Sohbet satış müşteri temsilcisi

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
şu yazınızdan sonra düşüncelerim baya yükseldi.doğru diyorsunuz oturduğumuz yerden iş yapıcaz üstüne yemek kartı falan vericekler.ev yakın olucak.kart ile yemek ihtiyacımızı gidereceğiz.belki de işimi iyi yapıp atılmayacağım.fakat çağrı merkezi elemanları pek önemsenmiyor diyorlar.yani etkinlik gibi özel olaylarda pek çağrılma katılma gibi durumları yok diyorlar.şirketin kadrosundakiler gibi itibar görmüyormuş
Turkcell cagri merkezinde de çalıştım. 5ay kadar. Hala aktid calisan 5-6 arkadasim var. Her sene bak her sene performans cikaran 15 kisi İspanya,İtalya,Kibris gibi yerlere 1 haftalik tatile gönderiliyor.
Ayrıca bayramlarda prim + cikolata vs.
Ozel gunlerde ikram.
2-3 ayda bir çekiliş. Gibi gibi çalışanları motive eden seyler yapılıyor. Turkcell bu işi en iyi yapan sirket belki digerlerinde bu kadar olmaz ama buna yakin olur. Ben 5 ay calistim isten cikarmasalar bir ömür calisirdim :)

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Turkcell cagri merkezinde de çalıştım. 5ay kadar. Hala aktid calisan 5-6 arkadasim var. Her sene bak her sene performans cikaran 15 kisi İspanya,İtalya,Kibris gibi yerlere 1 haftalik tatile gönderiliyor.
Ayrıca bayramlarda prim + cikolata vs.
Ozel gunlerde ikram.
2-3 ayda bir çekiliş. Gibi gibi çalışanları motive eden seyler yapılıyor. Turkcell bu işi en iyi yapan sirket belki digerlerinde bu kadar olmaz ama buna yakin olur. Ben 5 ay calistim isten cikarmasalar bir ömür calisirdim :)
peki diyelim şimdi girdim ve 5 6 ay sonra çıkmak istedi.hemen çıkabilir miyiz yoksa belirli bir sözleşme süresi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam etkinlikleri vb. düşünmek için çok erken. Unutmayın o kişilerde sizin geçtiğiniz yollardan geçtiler.Bir günde kimse oralara erişmemiştir. Milyonlarca parayı çeviriyorlar. Kimse kimsenin kaşına gözüne hürmet etmez. Tarafsız düşünelim, Şirketine milyonlar kazandıran biri olsanız, işe yeni başlayan biriyle aynı itibarı görmeye razı olur muydunuz? Ya da şirket hissedarı olsaydınız, bu iki pozisyondaki elemanınıza aynı şartları mı sağlardınız?
doğru diyorsunuz daha yenil başlıyoruz fakat acaba çağrı merkezi gibi olduğumuz için önüne gelen laf söyler mi çok kötü söylemlere maruz kalır mıyız acaba.önemsenmeyen bir departman gözüyle bakılıyor sonuçta.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
peki diyelim şimdi girdim ve 5 6 ay sonra çıkmak istedi.hemen çıkabilir miyiz yoksa belirli bir sözleşme süresi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru diyorsunuz daha yenil başlıyoruz fakat acaba çağrı merkezi gibi olduğumuz için önüne gelen laf söyler mi çok kötü söylemlere maruz kalır mıyız acaba.önemsenmeyen bir departman gözüyle bakılıyor sonuçta.
Önemsenmeyen olur mu hocam ya ? Bakin konusmak,ikna etmek zor kesinlikle. Ama size oturduğun yerden para kazaniyorsun ha , senin de isin kolay bilgisayar basindasin gel de mobilya tasi bakalim gibi laflari cok duyacaksin :)
Ayrıca bu devirde is bulmak cidden zor.
Edit : istediginiz zaman istifa edebilirsiniz.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Önemsenmeyen olur mu hocam ya ? Bakin konusmak,ikna etmek zor kesinlikle. Ama size oturduğun yerden para kazaniyorsun ha , senin de isin kolay bilgisayar basindasin gel de mobilya tasi bakalim gibi laflari cok duyacaksin :)
Ayrıca bu devirde is bulmak cidden zor.
Edit : istediginiz zaman istifa edebilirsiniz.
siz ve diğer arkadaşların yorumları sayesinde olaya biraz daha iyi gözle bakmaya başladım.eğer görüşmeye gidersem ve olur ise işten sıkıldığım an bırakabilirim yani değil mi.peki istediğim zaman bırakmanın bir zararı zorluğu var mıdır. firma açısından bir sorun yapar mı

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
siz ve diğer arkadaşların yorumları sayesinde olaya biraz daha iyi gözle bakmaya başladım.eğer görüşmeye gidersem ve olur ise işten sıkıldığım an bırakabilirim yani değil mi.peki istediğim zaman bırakmanın bir zararı zorluğu var mıdır. firma açısından bir sorun yapar mı
Yapmaz hocam. Egitim sürecinde de bırakabilirsiniz,sonrasinda da bırakabilirsiniz.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Yapmaz hocam. Egitim sürecinde de bırakabilirsiniz,sonrasinda da bırakabilirsiniz.
aslında bir denemek isterim sonuçta kaybedecek birşey yok boş oturmaktansa diye düşünüyorum fakat gidip orada ev tutucaksın masraf ediceksin boşa giderse de cebimize zarar olucak.onun için kararsız kaldım.ön mülakata çağırdılar ve gittiğimde o anda alırlarsa kabul etmek zorunda mıyım.yoksa orada konuşurken şartları öğrenip vazgeçersem kabul etmeme hakkım var mı.veya sonradan telefonla kararlarını verdiklerinde reddetme hakkım var mı

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
aslında bir denemek isterim sonuçta kaybedecek birşey yok boş oturmaktansa diye düşünüyorum fakat gidip orada ev tutucaksın masraf ediceksin boşa giderse de cebimize zarar olucak.onun için kararsız kaldım.ön mülakata çağırdılar ve gittiğimde o anda alırlarsa kabul etmek zorunda mıyım.yoksa orada konuşurken şartları öğrenip vazgeçersem kabul etmeme hakkım var mı.veya sonradan telefonla kararlarını verdiklerinde reddetme hakkım var mı
Hocam Mülakat sonrası Size iş teklif edilirse, elbette kabul etme ya da reddetme hakkına sahipsiniz. Neden nasıl diye kimsenin sizden hesap sorma hakkı da yok yetkisi de. Şartlar işinize gelmezse, mülakata giderken harcadığınız para kadar zararınız olur o kadar.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Hocam Mülakat sonrası Size iş teklif edilirse, elbette kabul etme ya da reddetme hakkına sahipsiniz. Neden nasıl diye kimsenin sizden hesap sorma hakkı da yok yetkisi de. Şartlar işinize gelmezse, mülakata giderken harcadığınız para kadar zararınız olur o kadar.
o zaman hocam ben en iyisi mülakat tarihi isteyeyim gideyim ve şartları ne yapacağımı konuşayım belki ortam güzeldir.gidip konuşucam sonuçta ön mülakat diyorlar.gidip bilgi vericekler ve bende içimde bir düşünce kalmadan rahat edeceğim.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
o zaman hocam ben en iyisi mülakat tarihi isteyeyim gideyim ve şartları ne yapacağımı konuşayım belki ortam güzeldir.gidip konuşucam sonuçta ön mülakat diyorlar.gidip bilgi vericekler ve bende içimde bir düşünce kalmadan rahat edeceğim.
Kötü olaslıkları bir kenara bırakıp, işi istediğinizi ve üstesinden geleceğinizi hissettirin. İyi düşünün iyi olsun. Yes~~

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Kötü olaslıkları bir kenara bırakıp, işi istediğinizi ve üstesinden geleceğinizi hissettirin. İyi düşünün iyi olsun. Yes~~
teşekkür ederim.eğer kabul edilirsem gidip ev tutacağım için sonuçta 1 senelik anlaşma yapacağım.eğer erken çıkarsam ev parasını ne yapacağım diye düşünmem gerekiyor

Üst Alt