Yardım Şebeke Sorunu Wifi Sorunsuz Mobil Veri Kanser Eder

aydınozdemr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYDIN
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
1
Arkadaşlar bende 1 ay önce Global Romlu mi8 lite aldım. Mobil veri açık iken instagram-facebook haber akışı kendini yenilemiyor. Habertürk uygulaması açılmıyor. Vb. Vb. Neden açılmıyor derseniz bence telefon mobil bağlantı kuramıyor. Wifi'ye geçince ise hiç sorun yok sayfalar açılıyor. Operatörümü aradım bir takım ayarlar yaptılar 1-2 saat düzgün çalıştı. Şimdi ise aynı şekilde devam ediyor. Hattını başka telefona tak dediler de zaten İphone'den hattı çıkaralı 1 ay oldu. Şimdi ise aynı şekilde devam ediyor. Mi 8 lite kafasına göre internet'e bağlanıyor. Tam lazım olacağı zaman navigasyonla yer bulmam gerekirken, mobil veri açık olmasına rağmen internet bağlantınız yok diye uyarı veriyor.

Umarım anlatabilmişimdir.
Ne yapmam gerekir ?
(Telefonu sıfırla temiz bir kurulum yap diyecekseniz? Sıfırlama işlemi de yaptım.)

hoksi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orbeyi
Cihazım
samsung 2 star
Konular
4
çözülsün artık su problem yahu

Oyla:

fatmeto

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FATIH
Cihazım
MI 8 LITE
Meslek
internet cafeci
Konular
0
LAnet olsun ya bende Yaşıyorum Sorun Vodafone dan gercektende KAfasına göre hat varken bile internet düzgün gelmiyor. Gidip geliyor kafasına göre. 19 yıldır aynı hattı kullanıyorum sanırım artık vakti geldi değiştirmenin.

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Bu sorunu neredeyse satın aldığım bütün Xiaomi lerde yaşadım.mi4-mi5-note 4- R5P. Bende ozellilkle Turkcell 3g sorun çıkarıyordu!(Vodane kullanmam).Telefon internete bağlıyken bağlantı kopar.Ama hala internete bağlı görülür. 5 dk beklerseniz, telefon kendisi bağlantıyı koparıp tekrar bağlanırsa veya mobil veriyi açıp kapatırsanız o zaman internete bağlanır. Bir ara beni çıldırtma noktasına getirdi. Günde 15 i bulmaya başladı. Avea da günde 1 defa oluyordu en fazla. Bu sorun sabit tek vericinin olduğu, başka baz istasyonun olmadığı alanlarda basima gelirdi. Şehir merkezinde çok verici oldugundan,telefon bu vericiler arasi gecis yaptigi için bağlantı yenileniyor ve sorun adeta sıfıra iniyor. O nedenle telefonda kimi bu sorunu yaşıyor kimi yaşamıyor. Bu sorunla ilgili çok uğraştım. Xiaomi global e yazdım. Türkiye'ye destekleri yokmuş. Yurtdışı sitelerde araştırdım. Şebeke kaybı olarak birkaç yazı gördüm. Telefona saf android rom attım. Costum rom attim.Buna rağmen hala sorun nasil devam eder çözemedim. En sonunda gittim gm9 pro aldım. Aynı şartlarda tek bir sorun yaşamadım. 5 senedir her modelinde aynı sorunu devam ettirmek nasıl bir problemdir aklım almiyor. Diğer modellerinde de aynı sorunu yaşayan insanlar var.Kısaca sorun yaşadigim telefonlarda bu sorunlari yaşayan yoktu. Mi8 lite da yaşayan varsa sanirim ciddi bir probleminiz var.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt