Soru Servis Süresi

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
ss
güç düğmesinin arızası 20 gün sürmez heralde bende 1 aydır bekliyorum izin alabilirsem işten hakem heyetine başvurmaya gidicem
sizce servisi arayıp bilgi almaya çalışayım mı yoksa bekleyeyim mi biraz daha hocam?

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Arkadaşlar ben cihazımı gidip aldım, eve geldim.Gelmeden önce de orada kontrol ettim ve sağolsunlar sorunum düzelmiş.Darısı sizin başınıza. :)

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
az önce aradım bende parça bekliyor olarak görünüyor dediler umarım doğrudur :D

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Ben de sabah aradım.Yaklaşık bir saat önce.Cihazın onarımının bittiğini ve incelemeye alındığını söylediler."Ortalama ne kadar sürer ?" diye sorduğumda da "1 Haftayı bulabilir.Çünkü inceleme aşamasında kontrollerimizi ayrıntılı olarak yapıyoruz." şeklinde bir cevap verildi.Alt tarafı mikrofon bozuktu.1 Hafta sürmesi çok mantıksız.Bence tamamen zaman kazanmak için böyle söylediler.
Merhaba Arkadaşım,
11.06.2016 tarihinde işleme aldıkları mi4 lte cihazımı bugün geçti hala göndermediler. arızası kapandı ve açılmadı şarj etmemeye başlamıştı .
Anakart soru dediler. o günden bugüne net cevap yok, üstelik son 11 gündür hergün yarın çıkıyor deyip deyip oyalıyorlar. Test kontrol aşaması yalanlarını eskittiler şimdi kargo yalanına başladılar. Yazık insanları salak yerine koyduklarını sanıyorlar ama kendileri kaybediyorlar. Dava edeceğim diyorum biz yetkililere iletiriz diyorlar :D

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Merhaba Arkadaşım,
11.06.2016 tarihinde işleme aldıkları mi4 lte cihazımı bugün geçti hala göndermediler. arızası kapandı ve açılmadı şarj etmemeye başlamıştı .
Anakart soru dediler. o günden bugüne net cevap yok, üstelik son 11 gündür hergün yarın çıkıyor deyip deyip oyalıyorlar. Test kontrol aşaması yalanlarını eskittiler şimdi kargo yalanına başladılar. Yazık insanları salak yerine koyduklarını sanıyorlar ama kendileri kaybediyorlar. Dava edeceğim diyorum biz yetkililere iletiriz diyorlar :D
Çoğu insan sıkıntı yaşamış zaten internette yazılanlara göre ama ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Çoğu insan sıkıntı yaşamış zaten internette yazılanlara göre ama ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Ürünü dedikleri gibi yenisi ile değiştirseler amenna ama ona da inanmıyorum her gün yalan dolan var kardeşim. Belkide aynı cihazımı olduğu gibi gönderecekler.

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
benim anakartı 20 günde değiştirdiler onuda eline yüzüne bulaştırmışlar. Cihaz geldiğinde kulaklık takınca ses geliyor ama mikrafon ve ses acma kısma fonksiyonları çalışmıyordu ticket atmıştım iyiki de atmışım 1 ay sonra iyice baktım hasar vermişler kulaklık girişinde 1 adet pin eğik kırık gibi + cihaz haftada ortalama 5 kere durduk yere reset atıyor bazıları android 6 dan dolayı vs yazmış ama öncesinde de 1-2 kere yapmıştı garanti sonrası. Göndermeye korkuyorum cihaz bulursam göndereceğim.

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
benim anakartı 20 günde değiştirdiler onuda eline yüzüne bulaştırmışlar. Cihaz geldiğinde kulaklık takınca ses geliyor ama mikrafon ve ses acma kısma fonksiyonları çalışmıyordu ticket atmıştım iyiki de atmışım 1 ay sonra iyice baktım hasar vermişler kulaklık girişinde 1 adet pin eğik kırık gibi + cihaz haftada ortalama 5 kere durduk yere reset atıyor bazıları android 6 dan dolayı vs yazmış ama öncesinde de 1-2 kere yapmıştı garanti sonrası. Göndermeye korkuyorum cihaz bulursam göndereceğim.

Bende korkuyorum inş aynı ram modelli cihazdan gönderirler de korkum son bulur. Kalıp 2 gb ram modellisini gönderirlerse vay halime... hiç güvenilir firma değilmş :/ birde bu aralar mi4 ler de anakart sorunsalı cok fazla olmaya basladı nedense

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Merhaba Arkadaşım,

aynı sıkıntı benim de başıma geldi bana da sorunun elektiriksel olduğunu arızanın giderilip incelemeye alındığını söylemişlerdi bugün hakem heyetine başvurucaktım dışarı çıkamadım bilmiyorum böyle ne olucak :D

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
aynı sıkıntı benim de başıma geldi bana da sorunun elektiriksel olduğunu arızanın giderilip incelemeye alındığını söylemişlerdi bugün hakem heyetine başvurucaktım dışarı çıkamadım bilmiyorum böyle ne olucak :D
Adamların hayatı yalan dolan hakem heyetine başvursak bu seferde telefonu gönderirler asfdagsgf

Üst Alt