Soru semers iletişim nasıl bilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
Sahipleri çok sıcakkanlı. Mi4'e kırılmaz ekran filmi taktırmaya gitmiştim. 10 liralık alışveriş yapmama rağmen çay çorba ikram etmek istediler :) Esnaflığı iyi biliyorlar, ben memnun kaldım.

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
ben kendi kişisel görüşümü yazdım. Eğer dün orada olsalardı bende xiaomi sahibi olacaktım. Uzun zamandır almak istediğim bir telefondu redmi note 3 pro.

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
ben kendi kişisel görüşümü yazdım. Eğer dün orada olsalardı bende xiaomi sahibi olacaktım. Uzun zamandır almak istediğim bir telefondu redmi note 3 pro.
Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum işin aslı. Misal, sahibinden.com üzerinden kendilerine mi4 cam var mı diye sormuştum. Gelen cevabın tamamı BÜYÜK HARFLİYDİ. Misal bu bile benim için bir kıstastır. "Daha doğru dürüst yazmayı bilmiyorlar" diye önyargıya kapılabilirdim. Ama bu kadar ince düşünceli değiller, pek takmıyorlar yani. En azından ben öyle gördüm.
Sizden özür dilemeleri lazım normalde, açacağız diye çağırıp açmamaları büyük ayıp olmuş. Haftaiçi gidip bu meseleyi konuştuğunuzda telefonun yanında kırılmaz cam hediye etseler güzel bir jest olurdu doğrusu.

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
kardeşim ben il dışından geliyorum o yüzden sordum. pazar açık mı diye. hafta içi nasıl gidicem.

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
neyse nasipse bugün alıyorum redmi note 3 pro başka bir arkadaştan yazarım düşüncelerimi

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Geçmiş olsun. Gerçekten kötü birşey.

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
Geçmiş olsun. Gerçekten kötü birşey.

tşk ederim evet saat 10:30 dan 14:23 e kadar bekledim gelirler diye. yanlarındaki büfe yede sordum 2 gibi gelebilirler dedi çünkü. neyse ders oldu bana buda hayat böyle kazıklarla öğreniliyor

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yukarıda da yazdığım üzere Semers'i temsil edebilecek arkadaşımızın pazar günü düğünü vardı. Önümüzdeki en az bir hafta kadar da foruma girebileceğini sanmıyorum. Bu yüzden karşıdan bir cevap almadan kendi kendimize konuşmak zorunda kalıyoruz ve bu da doğru değil.
Madem uzak yoldan geliyorsunuz, birileri de pazar günü geliyorum şeklindeki yazınıza ithafen "pazar derken" şeklinde o gün ile ilgili olumsuz birşey yazmışsa üzerine biraz daha eğilip tekrardan arayıp teyit almanız iyi olurdu. Ben olsam değil mesaj atmak telefon ile birkaç kere arayıp, görüştüğüm kişinin de özellikle ismini alıp gelirdim.
Artık olan olmuş. Olayın perde arkasında neler olduğunu bilmiyoruz. Adamlar sizi de aramışlar ama siz hem aramadılar diye yerden yere vurup "bakın iyi niyetli olsalar arayıp özür dilerlerdi" diyorsunuz, hemen arkasından "bakın aradılar ama gurur yapıp açmadım" diyorsunuz. Yani kendi kendinize aslında iyi niyetli olduklarını itiraf ediyor ama bunu yine eleştiri olarak kullanıyorsunuz. Bunu anlamadım. Tam olarak istediğiniz şey nedir? Adamlar arasalar tu kaka, aramasalar tu kaka. Nasıl çözülecek peki bu sorun? Siz sorunun çözümüne değil çözümsüzlüğüne uğraşıyorsunuz.
Saçma sapan o kadar çok şeyde müşteri odaklı davrandıklarını gördüm ki. Eğer Semers tarafında bir sorun varsa bunun en iyi şekilde çözüleceğine inanıyorum. Ama siz buna engel olursanız orasını bilemem.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
SA hocam bakın ben Sahibinden de yazdım açığız dediler. 50 kere teyit almaya gerek yok benim için. artık iş biti gitti. ben buraya yazdıktan sonra aradılar. Belki birileri haber verdi arayın şu adamı da sussun dediler. Ben pazar günü çektiğim rezilliği hiç bir yerde çekmedim o yüzden sinirlendim ve yazdım. Ne yani yazmayayım mı? Siz bu adamları korumak isteyebilirsiniz saygım var ama benim bir daha işim olmaz artık. Başka satıcılar da var ve dün aldım bir tane. Bitti gitti benim için mesele kapandı. Ama telefon alacak arkadaşlar 2 kere düşünsün isterim ben bu konuda.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yazılması gerekenler yazılmış ama siz yine de anlamak istemiyor gibisiniz. Öncelikle şunu belirtiyim semersle çalışmıyorum bir ilişkim yok ama ilişkisi olanları tanıyorum gayet iyi insanlar olduklarını biliyorum. Sizin burada yazdıklarınıza bakarsak haklısınız ama pazar günü açık bir dükkan bulma şansınız %kaç ? Buna ek olarak pazar günü semers ile ilgilenen arkadaşın düğünü olduğunu da hesaba katmamız lazım değil mi? Sizin mesajlarınıza düğünde olan birinin cevap verecek durumu olabilir miydi? Ben burada semersi savunmuyorum, yanlış anlaşılmak istemem. Sadece siz haklı bir durumda olsanız bile yargısız infaz yapıyorsunuz bunu belirtmek istedim ve biliyorum ki hafta içi bir gün gitseydiniz sorunsuz cihazınızı alabilirdiniz hatta gitmenize bile gerek yoktu Türkiyenin her yerine kargolar ortalama 2 günde gidiyor.

Cihazınız hayırlı olsun, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt