir.Ekran düzeni felan deyince bilemedim

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Benim bildiğim herşeyi yedekliyor.Aslan abi bakarsa o daha doğru bilgi verebilir.Ekran düzeni felan deyince bilemedim
Hocam cihazda ki twrp önemli yedek alma çalışıyormu çalışmıyor mu bilemiyorum

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Cihazim 9pro Note 9s twrp yüklü
O twrp ile yedek alma yükleme çalışmıyor yedekleri şu şekilde alın mi cloud ile herşeyin yedeğini alın sonra dahili depolama da ki herşeyide pc ye yedekleyin olmadı titanium backup indirin komple yedek alın sonra tüm yedekleri pcye atın sonra format data yapın yani yapacağınız baska bişey yok su anda bu arada root ta silinir format data sonrası

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Haydaa. :) Güldüm kusura bakmayın.
Miui 12 kullanıyorsunuz hala ses kısma yok üç parmak ekran görüntüsü almamı kaldı? :D İstediginiz ekranda kontrol merkezini aşağı çekin ve makas resmi olan ikona basın ekran görüntüsü alınır, hatta eger ekran uzun ise (ayarlar menüsü gibi) görüntüyü aşağıya doğru uzatmak mümkün. Hatta hatta gönder tuşuda gelirki o anda paylaşabilirsin.

Anladığım kadarıyla ses kısma tuşuna biraz abanmışsınız. :P şimdi de takılı kalıyor. Öyle abanmadan ses açma tuşuna biraz uzun basarak kısma tuşunu dengelemeye çalışın.
Yok tümden deforme oldu ise cihazın tamiri gerekir.

Twrp ydi formattı gerekmez aman diyim. Zaten tuş sıkıntılı olası bir çökmede o tuş içerde kalırsa her şey berbat olur.
Twrpyi hiç açamayabilirsiniz. Sürekli fastboot açılır. Sorun mekanik yazilim ile düzelmez.
Cihazın tuşlarında takılma veya her hangi bir deforme yok yazılımsal olarak düşünüyorum
Cihazı sıfırlayıp öyle deneyeceğim

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Cihazın tuşlarında takılma veya her hangi bir deforme yok yazılımsal olarak düşünüyorum
Cihazı sıfırlayıp öyle deneyeceğim
siz sıfırlama deneyin hocam bakmayın başkasının dediğine

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Tartışma içerikli ve uygunsuz davranışlı yorumlar kaldırılmıştır. Tekrarı halinde süreli/süresiz uzaklaştırma alabilirsiniz.

Üst Alt