Yukarıda da yazdığım üzere Semers'i temsil edebilecek arkadaşımızın pazar günü düğünü vardı. Önümüzdeki en az bir hafta kadar da foruma girebileceğini sanmıyorum. Bu yüzden karşıdan bir cevap almadan kendi kendimize konuşmak zorunda kalıyoruz ve bu da doğru değil.
Madem uzak yoldan geliyorsunuz, birileri de pazar günü geliyorum şeklindeki yazınıza ithafen "pazar derken" şeklinde o gün ile ilgili olumsuz birşey yazmışsa üzerine biraz daha eğilip tekrardan arayıp teyit almanız iyi olurdu. Ben olsam değil mesaj atmak telefon ile birkaç kere arayıp, görüştüğüm kişinin de özellikle ismini alıp gelirdim.
Artık olan olmuş. Olayın perde arkasında neler olduğunu bilmiyoruz. Adamlar sizi de aramışlar ama siz hem aramadılar diye yerden yere vurup "bakın iyi niyetli olsalar arayıp özür dilerlerdi" diyorsunuz, hemen arkasından "bakın aradılar ama gurur yapıp açmadım" diyorsunuz. Yani kendi kendinize aslında iyi niyetli olduklarını itiraf ediyor ama bunu yine eleştiri olarak kullanıyorsunuz. Bunu anlamadım. Tam olarak istediğiniz şey nedir? Adamlar arasalar tu kaka, aramasalar tu kaka. Nasıl çözülecek peki bu sorun? Siz sorunun çözümüne değil çözümsüzlüğüne uğraşıyorsunuz.
Saçma sapan o kadar çok şeyde müşteri odaklı davrandıklarını gördüm ki. Eğer Semers tarafında bir sorun varsa bunun en iyi şekilde çözüleceğine inanıyorum. Ama siz buna engel olursanız orasını bilemem.
MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi