Soru satıcı tavsiyesi

ozbyrktalha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
15
İyi akşamlar.Xiaomi Redmi Note 7 128gb almayı düşünüyorum.Sizce nereden almalıyım tecrübeli arkadaşlarımız aldıkları yerden memnunsa söyleyebilir mi?

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Ben burdan geçen sene redmi note 5 aldım kvk garantili. Hala kullanıyorum. Siteden yana bi sorun yaşamadım. 2 günde elimde oldu telefon hocam

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
İyi akşamlar.Xiaomi Redmi Note 7 128gb almayı düşünüyorum.Sizce nereden almalıyım tecrübeli arkadaşlarımız aldıkları yerden memnunsa söyleyebilir mi?
Ben İstanbul Forum mi Store'dan aldım ilk hafta bitti bir sorun yok Neptün mavisi 128gb 2200tl.
Not: Alır almaz bir cep telefoncusundan pazarlıkla 20tl'ye Nano kırılmaya dayanıklı cam taktırdım. Birde çok tatlı pastel tonu mavi kılıf aldım daha hoş oldu telefon :)

Oyla:

ozbyrktalha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben İstanbul Forum mi Store'dan aldım ilk hafta bitti bir sorun yok Neptün mavisi 128gb 2200tl.
Not: Alır almaz bir cep telefoncusundan pazarlıkla 20tl'ye Nano kırılmaya dayanıklı cam taktırdım. Birde çok tatlı pastel tonu mavi kılıf aldım daha hoş oldu telefon :)
Mi Store da o kadar ucuz mu gerçekten ben orada 2500 olmasını beklerdim. Hocam telefondan memnun musunuz şarjı nasıl gidiyor kasma Vs var mı ben şuan sony Z5 kullanıyorum ordan geçmeyi düşünüyorum

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Mi Store da o kadar ucuz mu gerçekten ben orada 2500 olmasını beklerdim. Hocam telefondan memnun musunuz şarjı nasıl gidiyor kasma Vs var mı ben şuan sony Z5 kullanıyorum ordan geçmeyi düşünüyorum
Evet şu an İstanbul forumdan yeni ayrıldım hala aynı rakam 2200tl ve kasko yaptırırsanız o an 400tl de kasko var. 3 yıl garantili bunun 1 yılı kırılmalara kaybolmalara karşı korumalı. Çok yoğun kullanımda bile 1 günü çok rahat bir şekilde kurtarıyor kesinlikle şarj ihtiyacı görmüyorum. Çok yoğun derken WhatsApp pubg 2.5 saat internet dolaşma film izlemek haberler teknoloji haberleri 3 saat YouTube video 360p olarak aralıksız 3 saat izleme ile eve geliyorum gece 1 şarj hala %30. Satın alınca 10.3.5 güncellemesini yapınca batarya süresi hissedilir derecede arttı ama beklentiniz yüksek olmasın o farkı gördüm diyelim kullanımda ekran süresi almak aklıma gelmedi o yüzden elimde belge yok :) Tepki süresi çok güzel dokunmatik hassasiyeti olsun parmak izi yüz tanıma olsun hadi ya açıl artık demeyi bırak anlık dahi bekletmedi. Kasma kısmına gelince 128gb hafıza 4gb ram modelini aldım aynı anda 12 uygulama oyun video WhatsApp internet sayfaları ofis programı vs. açık sıfır takılma yani takılma bekletme dahi yapmadı. Bu arada parlaklık otomatikte kullanıyorum. Bazen pil bitsin diye sonuna kadar açtığım oluyor. Güneş altında ekran parlaklığı otomatik dahi olsa çok net bir şekilde görebiliyorsunuz ekrandakileri ekran netligini bu kadar beklemiyorduk açıkçası. Benim beklentimi karşıladı kamera video performansı olarakta kendi arayüzü de iyi ama ben gcam yükledim daha çok sevdirdi bana kamerayı :) Yazdıklarımın tamamını tebessüm ederek yazdım çünkü telefonumu sevdim ama evet ama teknoloji ve elektronik şans işi biliyorsunuz sıfır alıp hemen garantiye yollayını da bilirim o yüzden nasip şans işi dedim. Başka öğrenmek istediğiniz olursa şunu yükleyelim fotoğraf atalım veya şu varmı diyeceğiniz seve seve yardımcı olurum. Yolunuz düşerse gidin teşhir ürününü doya doya inceleyin derim ben öyle karar vermiştim satın almaya :)

Son düzenleme:
Oyla:

ozbyrktalha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet şu an İstanbul forumdan yeni ayrıldım hala aynı rakam 2200tl ve kasko yaptırırsanız o an 400tl de kasko var. 3 yıl garantili bunun 1 yılı kırılmalara kaybolmalara karşı korumalı. Çok yoğun kullanımda bile 1 günü çok rahat bir şekilde kurtarıyor kesinlikle şarj ihtiyacı görmüyorum. Çok yoğun derken WhatsApp pubg 2.5 saat internet dolaşma film izlemek haberler teknoloji haberleri 3 saat YouTube video 360p olarak aralıksız 3 saat izleme ile eve geliyorum gece 1 şarj hala %30. Satın alınca 10.3.5 güncellemesini yapınca batarya süresi hissedilir derecede arttı ama beklentiniz yüksek olmasın o farkı gördüm diyelim kullanımda ekran süresi almak aklıma gelmedi o yüzden elimde belge yok :) Tepki süresi çok güzel dokunmatik hassasiyeti olsun parmak izi yüz tanıma olsun hadi ya açıl artık demeyi bırak anlık dahi bekletmedi. Kasma kısmına gelince 128gb hafıza 4gb ram modelini aldım aynı anda 12 uygulama oyun video WhatsApp internet sayfaları ofis programı vs. açık sıfır takılma yani takılma bekletme dahi yapmadı. Bu arada parlaklık otomatikte kullanıyorum. Bazen pil bitsin diye sonuna kadar açtığım oluyor. Benim beklentimi karşıladı kamera video performansı olarakta kendi arayüzü de iyi ama ben gcam yükledim daha çok sevdirdi bana kamerayı :) Yazdıklarımın tamamını tebessüm ederek yazdım çünkü telefonumu sevdim ama evet ama teknoloji ve elektronik şans işi biliyorsunuz sıfır alıp hemen garantiye yollayını da bilirim o yüzden nasip şans işi dedim. Başka öğrenmek istediğiniz olursa şunu yükleyelim fotoğraf atalım veya şu varmı diyeceğiniz seve seve yardımcı olurum.
Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için ben de almayı düşünüyorum ama dediğim gibi benim telefonda s810 var mesela ama artık kasmalar başladı note 7 alsam mı yoksa 8i mi beklesem diye düşünüyorum sonuçta şuan acil değil benim için en büyük sorunum şarj günde 3 kere şarja takıyorum ve kullanımım sizinkiyle aynı :)

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için ben de almayı düşünüyorum ama dediğim gibi benim telefonda s810 var mesela ama artık kasmalar başladı note 7 alsam mı yoksa 8i mi beklesem diye düşünüyorum sonuçta şuan acil değil benim için en büyük sorunum şarj günde 3 kere şarja takıyorum ve kullanımım sizinkiyle aynı :)
Ben artık telefonla alay etmek için takıyorum bazen şarja bak yavrum bu şarj cihazı ee tanısın 2 3 günde birde olsa görecek nasıl olsa şarj cihazını :)

Oyla:

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Hocam merhabalar. İnternet üzerinden sipariş verebiliyor muyuz acaba oradan bilginiz var mı ? Ve ayrıca Mi Storenin servisi kimdir?

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Hocam merhabalar. İnternet üzerinden sipariş verebiliyor muyuz acaba oradan bilginiz var mı ? Ve ayrıca Mi Storenin servisi kimdir?
Xiaomi cihazları için Xiaomi Türkiye yani GENPA tarafından servis hizmeti sunuluyor. İnternet üzerinden maalesef satışı yok.

Oyla:
Üst Alt