Soru SEMERS iletişim hk.

Pislikmans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan Mete
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Merhaba! dostlar internette xiaomi redmi s2 arayışı içindeydim fiyatlar biraz fazla geldi malum dolar xD neyse şimdi konu o değil internette araştırırken aklıma sahibinden.com geldi bir gireyim dedim ve bu ilana denk geldim SEMERS iletişimi biraz araştırınca bu sitede daha önce konu açılmış olduğunu gördüm fakat pekde yardımcı olmadı sorum şudur ki bu telefonun İMEİ numarısı falan varmıdır fazla güvenemiyorum yada en iyisi dükkanamı gideyim çünkü 2.el olmasından korkuyorum belli ki bu sitede daha önce alışveriş yapanlar var SEMERS iletişimden . Bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar fikire ihtiyacım var iyi günler :)))

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
En sağlıklı alışveriş birebir olandır.
Eğer birebir alışveriş yapma şansınız varsa gidip kendiniz görün, ona göre karar verin hocam :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pislikmans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan Mete
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haklısın dostum fakat bi sorayım dedim yinede alan varmı yani şahit olmuş olan varmı güvenilirmi bazında bir soru zaten cevapda gelmezse gidip bakıcam gibi gözüküyor :)

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Pislikmans, üstad Mkalkan21 'ın önerilerine ilaveten gittiğiniz yerde eğer kabul ederse satıcıya "IMEI numarasını kontrol edeceğim, şayet sorun çıkarsa almam" diye net bir duruş sergileyin.
Eğer kendisine güveniyorsa size karşı gelmeyecektir.

Oyla:

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3
ben daha once smers den note 2 aldım. 2 gun oncede redmi 5 plus aldım. kargo ile gonderıyorlar havale sonrası. sıkıntı yaşamazsın fakat bazı telefonlarında imei kaydı yok onu tlf ile teyit etmen lazım cunku bu iş i yapan elemanları işten ayrılmış. eleman bulduklarında uzaktan baglanarak veya tlf nu kargo ıle kendılerıne gonderrek ımeı kayıt ıslemını yapacaklar. ilk aldıgım note 2 i 2 yıldır kullanıyorum kayıt kuyut sorunu yok. dükkanlarıda avrupa adlıyesının hemen arkasında yakınsan gidip elden de alabilirsin.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Cepport gibi ve adını unuttuğum bir mağazalar gibi kendini kanıtlamış satış mağazalarına bile henüz tam güven oluşmamışken bir iletişim dükkanına büyük bir güven oluşmasını beklemeyin hocam :)
O yüzden sağlıklı yorumlar çıkmayabilir :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3
bu arada buradaki bir cok arkadaşın xiaomi den haberi yokken bu adamlar stok olarak türkiyeye satıyorlardı.

Oyla:

kadiryalcin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi band 2
Konular
14
Ülkemizde Xiaomi stoğu yapıp satan ilk firmalardan biri defalarca mi band 2, powerbank aldım en az 5 tane ürün almışımdır. Memnunum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pislikmans

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan Mete
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FenerBahce Dostum avcılarda oturyorum aslında gün içinde gidebilirim taksit imkanı varmıydı alırken ve dediğiniz gibi yapıcam imei olayına bakıcam yanlış hatırlamıyosam kod *#*06# idi kesinlikle kontrol edicem :)

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Eskiden çok iyiydi ama son bir yıldır çok çok kötü. Şiddetle uzak durmanızı öneririm.

Yurtiçinden aldığım pek çok Xiaomi ürününü Semers'ten almıştım. İstanbul'da yaşayan pek çok arkadaşıma da tavsiye ettim ve onlar da aldı. Her şey mükemmeldi ki bir yıl öncesine kadar. Arıza çıkartan ürünlerde eskiden hemen iade yaparlardı ki şimdi bildiğiniz çamura yatıyorlar. Son bir yıl içinde aldığım iki powerbank ve bir kulaklık kullanılmış çıktı. Geri almadılar. Arkadaşıma aldırdığım kulaklık, bir başka arkadaşıma aldığım araç şarj cihazı, bir başkasına aldığım powerbank arıza yaptı/arızalı geldi ve hiç bir şekilde arkasında durmadılar. Cihazlar şu çöp. Elden alınanlara zaten fatura falan kesmediler garantisi biziz demişlerdi patladı. Online alınanlarda fatura var ama naylon fatura galiba THH'ye gidildi ama hala sonuç veya bilgi yok. Ben de alışverişi kestim, önerdiğim tüm arkadaşlardan özür diliyorum.

Telefonlarda ise yıllar önce bir Mi4 almıştım ve garantiliydi fakat o model sonrasında garantili satmayı kestiler ve şu an sadece kaçak telefon satıyorlar. Özetle eminöündeki onlarca kaçakçıdan biri. (Hatta en kötülerinden biri) O kadar para verip bunlara güveneceğinize ya 100-200 fazla verip adam gibi yurtiçi garantili alın ya da forumda düzgün referansları olan satıcılara bakın, hiç bulaşmayın derim. Benden uzak allaha yakın olsunlar.

Oyla:
Üst Alt