Soru SEMERS iletişim hk.

Pislikmans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan Mete
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Merhaba! dostlar internette xiaomi redmi s2 arayışı içindeydim fiyatlar biraz fazla geldi malum dolar xD neyse şimdi konu o değil internette araştırırken aklıma sahibinden.com geldi bir gireyim dedim ve bu ilana denk geldim SEMERS iletişimi biraz araştırınca bu sitede daha önce konu açılmış olduğunu gördüm fakat pekde yardımcı olmadı sorum şudur ki bu telefonun İMEİ numarısı falan varmıdır fazla güvenemiyorum yada en iyisi dükkanamı gideyim çünkü 2.el olmasından korkuyorum belli ki bu sitede daha önce alışveriş yapanlar var SEMERS iletişimden . Bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar fikire ihtiyacım var iyi günler :)))

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3
FenerBahce Dostum avcılarda oturyorum aslında gün içinde gidebilirim taksit imkanı varmıydı alırken ve dediğiniz gibi yapıcam imei olayına bakıcam yanlış hatırlamıyosam kod *#*06# idi kesinlikle kontrol edicem :)

İMEİ işini yazılımla hallediyorlar ztn sonucta passaport kayıtlı degıl. avcılardaysan yakınsın bin metrobuse git bak. teknik servis konusunda ise yukarıda yazılanlara katılıyorum adamlar yedek parca satmıyorlar yanı bozulursa senden tlf nu alacak çinden parcayı sipariş verecek gelmesi gitmesi tamir edilmesi uzun hikaye diye ugrasmıyorlar bu arada tlf nu kımse garantılı satmıyor ztn yanı tlf nun garantısımı olur. tlf nuna ne olursa olsun kullanıcı hatası diyip ucretlı tamır edeceklerdir. bu tr garantili içinde aynı ithalat garantisilide aynıdır. bunu sorun edeceksen ztn gidip 5bın tl ver iphone al :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

taksit için vadefarkı alıp yapabilirler sanırım . bu urunler kacak urun ztn fatura olmaz hali ile garantide sıkıntı ama bu yuzden ucuz ztn

taksit için vadefarkı alıp yapabilirler sanırım . bu urunler kacak urun ztn fatura olmaz hali ile garantide sıkıntı ama bu yuzden ucuz ztn

Oyla:

Pislikmans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan Mete
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
garanti olayında haklısınız zaten xaiomi telefonları genelde tamirinden anlarım ekran falan sıkıntı değil parçaların çoğu aliexpressde var ben sadece çalıntı veya 2.el olmasından korkuyorum imei btk dan sorguluyacağım çünkü 2.el se terör örgütü olayına faln karşımıştır maazallah başa bela XD

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Semers iletişim xiaomi cihazları türkiyeye ilk getiren firma olup kendilerinden yaklaşık 20 cihaz aldım 1 cihazda imei kapandı ama ertesi gün götürdüm hallettiler 1 saat içinde
Son derece güvenilir esnaf arkadaşlar.
Yinede gidip kontrol edip almanızı tavsiye ederim İşleri bir hayli yoğun olduğundan dolayı bazen imei vs gözden kaçabiliyor.
İstanbul vatan caddesi cami yakınlarında küçük bir dükkanları var ilk gittiğimde hayret ettim küçücük dükkan ama 1 dakika müşterisiz kalmıyor
Kısacası kendisini kanıtlamış ve güvenilir firma

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Şunu unutmamak lazım. olumsuz davranışlarla dolu bataklığı besleyeni de düşünmeliyiz.
Şayet bazı firmalar profesyonellikten uzak, tüketicilerin doğal ve hukuki taleplerini yerine getirmede ihmalkar davranıyorlarsa onlara bu davranışın pirimini kim veriyor ?
Sen, ben onlar....
Oysa alışveriş yaparken en temel olarak şunlara dikkat etsek.
1- Fatura
2- Açılmamış kutu
3- Güçlü bir teknik servis desteği olan firma
4- Kullanıcı görüşlerini içeren araştırma

Biraz önce bu konuyu açarak düşüncelerimizi soran arkadaşımızı da kutlamak gerek.
Burayı bulup araştırma yapma ihtiyacı hissettiği için.

Tabi burada bir de kurumların davranışı ve varlığına olan ihtiyaç ortaya çıkıyor.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Redmi s2 ye imei repair yapılamıyor, yurtdışı cihazı ise aldıktan sonra pasaport kaydı yapmanız veya repair olmasını beklemeniz gerekli.

Oyla:

Pislikmans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan Mete
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
fiyat 1.049 tl olmuş mükemmel :D :D

diyelimki iemi yok nasıl imei atacağız redmi s2 ye galiba atılmıyor biraz araştırdım veay bilen biri varmı ?

Son düzenleme:
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam ilanda IMEI'li diyordu ama... Yalan mı söylüyorlar yani?
Hocam dükkana gidin *#06# ile çıkan imei yi btk imei sorgulama kısmından sorgulayın ardından hat takın deneyin telefonu yeniden başlatın, sorun yoksa alın.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt