- Adım
- Mustafa Ada
- Cihazım
- Xiaomi mi 5s
- Meslek
- Antrenör
- Konular
- 9
Etiketleri sökülmemiş lg g2 mi çiziksiz kullanırken 3. yılımız da durduk yere wifi entegresi yalan oldu ve bu sayede dikkatimi uzun zamandır çeken xiaomi ye yöneldim ve bi maceraya atıldım bir kaç gündür xiaomi mi 5s imi kullanıyorum galiba cepporttaki o son siyah mi 5s i ben aldım siyahını arayan kardeşlerim kusura bakmasın hem alacakalara da fikir olması için genel olarak elinden telefonunu hiç düşürmeyen kardeşinizden bir kaç günlük tecrübemin özetini aktarayım ama dikkat birkaç günlük ! Öncelikle hızına home tuşuna temalarına klavyesine kameralarına ( ıphone 7 nin yanında bence sırıtmadı bile ) ayarlarına size sunduğu seçeneklere hasta olacaksınız neye göre kime göre diye soracak olanlara cevap olarak fiyat performansa göre diyebilirim optik imaj sabitleyici sizin için ne kadar önemli bilmiyorum ve kızıl ötesi kızıl ötesi benim için önemliydi g2 yi bilenler bilir kumandası efsanedir kullanamayacağınız hiç bir cihaz yoktur mi 5s tede kumanda geliyor fakat sadece wifi bağlantısı ile kullanılabiliyor ve benim şimdilik dikkatimi çeken tek şey şarj konusu 1 günü yoğun kullanan bir kişi olarak karşılıyor ama sanki g2 daha iyiydi gibi belki onun enerji harcayan birimleri daha güçsüz diye belkide bunu merakımda deli gibi elimden bırakmadığım içindir ben kırılmaz cam ve slikon kılıflı sipariş verdim kılıf bence çok iyi kırılmaz cam nerdeyse cam filmi kadar ince geldi kutuda extra 2 tane çevirici geldi merakı olanlar sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım . Bir merak ettiğim konu var ben telefondan kontrol ettim güncel dedi ama herşeyi güncel midir pc ye takıp yapmam gereken güncelleme varmıdır ? şimdiden tanışığımıza memnun oldum Mi ailesi