Yardım Sar değeri konusunda endişeleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Mİ 8 Lİte - A2 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba ben Mi 8 Lite aldım iade ettim ve A2 Lite siparişi vermeyi düşünüyorum bunda %90 kulaklık jak girişinin olmasının etkisi var. Neyse araştırma kıyaslama yaparken sar değerlerine rastladım nedense piyasada en yüksek değerlere sahip üst sınır 2 diye 1.7-1.8 değerleri görmezden gelemiyorum bu konu hakkında fikirleriniz neler merak ediyorum. Vücut bölgesinde yüksek olduğu için aşağı tarafa sıkıntı yapar diyorlar. ^^ Baş ağrısı vb. şikayetler yapabilir, acaba bu değerler çift hat kullanıldığı zaman olan değerler mi yoksa tek hat için mi? tek hat olsaydı yazarlardı diye düşünüyorum orada da kelime oyunu olmuş olabilir. Biraz bekleyip Huwaei mate 20 Lite almayı düşünmeye başladım hazır indirime girmiş 2250 TL olmuşken ama o telefona o kadar para verilmez diye aradaki neredeyse 1000 TL fiyat farkını da kabullenemiyorum. Ucuz olsun diye buradan da kısmış olmasınlar?

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Benim bahsettiğim kişiler almanın bir sorun teşkil etmeyeceğini ama almamakta fayda olduğunu söylüyorlar. Söylediğinizde çok haklısınız ben çıkar ve kar elde etmeyen kişiler hakkında konuştum. Neredeyse bütün ilgili bileşenleri Qualcomm yapıyor ama telefon diğer telefonlardan yüksek oluyor buda meçhul bir şey onlarada Qualcomm üretiyor, hayırlısı diyelim ucu açık bir konu sonu yok zaten. Mesela İphone 7 sar değeri yüksek ben onunda alınmamasını tavsiye ederim.
Burada yonga seti degil anten tasarimi onemli ;)

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Keşke özel mesaj atmadan önce de bu düşünceyi edinebilseydin, kendisiyle çelişen Ad Hominem. Harferini ziyan etmek istemiyor ama hem özel mesaj hem yorum atmamak içinde kendisini tutamıyor :)
Yardım almanı tavsiye ettim insanlık görevi. :)
Bu arada Türkçe konuş bizim dilimizde öyle bir kelime yok anlamıyoruz seni neyse artık sana cevap yok belli ki yalnızlıktan sıkıldın buraya sarıyorsun burada aksiyon yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada yonga seti degil anten tasarimi onemli ;)
Bende onu diyorum anten bileşenleri de Qualcomm diye okudum yabancı bir youtuber tarafından inceleme videosundan demek ki yanlış bilgi.

Oyla:

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
Not: Huawei Huawei diye yazılır Huwaei daha yok :)

Oyla:

Nymphaea Caerulea

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
5
Bu arada Türkçe konuş bizim dilimizde öyle bir kelime yok anlamıyoruz seni neyse artık sana cevap yok belli ki yalnızlıktan sıkıldın buraya sarıyorsun burada aksiyon yok.

.
Evet bizim dilimizde karşılığı yok fakat, sende de bunu anlayacak kültür seviyesi yok. Takıntıları olan bir arkadaşımızsın umarım iyi olursun
George Carlin güzel söylüyor;
Öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz.
Bu sadece diğer insanlar için zordur.
Aynı kural gerizekalı olduğunuz zaman da geçerlidir (:

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Not: Huawei Huawei diye yazılır Huwaei daha yok :)
Evet öyleymiş bilmiyordum öğrenmiş oldum normalde Çin markaları ile fazla ilgim olmadığı için bazen şaşırabiliyorum teşekkürler.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2

Bende onu diyorum anten bileşenleri de Qualcomm diye okudum yabancı bir youtuber tarafından inceleme videosundan demek ki yanlış bilgi.
Belki qualcommun da urettigi vardir. O konuda bilgim yok. Ancak mesela huawei kendisi aslinda telsizci oldugu icin kendisi uretir antenini bence.
Tabi yine burada anten konumlandirmasi ve telefonun dis malzemesi de onemli. Bunlara gore anten takilmasi gerekli

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Evet bizim dilimizde karşılığı yok fakat, sende de bunu anlayacak kültür seviyesi yok. Takıntıları olan bir arkadaşımızsın umarım iyi olursun
Tövbe estağfurullah.. bulunca gelip burada gece gecede buluyor bunlar yapacak bir şey yok. :)

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Diger tartismayi bitirin akradaslar da konu kapanmasin

Oyla:

Nymphaea Caerulea

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
5
Birisi alsın şunu paçamdan :) Adam hem buraya hem özele yardırıyor gereksiz bildirim

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Ben şöyle bir olaya tanık oldum 2 tane Mi 8 Lite cihaz ile denedim baz istasyonu yakın olmasına rağmen (20 metre) 4.5 G bağlanmıyor H+ üstüne çıkmıyor, uzak olunca daha iyi çektiği oluyordu mesela açıyorsun bağlanma süresi 15 saniyeyi buluyordu ve 1 Mbps hız alamıyordum. Öyle düşününce Qualcomm olma ihtimali yok anteni ya kendileri yapıyor yada çok kalitesiz bir yerden temin ediyorlar bu yüzden değerler yüksek oluyor olabilir gerçekten her yeden kısıp ekrana vermişler bu sıkıntı işte.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt