Sohbet satış müşteri temsilcisi

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
arkadaşlar bir firmanın satış müşteri temsilcisi olarak çalışan var mı acaba.zor mu çalışılacak bir iş midir.maaşları ve nasıl davranıldığı veya bilgisi olanda yazabilirse sevinirim.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Sektörü de belirtirsen daha net cevaplar alabilirsin aslında.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Ben gecmiste çalıştım. Ama hangi sektor olduguna gore ya da is yerinin bulunduğu yere gore degisir bu. Biraz daha bilgi.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
arkadaşlar bir firmanın satış müşteri temsilcisi olarak çalışan var mı acaba.zor mu çalışılacak bir iş midir.maaşları ve nasıl davranıldığı veya bilgisi olanda yazabilirse sevinirim.
Hocam bildiğimiz Pazarlama.Asgari ücret+ kota sonrası prim, genellikle de sadece prim ile çalıştırılıyor. Kurumsal bir firma değilse zor bir iş.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bildiğimiz Pazarlama.Asgari ücret+ kota sonrası prim, genellikle de sadece prim ile çalıştırılıyor. Kurumsal bir firma değilse zor bir iş.
yatırım ve finans şirketi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben gecmiste çalıştım. Ama hangi sektor olduguna gore ya da is yerinin bulunduğu yere gore degisir bu. Biraz daha bilgi.
yatırım ve finans şirketi.telefonda satış falan yapıcam bazen de müşterilere yardımcı olucam işte.maaş falan net bilgim yok

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
yatırım ve finans şirketi hocam

yatırım ve finans şirketi.telefonda satış falan yapıcam bazen de müşterilere yardımcı olucam işte.maaş falan net bilgim yok
Faktoring mi Hocam?

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
İş aynen bu. Kurumsal firma ise yemek + yol imkani da olur. Küçük bir sehirde isen ev de gecindirebilirsniz.

İş aynen bu. Kurumsal firma ise yemek + yol imkani da olur. Küçük bir sehirde isen ev de gecindirebilirsniz.
Ben TURKCELL de çalıştım. O zamanlar taksit vardi cihaz satistaydim. Cihaz basina prim alirdim. Bazen aldigim prim maasimi gecerdi :) sonra taksit yasaklaninca işten cikardilar.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben TURKCELL de çalıştım. O zamanlar taksit vardi cihaz satistaydim. Cihaz basina prim alirdim. Bazen aldigim prim maasimi gecerdi :) sonra taksit yasaklaninca işten cikardilar.

bunda çağrı merkezi gibi telefonda duracağım.müşterileri arayıp satış mantığı var.maaş+prim sistemiyle çalışılıyormuş ve yemek kartı varmış.asgari ücretten fazla verilmez mi.ve zor bir iş mi acaba telefonla herkese laf anlatmak.birde firmada temsilciler ile aynı yerde durucaz galiba.zevkli olur mu acaba.ve sakal falan önemli mi

Faktoring mi Hocam?
forex şirketi hocam

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
bunda çağrı merkezi gibi telefonda duracağım.müşterileri arayıp satış mantığı var.maaş+prim sistemiyle çalışılıyormuş ve yemek kartı varmış.asgari ücretten fazla verilmez mi.ve zor bir iş mi acaba telefonla herkese laf anlatmak.birde firmada temsilciler ile aynı yerde durucaz galiba.zevkli olur mu acaba.ve sakal falan önemli mi
Hocam Firma Kurumsal mı? Bu çok önemli. Faktoring firması mı? Yatırım aracılığı mı? Son zamanlarda çoğalan ev- araba sahibi yapan firmalardan mı?

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Hocam Firma Kurumsal mı? Bu çok önemli. Faktoring firması mı? Yatırım aracılığı mı? Son zamanlarda çoğalan ev- araba sahibi yapan firmalardan mı?
yatırım firması hocam.piyasada bulunan dolar bist gibi şeyleri alım satım yapıyorsunuz borsa gibi düşünün.bende bu borsa işlemleri için yeni müşteriler kazandırmak için tele satış yapıcam ve mevcut müşterilere yardımcı olucam.firmanın spk gibi lisanları mevcut.

Üst Alt