Yardım Şebeke Sorunu Wifi Sorunsuz Mobil Veri Kanser Eder

aydınozdemr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYDIN
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
1
Arkadaşlar bende 1 ay önce Global Romlu mi8 lite aldım. Mobil veri açık iken instagram-facebook haber akışı kendini yenilemiyor. Habertürk uygulaması açılmıyor. Vb. Vb. Neden açılmıyor derseniz bence telefon mobil bağlantı kuramıyor. Wifi'ye geçince ise hiç sorun yok sayfalar açılıyor. Operatörümü aradım bir takım ayarlar yaptılar 1-2 saat düzgün çalıştı. Şimdi ise aynı şekilde devam ediyor. Hattını başka telefona tak dediler de zaten İphone'den hattı çıkaralı 1 ay oldu. Şimdi ise aynı şekilde devam ediyor. Mi 8 lite kafasına göre internet'e bağlanıyor. Tam lazım olacağı zaman navigasyonla yer bulmam gerekirken, mobil veri açık olmasına rağmen internet bağlantınız yok diye uyarı veriyor.

Umarım anlatabilmişimdir.
Ne yapmam gerekir ?
(Telefonu sıfırla temiz bir kurulum yap diyecekseniz? Sıfırlama işlemi de yaptım.)

aydınozdemr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYDIN
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
1
Arada sırada mı bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz siz? Bu ayarı yaptıktan sonra 4,5G ve 3G'nin çekmediği yerlerde 2G'ye geçmez (yani telefonunuz çekmez) bilginiz olsun ve telefonu kapatıp açınca bu ayarlar sıfırlanır.

Evet arada sırada yapıyor. Ama sık sık yapıyor. Birde dikkatimi ne çekti onuda söyleyeyim. İstanbul'un eyüp ilçesinde oluyor. Kadıköy'de olmuyor.

Oyla:

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
Evet arada sırada yapıyor. Ama sık sık yapıyor. Birde dikkatimi ne çekti onuda söyleyeyim. İstanbul'un eyüp ilçesinde oluyor. Kadıköy'de olmuyor.

İlginç aslında Eyüp'te olmamasını Kadıköyde olmasını beklerdim ben :)

Şaka bi yana sorun benim Redmi Note 3'te de var, şebeke var internete girmiyor, sanki bi dalarsınya böyle bakakalırsın hayattan koparsın sonra geri gelirsin buda öyle netten kopuyor, veri çubuklarıda var 4G de yazıyor ama net yok, acaba değiştirilmiş imei nin buna etkisi olabilirmi merak etmiyor değilim.

Oyla:

aydınozdemr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYDIN
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
1
İlginç aslında Eyüp'te olmamasını Kadıköyde olmasını beklerdim ben :)

Şaka bi yana sorun benim Redmi Note 3'te de var, şebeke var internete girmiyor, sanki bi dalarsınya böyle bakakalırsın hayattan koparsın sonra geri gelirsin buda öyle netten kopuyor, veri çubuklarıda var 4G de yazıyor ama net yok, acaba değiştirilmiş imei nin buna etkisi olabilirmi merak etmiyor değilim.

Aynen öyle. Demek bu genel sorun herkese olan birşey inşallah miui 11 güncelemesini alırsa telefonlarımız düzelir umarım. Çok yazıyorum geri bildirimden dikkate alırlar herhalde çekik gözlü arkadaşlar.

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yazılımsal bir sorun . yakında pie gelicek umarım düzelir

Oyla:

hiksos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
caner
Cihazım
j5 2016
Konular
3
Hocam bu sorunun romla ya da telefonla alakası yok aynı sorunu bende yasamistim hattımı ttelekomdan Vodafone a taşıdığından olmuştu ve hiçbir şekilde çözemediler 6 ay düzgün calisti sonra bir daha düzenlemek üzere sorun teşkil etti çözümü geri ttelekoma dönerek hallettim telefon Samsung du ozamanlar

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
Buyrun bakın, şebeke var ama veri henüz gitmiyor, gitmediği gibi gelmiyorda, zaten veri geldiği anda bazen 5 tane watsap mesajı aynı anda geliyor.

Ekli dosyalar

• şebeke.png
    şebeke.png
    441,3 KB · Görüntüleme: 43
Oyla:

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
sorun erısım noktasında apn kısmına gırıp apn profılı varmı yokmu bakın bende de sorun oldu oyle hallattım ben stabıl 10.2.2 iken herhangı bır sorun yoktu betaya gectım androıdpie var onda sorunn oldu baska bı yontem ise yazılımı yenıden yuklemek

Oyla:

tulgacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Redmi Note3 Pro
Meslek
Tarlasız çiftçi
Konular
2
Apn otomatik olarak avea internet olarak geliyor, imei den olabilirmi peki?

Oyla:
Üst Alt