Yardım Selamun Aleyküm yeni mi 5s ci geldi :)

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
Merhaba beyler bende yeni mi5s aldım telefon tasarım olarak ciddi anlamda çok hosuma gitti alüminyum kasa ekran kameranın durusu kavisler vs fakat telefonla ilgili baktığımda herkes kamerası için çok iyi yorumlar yazmışlar ama henüz o istediğim kaliteye arka kamerada ulaşamadım. Mesela evde fotoğraf çekiyorum masa sandalya gibi objelerin hem çektiğim fotoğraflar çok kötü çıkıyor hem de iyi çıkanlarda da yakınlaşmak istediğimde görüntü çok kötü şekilde bozuluyor. Siz kamera için ek program vs mi kullanıyosunuz yoksa benim kamera da problem mi var?
ek birşey kullanmıyorum sonuçta göreceli bir kavram belkide sizin beklentinizi karşılayamamıştır kamera kalitesi ben özellikle gün ışığında dışarıdaki çekimlerde iyi olduğunu düşünüyorum

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba beyler bende yeni mi5s aldım telefon tasarım olarak ciddi anlamda çok hosuma gitti alüminyum kasa ekran kameranın durusu kavisler vs fakat telefonla ilgili baktığımda herkes kamerası için çok iyi yorumlar yazmışlar ama henüz o istediğim kaliteye arka kamerada ulaşamadım. Mesela evde fotoğraf çekiyorum masa sandalya gibi objelerin hem çektiğim fotoğraflar çok kötü çıkıyor hem de iyi çıkanlarda da yakınlaşmak istediğimde görüntü çok kötü şekilde bozuluyor. Siz kamera için ek program vs mi kullanıyosunuz yoksa benim kamera da problem mi var?
görüntü kalitesi fotoğrafı yaklaştıkça genelde düşer hocam kullandığım cihazlardada aynı çektiğiniz fotolardan örnek olarak atın bakalım. :)

ersn.alparslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
samsung s3
Konular
2
merhaba mi5 s siyah rengi koyu gri olarak mı geçiyor acaba

BatuhanBrisk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Arkadaşlar cihaz ile ilgili sormak istediğim bir şey var.Cpu z programında 2.15 ghz hızında görünen sn821 bazı programlarda 1996mhz olarak görünüyor 150mhz diyip geçiyorum ama bazen kafama takılıyor.Aynı olayla karşılaşan var mı birde oyunlarda ara sıra tekleme oluyor sizde de durum aynı mı?

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Etiketleri sökülmemiş lg g2 mi çiziksiz kullanırken 3. yılımız da durduk yere wifi entegresi yalan oldu ve bu sayede dikkatimi uzun zamandır çeken xiaomi ye yöneldim ve bi maceraya atıldım bir kaç gündür xiaomi mi 5s imi kullanıyorum galiba cepporttaki o son siyah mi 5s i ben aldım siyahını arayan kardeşlerim kusura bakmasın :Phem alacakalara da fikir olması için genel olarak elinden telefonunu hiç düşürmeyen kardeşinizden bir kaç günlük tecrübemin özetini aktarayım ama dikkat birkaç günlük ! Öncelikle hızına home tuşuna temalarına klavyesine kameralarına ( ıphone 7 nin yanında bence sırıtmadı bile ) ayarlarına size sunduğu seçeneklere hasta olacaksınız neye göre kime göre diye soracak olanlara cevap olarak fiyat performansa göre diyebilirim optik imaj sabitleyici sizin için ne kadar önemli bilmiyorum ve kızıl ötesi kızıl ötesi benim için önemliydi g2 yi bilenler bilir kumandası efsanedir kullanamayacağınız hiç bir cihaz yoktur mi 5s tede kumanda geliyor fakat sadece wifi bağlantısı ile kullanılabiliyor ve benim şimdilik dikkatimi çeken tek şey şarj konusu 1 günü yoğun kullanan bir kişi olarak karşılıyor ama sanki g2 daha iyiydi gibi belki onun enerji harcayan birimleri daha güçsüz diye belkide bunu merakımda deli gibi elimden bırakmadığım içindir haha-- ben kırılmaz cam ve slikon kılıflı sipariş verdim kılıf bence çok iyi kırılmaz cam nerdeyse cam filmi kadar ince geldi kutuda extra 2 tane çevirici geldi merakı olanlar sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım . Bir merak ettiğim konu var ben telefondan kontrol ettim güncel dedi ama herşeyi güncel midir pc ye takıp yapmam gereken güncelleme varmıdır ? şimdiden tanışığımıza memnun oldum Mi ailesi clap~~
Aleyküm Selam,Hoş geldin.Hayırlı Olsun.

mustafadaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Ada
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Meslek
Antrenör
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

abiler bu testler nedir nasıl yapılır protokolünü bilmiyorum merak ettim yalandan yaptım sabah 8 de şarjdan söktüm normal herzamanki gibi kullandım mobil veriyle testlere %52 iken antutu ile başladım sonra baseyi yaptım sonrada ampere yi yaptım ard arda yaptım sonuçlar böyle testler nasıl yapılmalıdır yada doğru yaptıysam sizce sonuçlar ne söylüyor

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular