hocam EU rom 11.1.2 stable andorid 10
kullanıyorum,
oyun oynamıyorum. cepte yani. ( PCde sabahlamalrı saymıyorum
)
bu zamanda sosyal medya işleri için "yeterli" bir işlemci ve en önemlisi benim için KAmerasıydı. ( amatör ilgileniyorum ayrıca slr kameram var)
tabi ki çok daha güçlü işlemci isterdim ama fiyat birden değişiyor. Sensörden taviz veremem, ufaklıgın %70 videoları fotoları arşivleri bu cihazla..
özetle böyle bir sensörü işlerken
fotograf işlemede ve bazı video modlarında processing ifadesi çıkıyor evet.
bunu yaptıgı fotolar yüksek megabyte lı olanlar, ve bunu yaptıgı videoların da bitratei yüksek.
standart kullanımda processing yazısı görmüyorum
telefonu cok yogun kullanıyorum.
Ama TR fiyatıyla 5000-5500 tl kesinlikle alınmaz.Xiaomi zaten TR fiyatıyla alınacaksa anlamını yitirir. Saay maraflarını ödemek istemiyorum.
imei başka ülkelerde çalıntı önlemek için kullanılıyor , bizde ise vatandaş söğüşlemek için.
sonuçta, 3500 tl ye bu kameraya harika bir ürün. o yüzden biraz processing etsin varsın.
Ama kamerada yogun işlem dışında processing veya takılma yaşamadım.
yani aynı seösnrü kullanan 865li işlemcili Mi10T pro var, ama işte fiyat.
redmi note vs alalım? yaa orta segment o , biraz daha para ver mi serisinnden al..
m
i note lite alalım? f/p 2600 tl.
aa bi dakka
biraz daha para ver , OİS li ve 1/1,33 dev sensörlü KAmeralı mi note 10 al yaa...
biraz daha para ver o sensörü daha iyi faydalan mi10T Pro al o zaman..
bunun sonu yok ki.. biraz daha ver biraz daha ver.... araba alırken de öyle olmuştu
benim büçeme göre 3500 tl ye harika kamera orta segment işlemcili işimi çok iyi görecek bir tel aldım.
seni mi10T PRO keser 4600 tl civarı.
harika sensör+ 865