Sohbet satış müşteri temsilcisi

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
teşekkür ederim.eğer kabul edilirsem gidip ev tutacağım için sonuçta 1 senelik anlaşma yapacağım.eğer erken çıkarsam ev parasını ne yapacağım diye düşünmem gerekiyor
Ev kirasının bir yıllığını önden çıkarıp vermeyeceksiniz. Ev sahibiyle konuşup, anlaşırsınız. Bu kadar karamsar olmayın. Dünyada çok fazla iyi güzel insan yaşıyor.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Ev kirasının bir yıllığını önden çıkarıp vermeyeceksiniz. Ev sahibiyle konuşup, anlaşırsınız. Bu kadar karamsar olmayın. Dünyada çok fazla iyi güzel insan yaşıyor.
hocam bende çok şanssızlık var artık hiçbirşeye iyi taraflı bakamıyorum.bilmiyorum ilk önce gidip bir konuşayım ondan sonra eğer olacak gibiyse ev aramaya başlarım artık

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
hocam bende çok şanssızlık var artık hiçbirşeye iyi taraflı bakamıyorum.bilmiyorum ilk önce gidip bir konuşayım ondan sonra eğer olacak gibiyse ev aramaya başlarım artık
Ev tutmayin. Öğretmen evi ya da pansiyon bakin once. Deneme sureci sonunda ev tutmayi düşünürsünüz.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Ev tutmayin. Öğretmen evi ya da pansiyon bakin once. Deneme sureci sonunda ev tutmayi düşünürsünüz.
öyle düşünüyorum ilk başta hocam.biraz daha pahalıya gelebilir fakat en azından bütün yıllık kirayı ödemekten iyidir.boş durmaktansa denemeyi düşünüyorum.hem ortam olur hem zevkli olur.

Üst Alt