Yardım Şarj aşırı hızlı bitiyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 109
  • Görüntüleme 6K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.4 Eu
Telefon Modeli
POCO X3 PRO VAYU
Bootloader Kilidi
Açık
Sorunun magisk modüllerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum . Hızlı şarj amaçlı bir modül yükledim önceden daha az gidiyordu şarjım şimdi ise bir saat içerisinde nerdeyse %25 e yakın bataryam gidiyor . Bu aospta asla olmuyor . Bana en hafif miui rom u önerir misiniz ? Miui go plus , Miuimix , eu , pulse bunlardan hangisini kullanmam gerekir . Kernel mi değiştirmem gerek yada ne yapmam gerek . Ayrıca forumda bu konudan ikinci kez açtığım için hepinizden özür dilerim .

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sorunun modüllerden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız o modülleri kaldırın sistemden, sistem değiştirdiğinizde aynı modülleri yeniden yükleyeceksiniz ve aynı sorun tekrar edecek.

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun modüllerden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız o modülleri kaldırın sistemden, sistem değiştirdiğinizde aynı modülleri yeniden yükleyeceksiniz ve aynı sorun tekrar edecek.
Çünkü ben normal olduğunu düşünmüyorum . Bataryam eğer ölseydi bunu devamlı yapardı . Miui 13 ü ilk kullandığımda bir sorun yoktu fakat 2. şarjda telefon doğduğuna pişman olmuş gibiydi kusura bakmayın. Bu modülü yüklemez isem de telefon 1.5 saat civarında şarj oluyor .

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Çünkü ben normal olduğunu düşünmüyorum . Bataryam eğer ölseydi bunu devamlı yapardı . Miui 13 ü ilk kullandığımda bir sorun yoktu fakat 2. şarjda telefon doğduğuna pişman olmuş gibiydi kusura bakmayın. Bu modülü yüklemez isem de telefon 1.5 saat civarında şarj oluyor .
Belki cihazınız gerçekten hızlı şarj olmuyordur, modül size hızlı şarj oluyormuş gibi gösterip sizi kandırıyor olabilir.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bunu anlama yolu var mı ?
Modülü paylaşın buradan içinde ne olduğuna bakarlar. Termal kaldırma modülü kullanıyorsun diye tahmin ediyorum. Bataryalar her zaman yavaş ömrünü doldurmaz. Bu tarz sıcaklık korumasını kaldırıp hızlı şarja zorlayan modüller bir anda ömrünün azalmasına neden olabilir. Modülü kaldırıp birkaç gün deneyin eski performansı alamazsaniz demekki batarya ömrünü doldurmuş. Eğer ki eski performansına dönerse kullanmayın o modülü. Ek olarak overclocklu güçlü bir işlemci kullanıyorsunuz termal olmaması işlemcinin gazı koklemesi demek :)

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bunu anlama yolu var mı ?
Cihazınız orjinal şarj cihazı ve kablo ile ne kadar sürede şarj oluyor, fabrika verisinde ne diyor kıyaslama yapabilirsiniz. Örneğin Xiaomi der ki; Ben bu cihazı 0 - 100 şarj hızını 120 dakika yaptım yada 0 -50 şarj hızını 30 dk yaptım, bu verileri kıyaslayın.

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buyrun modül .

Ekli dosyalar

• Fast_charging_for_poco_x3.zip
    6,7 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Accubattery uygulamasını yükleyip bı istatistiklere bakın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide bu modülü kullanmanızı önermem

Dosyayı inceledim anladığım kadarıyla ısıdan feragat ederek bataryayı hızlı şarj ediyor bu modül ileri zamanda cihazınıza çok zarar verir kullanmanızı kesinlikle önermiyorum

Oyla:
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Accubattery uygulamasını yükleyip bı istatistiklere bakın hocam

Bide bu modülü kullanmanızı önermem

Dosyayı inceledim anladığım kadarıyla ısıdan feragat ederek bataryayı hızlı şarj ediyor bu modül ileri zamanda cihazınıza çok zarar verir kullanmanızı kesinlikle önermiyorum
6 aydır kullanıyorum .

Bataryam nerdeyse %100 e kadar şarj oldu sayılır accu battery yükleyip neye bakmam gerekli ?

Oyla:
Üst Alt