Yardım Şebeke Sorunu Wifi Sorunsuz Mobil Veri Kanser Eder

aydınozdemr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYDIN
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
1
Arkadaşlar bende 1 ay önce Global Romlu mi8 lite aldım. Mobil veri açık iken instagram-facebook haber akışı kendini yenilemiyor. Habertürk uygulaması açılmıyor. Vb. Vb. Neden açılmıyor derseniz bence telefon mobil bağlantı kuramıyor. Wifi'ye geçince ise hiç sorun yok sayfalar açılıyor. Operatörümü aradım bir takım ayarlar yaptılar 1-2 saat düzgün çalıştı. Şimdi ise aynı şekilde devam ediyor. Hattını başka telefona tak dediler de zaten İphone'den hattı çıkaralı 1 ay oldu. Şimdi ise aynı şekilde devam ediyor. Mi 8 lite kafasına göre internet'e bağlanıyor. Tam lazım olacağı zaman navigasyonla yer bulmam gerekirken, mobil veri açık olmasına rağmen internet bağlantınız yok diye uyarı veriyor.

Umarım anlatabilmişimdir.
Ne yapmam gerekir ?
(Telefonu sıfırla temiz bir kurulum yap diyecekseniz? Sıfırlama işlemi de yaptım.)

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
"Ayarlar -> Sim Kart Ayarları -> Erişim Noktası Adları -> Genel" altındaki kısımdan "Vodafone İnternet" seçip deneyebilir misiniz? Ben kurcalarken bu ayarı değiştirmiştim aynı sizin dediğiniz gibi sorun olmuştu.

Oyla:

ErdemK55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Konular
3
Güncellemeyle alakalı bizde aynı sorundan dolayı şikayetçiyiz son güncellemeden önce böyle bir şey yoktu yeni güncelleme bekliyoruz

Oyla:

mkemik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Discovery 1
Konular
0
Hocam bende de aynı sorun vardı. Farklı operatörler ile denedim sorun yoktu. Ben de vodafone'dan farklı bir operatöre geçerek sorundan kurtuldum. Şimdi sorunsuz kullanıyorum (Mi A1 vardı o zaman şimdi redmi note 5). Siz zaten iphone'dan geçiş yapmışsınız aynı operatör ile belki de güncelleme ile ilgili bir durumdur.

Oyla:

aydınozdemr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYDIN
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Ayarlar -> Sim Kart Ayarları -> Erişim Noktası Adları -> Genel" altındaki kısımdan "Vodafone İnternet" seçip deneyebilir misiniz? Ben kurcalarken bu ayarı değiştirmiştim aynı sizin dediğiniz gibi sorun olmuştu.[/QUO

Bahsettiğin ayarı Vodafone Müşteri Hizmetleri Teknik ekibi ile yaptık. Hatta onun içesine girip Kullanıcı adı vodafone internet Şifre vodafone / Böyle şeyleri yaptık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemeyle alakalı bizde aynı sorundan dolayı şikayetçiyiz son güncellemeden önce böyle bir şey yoktu yeni güncelleme bekliyoruz

Kesin güncelleme geldikten sonra düzelir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende de aynı sorun vardı. Farklı operatörler ile denedim sorun yoktu. Ben de vodafone'dan farklı bir operatöre geçerek sorundan kurtuldum. Şimdi sorunsuz kullanıyorum (Mi A1 vardı o zaman şimdi redmi note 5). Siz zaten iphone'dan geçiş yapmışsınız aynı operatör ile belki de güncelleme ile ilgili bir durumdur.

Hattın tahahütlü olunca tahahütten çıkması telefonun 3/1 parası kadar kardeşim :)

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Bir alakası varmı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Birde telefon numarası çevirdiğimiz kısımdan *#*#4636#*#* tuşlayıp çıkan sayfadan Telefon bilgileri1->Tercih edilen ağ türünü ayarla kısmından LTE/WCDMA seçer misiniz? :)

Oyla:

aydınozdemr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYDIN
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir alakası varmı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Birde telefon numarası çevirdiğimiz kısımdan *#*#4636#*#* tuşlayıp çıkan sayfadan Telefon bilgileri1->Tercih edilen ağ türünü ayarla kısmından LTE/WCDMA seçer misiniz? :)

Yaptım birazda böyle kullanım bakalım :)

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Yaptım birazda böyle kullanım bakalım :)
Arada sırada mı bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz siz? Bu ayarı yaptıktan sonra 4,5G ve 3G'nin çekmediği yerlerde 2G'ye geçmez (yani telefonunuz çekmez) bilginiz olsun ve telefonu kapatıp açınca bu ayarlar sıfırlanır.

Oyla:
Üst Alt