Evet şu an İstanbul forumdan yeni ayrıldım hala aynı rakam 2200tl ve kasko yaptırırsanız o an 400tl de kasko var. 3 yıl garantili bunun 1 yılı kırılmalara kaybolmalara karşı korumalı. Çok yoğun kullanımda bile 1 günü çok rahat bir şekilde kurtarıyor kesinlikle şarj ihtiyacı görmüyorum. Çok yoğun derken WhatsApp pubg 2.5 saat internet dolaşma film izlemek haberler teknoloji haberleri 3 saat YouTube video 360p olarak aralıksız 3 saat izleme ile eve geliyorum gece 1 şarj hala %30. Satın alınca 10.3.5 güncellemesini yapınca batarya süresi hissedilir derecede arttı ama beklentiniz yüksek olmasın o farkı gördüm diyelim kullanımda ekran süresi almak aklıma gelmedi o yüzden elimde belge yok

Tepki süresi çok güzel dokunmatik hassasiyeti olsun parmak izi yüz tanıma olsun hadi ya açıl artık demeyi bırak anlık dahi bekletmedi. Kasma kısmına gelince 128gb hafıza 4gb ram modelini aldım aynı anda 12 uygulama oyun video WhatsApp internet sayfaları ofis programı vs. açık sıfır takılma yani takılma bekletme dahi yapmadı. Bu arada parlaklık otomatikte kullanıyorum. Bazen pil bitsin diye sonuna kadar açtığım oluyor. Benim beklentimi karşıladı kamera video performansı olarakta kendi arayüzü de iyi ama ben gcam yükledim daha çok sevdirdi bana kamerayı

Yazdıklarımın tamamını tebessüm ederek yazdım çünkü telefonumu sevdim ama evet ama teknoloji ve elektronik şans işi biliyorsunuz sıfır alıp hemen garantiye yollayını da bilirim o yüzden nasip şans işi dedim. Başka öğrenmek istediğiniz olursa şunu yükleyelim fotoğraf atalım veya şu varmı diyeceğiniz seve seve yardımcı olurum.