Yardım Şarj Problemi (Telefon açıkken şarj olmuyor)

karakaya1903

Pisi Linux
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celal Karaka
Cihazım
Redmi Note 3 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Son gelen güncellemeden (Android 6.0) sonra bi 5-6 gün oldu olmadı herhalde telefon açıkken hiçbir şekilde ne şarj oluyor nede bilgisayara bağlanıyor, sadece kapalı iken şarj oluyor, şarjdan çıkarmadan telefonu açtığım takdirde ise telefon şarj olmaya devam ediyor.

1. Güncellemenin getirdiği yazılımsal bir problem olabilir mi ?
  2. Aynı problemi yaşayan var mı ?
  3. Soketde sıkıntı olup olmadığını kontrol edebileceğim bir program var mı ? (Telefon kapalı iken sorunsuz şarj oluyor ama yine de bir ihtimal olarak göz önünde bulundurmak istiyorum)

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Hocam yanlış yönlendirmek istemem ne alakası var onu da tam anlamadım ama başka bir forumda da bir arkadaş böyle bir olay ile karşılaşmış yeni şarj aleti kablosu almış sorun düzelmiş. İsterseniz farklı bir kablo ile bir deneyin.

Oyla:

karakaya1903

Pisi Linux
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celal Karaka
Cihazım
Redmi Note 3 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlış yönlendirmek istemem ne alakası var onu da tam anlamadım ama başka bir forumda da bir arkadaş böyle bir olay ile karşılaşmış yeni şarj aleti kablosu almış sorun düzelmiş. İsterseniz farklı bir kablo ile bir deneyin.

Denedim, lakin sonuç yine aynı, sadece kapalı iken şarj ediyor, işin iyice yazılımsal olduğunu düşünmeye başlıyorum

Oyla:

ozuka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özge
Cihazım
Galaxy A7
Konular
0
Gencler merhabalar aynı sorun bende de var cihazım galaxy a7 yaz aylarında gelen yazılım güncellemesinden sonra (6.0.1) telefonda takılmalar donmalar kendi kendine reset atmalar arkadaşında dediği gibi telefon açıkken sarj olmamalar falan başladı ama tüm bu sorunlar yeniden başlatınca düzeliyor. Telefonun şarj girisinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü eğer bi sorun olsaydı cihaz kapalıyken de sarj etmezdi. Kablomda bi sıkıntı olması da imkansız 4 farklı kabloyla(kablolar orjinal ve baska cihazlarda denendi çalışıyor) adaptörle vs denediğimde hep aynı sorunu alıyorum. Yazılımsal kaynaklı olduğunu düşünüyorum bir çözümü var mıdır bunun illa servise mi gönderelim?

Oyla:

ENTERNET

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
RECEP
Cihazım
Mİ5
Konular
0
AYNI PROBLEM BENDEDE VAR.4 ÇEŞİT KABLO 4 ÇEŞİT PRİZ..ARAÇ ŞARJ ALETİ..AÇIK ŞARJ..KAPALIYKEN ŞARJ DENEDİM...YOK...KAPATIYORUM AÇIYORUM...TAKIYORUM ŞARJA 15 DAKİKAK SONRA ŞARJ ETMEYİ BIRAKIYOR...DU BAKALIM ŞU Mİ FLASH YÜKLEMEYE ÇALIŞALIM OLACAKMI...SON ÇARE..

Oyla:

33ferdi33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ferdi
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Bende aynı problem var mi 6 daha alalı 1 hafta olmadı.

Oyla:

karakaya1903

Pisi Linux
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celal Karaka
Cihazım
Redmi Note 3 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Duzeldimi ?? Yazarsanız sevinirim
Sırf üşengeçliğimden Mi Flash ile temiz kurulum yapmadım, kapalıyken şarja takıp şarjdan çıkarmadan açıp öylece şarj olmasını bekliyordum, yaklaşık 3 hafta böyle kullandım sonra kendiliğinden düzeldi.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt