Yardım Sar değeri konusunda endişeleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Mİ 8 Lİte - A2 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba ben Mi 8 Lite aldım iade ettim ve A2 Lite siparişi vermeyi düşünüyorum bunda %90 kulaklık jak girişinin olmasının etkisi var. Neyse araştırma kıyaslama yaparken sar değerlerine rastladım nedense piyasada en yüksek değerlere sahip üst sınır 2 diye 1.7-1.8 değerleri görmezden gelemiyorum bu konu hakkında fikirleriniz neler merak ediyorum. Vücut bölgesinde yüksek olduğu için aşağı tarafa sıkıntı yapar diyorlar. ^^ Baş ağrısı vb. şikayetler yapabilir, acaba bu değerler çift hat kullanıldığı zaman olan değerler mi yoksa tek hat için mi? tek hat olsaydı yazarlardı diye düşünüyorum orada da kelime oyunu olmuş olabilir. Biraz bekleyip Huwaei mate 20 Lite almayı düşünmeye başladım hazır indirime girmiş 2250 TL olmuşken ama o telefona o kadar para verilmez diye aradaki neredeyse 1000 TL fiyat farkını da kabullenemiyorum. Ucuz olsun diye buradan da kısmış olmasınlar?

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Sen hiç telefon kullanmıyor olsan dahi, diğer insanların telefonlarından, baz istasyonlarından, yüksek gerilim hatlarından, mikrodalga fırınlardan maruz kaldığın ışınım, piyasadaki herhangi bir cep telefonunu cebine koyduğunda maruz kalacağın ışınımdan kat ve kat daha yüksek zaten çok kasma kendini dünyaya kazık çakamazsın bir gün ölmek zorundasın :)
Verdiğin cevap o kadar düşük seviye ki bu satırdan sonra yazacağım her harf ziyan olur münazaraya bile girilmeyecek türdensin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung s5 te cok uzun sure bakinca bas agrisi yapiyodu buyuk ihtimal amoled ekrandan olabilir
Amoled bir ekran teknolojisidir bununla bir bağlantısı yoktur.

Son düzenleme:
Oyla:

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
SAR değeri en düşük mobil cihaz aralık 2018 itibarıyle Samsung Note 8 (kulakta 0.17) 4 çok yeni türk lirası

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
SAR değeri en düşük mobil cihaz aralık 2018 itibarıyle Samsung Note 8 (kulakta 0.17) 4 çok yeni türk lirası
Çok yerine bin demek istediniz sanırım bende şöyle söyleyeyim General mobile 4g telefonda kafada 0.28 yani bunun parayla alakası yok. Forum'un kalitesinin artırmak ve iletişimi güçlendirmek için dil ve anlatım kurallarına dikkat edilmesini şiddetle tavsiye ediyorum, anlatım bozukluğu yapmadan imla kurallarına uyarak yazmanız gerçek hayatta da size fayda sağlar. Ve para Lira'dan yeni kelimesi kalkalı yıllar oluyor haberiniz olsun teşekkürler.

Oyla:

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25
Çok yerine bin demek istediniz sanırım bende şöyle söyleyeyim General mobile 4g telefonda kafada 0.28 yani bunun parayla alakası yok.
Son ekonomik krizden sonra bin liraya 1 lira demeye başladı vatandaş.. o nedenle çok yeni dedim.. Parayla alakası var da demedim nasıl anlıyorsunuz yazılanı ilginç, sar değeri Çok düşük telefon var ama pahalı anlamında.. Çok enteresan..

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Son ekonomik krizden sonra bin liraya 1 lira demeye başladı vatandaş.. o nedenle çok yeni dedim.. Parayla alakası var da demedim nasıl anlıyorsunuz yazılanı ilginç, sar değeri Çok düşük telefon var ama pahalı anlamında.. Çok enteresan..
Bağlantı kurunca farklı bir anlam çıkmıyor teşekkürler iyi geceler. Ben bir fikir yürütmek bilgi edinmek için konu açtım bir kaç kişi dışında gelen mesajlardan bir şey anlamadım hele şu IQ seviyesi ayakkabı numarasından düşük olan arkadaş korkma kasma diyor bu kadarda cahillik olmaz arkadaş neyse konu kilit.

Oyla:

rivermental

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi A1
Konular
13
Teknoloji platformları olan ve bilişim sektöründe bulunan bir kaç kişi şimdi isim versem tanımazsın büyük youtuberler değil. :)
İnternette kimi insan x telefonunu yere göğe sığdıramazken başka birisi aynı telefonu yerin dibine sokuyor hepsi kendi menfaatleri için çalışıyor siz çok ciddiye almayın ;)

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
En iyisi sar degeri dusuk bir telefon alin, iciniz rahat etsin.
Elektronikci iyi bir ogretim gorevlisinden aldigim bilgiye gore telefonlar 10 birimlik guc seviyesinde calisiyor ve bu seviye baz istasyona olan uzakliga gore ayarlaniyor. Yani sehir icinde yakinda zaten baz istasyon oldugu icin dusuk seviyede calisacak.
Cekmeyen yerlerde en yuksek seviyeye cikacak. Maksimum sar degeri dusuk olan telefon cekmeyecek.
Yani yazilan sar degeri maksimum deger. Surekli o seviyede calismiyor.
Ve basagrisi olayi degdigim gibi sar degerinden cok ekran ile alakali.

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
İnternette kimi insan x telefonunu yere göğe sığdıramazken başka birisi aynı telefonu yerin dibine sokuyor hepsi kendi menfaatleri için çalışıyor siz çok ciddiye almayın ;)
Benim bahsettiğim kişiler almanın bir sorun teşkil etmeyeceğini ama almamakta fayda olduğunu söylüyorlar. Söylediğinizde çok haklısınız ben çıkar ve kar elde etmeyen kişiler hakkında konuştum. Neredeyse bütün ilgili bileşenleri Qualcomm yapıyor ama telefon diğer telefonlardan yüksek oluyor buda meçhul bir şey onlarada Qualcomm üretiyor, hayırlısı diyelim ucu açık bir konu sonu yok zaten. Mesela İphone 7 sar değeri yüksek ben onunda alınmamasını tavsiye ederim.

Oyla:

Nymphaea Caerulea

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
5
Verdiğin cevap o kadar düşük seviye ki bu satırdan sonra yazacağım her harf ziyan olur münazaraya bile girilmeyecek türdensin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke özel mesaj atmadan önce de bu düşünceyi edinebilseydin, kendisiyle çelişen Ad Hominem. Harferini ziyan etmek istemiyor ama hem özel mesaj hem yorum atmamak içinde kendisini tutamıyor :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt