Yardım Şarj aşırı hızlı bitiyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 109
  • Görüntüleme 6K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.4 Eu
Telefon Modeli
POCO X3 PRO VAYU
Bootloader Kilidi
Açık
Sorunun magisk modüllerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Hızlı şarj amaçlı bir modül yükledim önceden daha az gidiyordu şarjım şimdi ise bir saat içerisinde nerdeyse %25 e yakın bataryam gidiyor . Bu aospta asla olmuyor . Bana en hafif miui rom u önerir misiniz ? Miui go plus , Miuimix , eu , pulse bunlardan hangisini kullanmam gerekir . Kernel mi değiştirmem gerek yada ne yapmam gerek . Ayrıca forumda bu konudan ikinci kez açtığım için hepinizden özür dilerim .

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
6 aydır kullanıyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bataryam nerdeyse %100 e kadar şarj oldu sayılır accu battery yükleyip neye bakmam gerekli ?
Galiba tam olarak 19 Eylülden bu yana kullanıyorsunuz...

O zamandan bugüne 18 tane şarj çok gidiyor konusu açmışsınız ve ilk defa bu modülden bahsediyorsunuz... facepalm~~

Modül cihazınıza zarar veriyor, hatta vermiş daha da fazla vermeden kaldırın o modülü ve kullanmayın...

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Evet uzun zamandır kullanıyorsan kalıcı hasar oluşmuştur zararın neresinden dönersen kââr dir,accubattery i birkaç gün kullanman lazımki mah değerlerini alabilirsin mah değerlerine bak ve stok mah değerleri ile karşılaştır buyuk ihtimal bataryan ölüyor şuan

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest

O zamandan bugüne 18 tane şarj çok gidiyor konusu açmışsınız ve ilk defa bu modülden bahsediyorsunuz... facepalm~~

Modül cihazınıza zarar veriyor, hatta vermiş daha da fazla vermeden kaldırın o modülü ve kullanmayın...
19 Eylül değil 21 Ağustosta indirdim .

Evet uzun zamandır kullanıyorsan kalıcı hasar oluşmuştur zararın neresinden dönersen kââr dir,accubattery i birkaç gün kullanman lazımki mah değerlerini alabilirsin mah değerlerine bak ve stok mah değerleri ile karşılaştır buyuk ihtimal bataryan ölüyor şuan
Telefon yurtdışı bataryasını da değiştircek olsam çakma batarya kaynıyordur her yer bende anlamam . Kesin anlık batarya kapasitemi görmek için bir yol yok mudur ?

Ben şimdi aosp mu kullanayım yoksa MIUI ile devam mı edeyim ? Şuan batarya biraz iyi gibi modülü kaldırıp şarj ettim . MIUI uygulamaları arama mesajlaşma kamera launcher gibi şeyler önemli . Çünkü Google kamerada çok kötü gözüküyor yüzüm olsun detaylar olsun aşırı detaylı gözüküyor . MIUI kamera da ise rahat ve tatlı gözüküyorum .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93

19 Eylül değil 21 Ağustosta indirdim .

Telefon yurtdışı bataryasını da değiştircek olsam çakma batarya kaynıyordur her yer bende anlamam . Kesin anlık batarya kapasitemi görmek için bir yol yok mudur ?

Ben şimdi aosp mu kullanayım yoksa MIUI ile devam mı edeyim ? Şuan batarya biraz iyi gibi modülü kaldırıp şarj ettim . MIUI uygulamaları arama mesajlaşma kamera launcher gibi şeyler önemli . Çünkü Google kamerada çok kötü gözüküyor yüzüm olsun detaylar olsun aşırı detaylı gözüküyor . MIUI kamera da ise rahat ve tatlı gözüküyorum .
Rom sizin tercihiniz, dediğim gibi anlık olarak mah değerini alamazsınız uygulamayı birkaç gün kullanmaniz gerek onay göre hesaplıyor

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Telefonu şuan böyle kullanıyorum kernel vs default .

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-14-20-30-53-490_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2022-03-14-20-30-53-490_com.topjohnwu.magisk.jpg
    328,8 KB · Görüntüleme: 32
Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Cihazınız orjinal şarj cihazı ve kablo ile ne kadar sürede şarj oluyor, fabrika verisinde ne diyor kıyaslama yapabilirsiniz. Örneğin Xiaomi der ki; Ben bu cihazı 0 - 100 şarj hızını 120 dakika yaptım yada 0 -50 şarj hızını 30 dk yaptım, bu verileri kıyaslayın.

Rom sizin tercihiniz, dediğim gibi anlık olarak mah değerini alamazsınız uygulamayı birkaç gün kullanmaniz gerek onay göre hesaplıyor
Kernel değiştirmeli mıyım sizce ? Arada sırada pubg oynuyorum . Genelde hep Instagram takılıyorum müzik dinliyorum.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Batarya da bir fark yaratmasını istiyorum
Malesef kerneller vasıtasıyla batarya da belirgin fark yaratamazsınız. Pil çok hızlı tükeniyorsa pil tasarrufu modunda kullanın cihazı, yükleyeceğiniz kernelden daha verimli olur.

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Malesef kerneller vasıtasıyla batarya da belirgin fark yaratamazsınız. Pil çok hızlı tükeniyorsa pil tasarrufu modunda kullanın cihazı, yükleyeceğiniz kernelden daha verimli olur.
Çok doğru söylüyorsunuz..! Pili verimli kullanmak dediğiniz gibi tasarruflu kullanmak gerekir. Pil bir telefonun en kıymetli ögesidir. O susarsa tüm telefon susar. Bu kadar basit !

Oyla:
Üst Alt