Kaç kere yazdım ama halen daha yazdıklarımı yanlış yorumluyorsunuz. Yukarda yazdığım paragrafı yeniden yazayım.
Yukarıda da yazdığım üzere Semers'i temsil edebilecek arkadaşımızın pazar günü düğünü vardı. Önümüzdeki en az bir hafta kadar da foruma girebileceğini sanmıyorum. Bu yüzden karşıdan bir cevap almadan kendi kendimize konuşmak zorunda kalıyoruz ve bu da doğru değil.
MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz burada neyi tartışıyoruz? Hiç. Kendi kendimize şöyle olsa böyle olsa diye gevezelik edip duruyoruz. Olayı tek taraflı olarak okuyoruz. Diğer taraf ortalarda yok, vurup duruyoruz. Benim itirazım buna. Ben sadece ben olsaydım şöyle yapardım diye kendi fikrimi yazdım. Kimseyi savunduğum yok. Buna gerek te yok. Ardından da yazdığınız çelişkileri, olayı farkında olarak yada olmayarak nasıl çözümsüzlüğe doğru sürüklediğinizi size göstermeye çalıştım. Yazdıklarınızdan anlaşılan o ki sizin kafanızda olayı çözmek diye bir konu yok. Aramamalarına laf söylüyordunuz, sonra aradıklarını ama geçti artık diye açmadığınızı yazdınız ve şimdi de mutlaka burdan birileri haber uçurdu diyorsunuz. Ağızlarıyla kuş tutsalar buna da dişleri takma diyeceksiniz. Kaldı ki sanmıyorum ama uçursalar daha iyi değil mi? Sizin sorundan haberleri olmasını istemiyor musunuz? Benim tanıdığım olsa ben söylerdim mesela. Ama tanıdığım kişi şu anda balayında.
Olayın 2 tarafı var. "Temel olarak" yaşadığınız şey evet hiç hoş değil. Ama bunun karşı tarafını dinlemeden, etmeden yargısız infaz yapmak ta hiç hoş değil. Karşı tarafın da söz hakkı var. Şimdi konuyu kapatıyorum. Söz hakkı olan taraf yönetime mesaj atıp geldiğini yazarsa konu açılacaktır.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk