Yardım Selamun Aleyküm yeni mi 5s ci geldi :)

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
Etiketleri sökülmemiş lg g2 mi çiziksiz kullanırken 3. yılımız da durduk yere wifi entegresi yalan oldu ve bu sayede dikkatimi uzun zamandır çeken xiaomi ye yöneldim ve bi maceraya atıldım bir kaç gündür xiaomi mi 5s imi kullanıyorum galiba cepporttaki o son siyah mi 5s i ben aldım siyahını arayan kardeşlerim kusura bakmasın :Phem alacakalara da fikir olması için genel olarak elinden telefonunu hiç düşürmeyen kardeşinizden bir kaç günlük tecrübemin özetini aktarayım ama dikkat birkaç günlük ! Öncelikle hızına home tuşuna temalarına klavyesine kameralarına ( ıphone 7 nin yanında bence sırıtmadı bile ) ayarlarına size sunduğu seçeneklere hasta olacaksınız neye göre kime göre diye soracak olanlara cevap olarak fiyat performansa göre diyebilirim optik imaj sabitleyici sizin için ne kadar önemli bilmiyorum ve kızıl ötesi kızıl ötesi benim için önemliydi g2 yi bilenler bilir kumandası efsanedir kullanamayacağınız hiç bir cihaz yoktur mi 5s tede kumanda geliyor fakat sadece wifi bağlantısı ile kullanılabiliyor ve benim şimdilik dikkatimi çeken tek şey şarj konusu 1 günü yoğun kullanan bir kişi olarak karşılıyor ama sanki g2 daha iyiydi gibi belki onun enerji harcayan birimleri daha güçsüz diye belkide bunu merakımda deli gibi elimden bırakmadığım içindir haha-- ben kırılmaz cam ve slikon kılıflı sipariş verdim kılıf bence çok iyi kırılmaz cam nerdeyse cam filmi kadar ince geldi kutuda extra 2 tane çevirici geldi merakı olanlar sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım . Bir merak ettiğim konu var ben telefondan kontrol ettim güncel dedi ama herşeyi güncel midir pc ye takıp yapmam gereken güncelleme varmıdır ? şimdiden tanışığımıza memnun oldum Mi ailesi clap~~

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Etiketleri sökülmemiş lg g2 mi çiziksiz kullanırken 3. yılımız da durduk yere wifi entegresi yalan oldu ve bu sayede dikkatimi uzun zamandır çeken xiaomi ye yöneldim ve bi maceraya atıldım bir kaç gündür xiaomi mi 5s imi kullanıyorum galiba cepporttaki o son siyah mi 5s i ben aldım siyahını arayan kardeşlerim kusura bakmasın :Phem alacakalara da fikir olması için genel olarak elinden telefonunu hiç düşürmeyen kardeşinizden bir kaç günlük tecrübemin özetini aktarayım ama dikkat birkaç günlük ! Öncelikle hızına home tuşuna temalarına klavyesine kameralarına ( ıphone 7 nin yanında bence sırıtmadı bile ) ayarlarına size sunduğu seçeneklere hasta olacaksınız neye göre kime göre diye soracak olanlara cevap olarak fiyat performansa göre diyebilirim optik imaj sabitleyici sizin için ne kadar önemli bilmiyorum ve kızıl ötesi kızıl ötesi benim için önemliydi g2 yi bilenler bilir kumandası efsanedir kullanamayacağınız hiç bir cihaz yoktur mi 5s tede kumanda geliyor fakat sadece wifi bağlantısı ile kullanılabiliyor ve benim şimdilik dikkatimi çeken tek şey şarj konusu 1 günü yoğun kullanan bir kişi olarak karşılıyor ama sanki g2 daha iyiydi gibi belki onun enerji harcayan birimleri daha güçsüz diye belkide bunu merakımda deli gibi elimden bırakmadığım içindir haha-- ben kırılmaz cam ve slikon kılıflı sipariş verdim kılıf bence çok iyi kırılmaz cam nerdeyse cam filmi kadar ince geldi kutuda extra 2 tane çevirici geldi merakı olanlar sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım . Bir merak ettiğim konu var ben telefondan kontrol ettim güncel dedi ama herşeyi güncel midir pc ye takıp yapmam gereken güncelleme varmıdır ? şimdiden tanışığımıza memnun oldum Mi ailesi clap~~
Aleyküm selam cihazınız hayırlı olsun,MIUI şarj konusunda biraz sıkıntılı diyebiliriz, gelecek olan iyileştirmelerle bu sorunu aşacağını düşünüyorum,bilindiği üzerine MI5s modelinin şaun global beta romu mevcut değil üzerinde rom büyük bir ihtimalle v.8.0.3.0 MAGMIDI kararlı romdur (bunu ayarladan telefon hakkında kısmından ekran görüntüsü atıpta doğruyabiliriz. ) bu yüzden güncelleme yok diyordur. :)

Son düzenleme:

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen hocam android 6.0.1 mıuı sürümü global 8.0 kararlı 8.0.3.0 magmıdı teşekkürler dikkat edilecek bilindik sorunlar tavsiyeler öneriler varsa sevinirim fransız kalmayayım mevzuya:$:$

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Aleykum selam. Aramıza hoş geldiniz :)

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
aynen hocam android 6.0.1 mıuı sürümü global 8.0 kararlı 8.0.3.0 magmıdı teşekkürler dikkat edilecek bilindik sorunlar tavsiyeler öneriler varsa sevinirim fransız kalmayayım mevzuya:$:$
cihaz güzel MIUI arayüz gayet stabil hernangi bir sorun olacağını sanmıyorum şaun herhangi tavsiyem yok sizin takıldığınız konular olursa seve seve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız iyi forumlar dilerim. :)

serhatblt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
YOK
Konular
2
Aleyküm selam. Bende neredeyse 45 dakika önce Mi 5s'i sipariş verdim. İlk telefonumun Xiaomi olması beni mutlu ediyor. Artık bende Xiaomi Ailesinin bir üyesiyim :)

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herkese teşekkür ederim:$ telefonun markasını söyleyince o ne ya diyenlere kullandırdıktan sonra videoları izlettikten sonra kaç para ya bizde alalım demelerini sık sık yaşamak güzel bi duygu :D

komodusa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba bende hanıma aldım geçen hafta mi 5s, yani kısmende olsa aranıza katılmış oldum çünkü akşamları elimden düşmüyor telefon, ekran kilidini aç-kapa aç-kapa bağımlı oldum:) benimde ilk xiaomi telefonum bundan sonra kendim içinde mi 6 almayı planlıyorum. şuana kadar gördüğüm bir kaç problem var onun haricinde gayet güzel telefon düşünenlere tavsiye ederim. Hanımda her gören çok beğeniyo diyor, bana noluyorsa gururlanmıyor değilim :)

ne0n66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habip
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
2
Aleykumselam. Aramıza hoşgeldin hocam. Bende Note Edge'den geçtim gerçekten fiyat/performans olarak müthiş bir cihaz. Hocam sen kırılmaz ekran ve kılıfı nerden sipariş verdin ? Bende kılıf var ama kırılmaz ekran koruyucu almıştım uymadı diye çıkardım şuan kırılmaz olmadan kullanıyorum. Gerçi böyle daha zevkli ama işte düşer kırılır filan Allah muhafaza :)

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Aleykumselam. Aramıza hoşgeldin hocam. Bende Note Edge'den geçtim gerçekten fiyat/performans olarak müthiş bir cihaz. Hocam sen kırılmaz ekran ve kılıfı nerden sipariş verdin ? Bende kılıf var ama kırılmaz ekran koruyucu almıştım uymadı diye çıkardım şuan kırılmaz olmadan kullanıyorum. Gerçi böyle daha zevkli ama işte düşer kırılır filan Allah muhafaza :)
ekranın kırılması bi kenara kırılmaz camlı kullanıyorum ekran kalitesi nedir çizilmeye dayanıklımı bilemiyorum, ne kılıfla nede camla kullanmayı sevmiyorum.

Üst Alt