Soru Servis Süresi

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Son durum nedir hocam ?

Mail'den cevap alamayınca bugun sabah saatlerinde telefon ile aradım daha açıklamamı bitiremeden 30 gün dolup dolmadığını sordu, bende dolduğunu söyleyince "o zaman gel başvuru yap" dediler. Yarın kaymakamlığa gitmeyi düşünüyorum.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Mail'den cevap alamayınca bugun sabah saatlerinde telefon ile aradım daha açıklamamı bitiremeden 30 gün dolup dolmadığını sordu, bende dolduğunu söyleyince "o zaman gel başvuru yap" dediler. Yarın kaymakamlığa gitmeyi düşünüyorum.
Benim ürünümün tamiri bitmiş.Gel al diyorlar.Yarın gidip alacağım kısmetse.Kolay gelsin hocam.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Sağolasın. gel al derken servise yakınmısın sen kargo ile göndermeleri gerekmiyor mu ?
Yakın değilim ama bir otobüsle 30 dakikada ulaşabiliyorum.E öyleyken de gidip elden teslim ettim.Şimdi de gidip elden alacağım. :)

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Yakın değilim ama bir otobüsle 30 dakikada ulaşabiliyorum.E öyleyken de gidip elden teslim ettim.Şimdi de gidip elden alacağım. :)
anladım hocam bende aynı mesafede olsam aynısını yapardım.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
arkadaşlar benim mi4 güç tuşunda takılı kalıp sürekli resetleme döngüsüne giriyordu, geçen hafta salı günü ellerine ulaştı ve sisteme giriş yaptılar telefonu. o günden beri onarıma devam ediliyor yazıyor bu başlığı görünce internetten biraz araştırma yaptım da herkes şikayetçi servisden. tahmini ne kadar sürüyor tamir işlemleri benim sadece güç tuşu değişecek. yapmamız gereken birşeyler var mı yoksa 20 iş günü dolmasını bekleyecek miyiz.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
arkadaşlar benim mi4 güç tuşunda takılı kalıp sürekli resetleme döngüsüne giriyordu, geçen hafta salı günü ellerine ulaştı ve sisteme giriş yaptılar telefonu. o günden beri onarıma devam ediliyor yazıyor bu başlığı görünce internetten biraz araştırma yaptım da herkes şikayetçi servisden. tahmini ne kadar sürüyor tamir işlemleri benim sadece güç tuşu değişecek. yapmamız gereken birşeyler var mı yoksa 20 iş günü dolmasını bekleyecek miyiz.
Bende de öyle yazıyordu ama aradığımda incelemeye aldıklarını söylediler.13 gün (tatiller dahil) sonra bana mesaj geldi.Gelip alabilirsiniz dediler.Az sonra evden çıkıp almaya gideceğim.Merak etmeyin, hızlı bir şekilde yaparlar.İnternete sadece memnun olmayanlar yazıyor.Ben de sizin gibi düşünüyordum ama sorun çıkmadan halloldu bu süreç.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
bende daha önce bakmamıştım yorumlara dün şöyle bir bakınca yazan herkes ateş püskürmüş umarım kısa sürede yapar gönderirler sizin gibi.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
bende daha önce bakmamıştım yorumlara dün şöyle bir bakınca yazan herkes ateş püskürmüş umarım kısa sürede yapar gönderirler sizin gibi.
Umarım hocam.Şansınız yüksek olsun. :)

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11

güç düğmesinin arızası 20 gün sürmez heralde bende 1 aydır bekliyorum izin alabilirsem işten hakem heyetine başvurmaya gidicem

Üst Alt