Sohbet satış müşteri temsilcisi

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Değişik gelmesin kolay bir iş zaten yok. Bankacilara sorun onlarda birsuru seyden dert yanarlar sizlere. O yüzden ise baslamadan durumu zorlastirmayin,kolaylastirin :) kazanacağız ilk maaşı düşünün,neler alacaginizi vs
asgari ücret bile olsa tahmini olarak giderleri hesapladım.maaş açısından primde varmış.ayda ufak tefek de prim alsam bana rahat rahat yeter fakat işi acaba yapabilir miyim.yani günümüzde bizi bile telefonla biri arasa tele satışa pek iyi bir gözle bakmıyoruz.telefonda olduğu için önem vermeden meşgulum deyip geçiyoruz.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
asgari ücret bile olsa tahmini olarak giderleri hesapladım.maaş açısından primde varmış.ayda ufak tefek de prim alsam bana rahat rahat yeter fakat işi acaba yapabilir miyim.yani günümüzde bizi bile telefonla biri arasa tele satışa pek iyi bir gözle bakmıyoruz.telefonda olduğu için önem vermeden meşgulum deyip geçiyoruz.
Arayacaginiz kisiler belli bir havuzdan rastgele olacak. Yani yapacaginiz isle hiiiic alakasi olmayan kisiler olmayacak. %90 bu sekilde.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Arayacaginiz kisiler belli bir havuzdan rastgele olacak. Yani yapacaginiz isle hiiiic alakasi olmayan kisiler olmayacak. %90 bu sekilde.
peki bu işin primi nedir tahmin olarak.ve bu işler çok resmi mi giyinmeyi gerektiriyor.hani sakala falan karışıyorlar mı.çağrı merkezinde karışmazlar diye biliyorum

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
peki bu işin primi nedir tahmin olarak.ve bu işler çok resmi mi giyinmeyi gerektiriyor.hani sakala falan karışıyorlar mı.çağrı merkezinde karışmazlar diye biliyorum
Turkcell'deyken hicbirseye karismiyorlardi. Giyim,sakal vs yani. Ama eminevim cagri merkezinde calisan arkadasim takim elbiseyle gidip geliyor ise ve sakal yok. Şirkete gore degisir o. Gidince öğrenirsiniz.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Turkcell'deyken hicbirseye karismiyorlardi. Giyim,sakal vs yani. Ama eminevim cagri merkezinde calisan arkadasim takim elbiseyle gidip geliyor ise ve sakal yok. Şirkete gore degisir o. Gidince öğrenirsiniz.
prim ve müşteri kazanımı üzerine çalıştıkları için ben müşteri kazandıramazsam benim işime son mu verirler.yani işin sürekliliği belirsiz mi oluyor

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
prim ve müşteri kazanımı üzerine çalıştıkları için ben müşteri kazandıramazsam benim işime son mu verirler.yani işin sürekliliği belirsiz mi oluyor
Özelde tüm isler boyle. Performans düşük olursa cikarma haklari var.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Özelde tüm isler boyle. Performans düşük olursa cikarma haklari var.
o zaman eğer yapabileceğim bir iş olduğunu düşünmüyorsam hiç uğraşmaya değmez.yani telefonla arayıp müşteri kazandırmak için potansiyel yoksa boşa kürek çekmeye gerek yok galiba

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
o zaman eğer yapabileceğim bir iş olduğunu düşünmüyorsam hiç uğraşmaya değmez.yani telefonla arayıp müşteri kazandırmak için potansiyel yoksa boşa kürek çekmeye gerek yok galiba
Var. İş hayatına burger kingten baslamak yerine yagmur yok camur yok soguk yok, terlemek yok aksine ücretsiz yemek vs olan bir yerde insan gibi başlamak büyük bir şans. Bence bunu degerlendirin. Belki de siz bu iste cok iyi olacaksiniz.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Var. İş hayatına burger kingten baslamak yerine yagmur yok camur yok soguk yok, terlemek yok aksine ücretsiz yemek vs olan bir yerde insan gibi başlamak büyük bir şans. Bence bunu degerlendirin. Belki de siz bu iste cok iyi olacaksiniz.
şu yazınızdan sonra düşüncelerim baya yükseldi.doğru diyorsunuz oturduğumuz yerden iş yapıcaz üstüne yemek kartı falan vericekler.ev yakın olucak.kart ile yemek ihtiyacımızı gidereceğiz.belki de işimi iyi yapıp atılmayacağım.fakat çağrı merkezi elemanları pek önemsenmiyor diyorlar.yani etkinlik gibi özel olaylarda pek çağrılma katılma gibi durumları yok diyorlar.şirketin kadrosundakiler gibi itibar görmüyormuş

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
şu yazınızdan sonra düşüncelerim baya yükseldi.doğru diyorsunuz oturduğumuz yerden iş yapıcaz üstüne yemek kartı falan vericekler.ev yakın olucak.kart ile yemek ihtiyacımızı gidereceğiz.belki de işimi iyi yapıp atılmayacağım.fakat çağrı merkezi elemanları pek önemsenmiyor diyorlar.yani etkinlik gibi özel olaylarda pek çağrılma katılma gibi durumları yok diyorlar.şirketin kadrosundakiler gibi itibar görmüyormuş
Hocam etkinlikleri vb. düşünmek için çok erken. Unutmayın o kişilerde sizin geçtiğiniz yollardan geçtiler.Bir günde kimse oralara erişmemiştir. Milyonlarca parayı çeviriyorlar. Kimse kimsenin kaşına gözüne hürmet etmez. Tarafsız düşünelim, Şirketine milyonlar kazandıran biri olsanız, işe yeni başlayan biriyle aynı itibarı görmeye razı olur muydunuz? Ya da şirket hissedarı olsaydınız, bu iki pozisyondaki elemanınıza aynı şartları mı sağlardınız?

Üst Alt