Sohbet Samsung dan Miui ye Geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
Arkadaşlar samsung s8 plus kullanıcısı olarak miui ye geçmeyi düşünüyorum bu clasmanda tavsiyelerinizi alabilirmiyim takasa da açığım şuan 12 aylık telefonum ve sikintin yok 1 sene garantisi devam etmekte görüşlerinizi bekliyorum saygilar

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar samsung s8 plus kullanıcısı olarak miui ye geçmeyi düşünüyorum bu clasmanda tavsiyelerinizi alabilirmiyim takasa da açığım şuan 12 aylık telefonum ve sikintin yok 1 sene garantisi devam etmekte görüşlerinizi bekliyorum saygilar

Amiral gemisi bir cihazdan sonra benzer performans istiyorsanız Mi 9 veya Mi 9T Pro serisini tercih edebilirsiniz.Bütçe konusunda sıkıntı var ise Mi 9T veya Redmi Note 8 Pro alt klasmanda ki fiyat performans cihazları olarak gündelik kullanım için ideal donanıma sahip.

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Bende Samsung note 5 ten mi 9t pro ya geçtim resmen level atladım ya... Samsung benim için artık ikinci planda kaldı.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Bende Samsung note 5 ten mi 9t pro ya geçtim resmen level atladım ya... Samsung benim için artık ikinci planda kaldı.

Note 5 dediğiniz cihaz kaç yaşında da daha yeni çıkmış bir xiaomi modeli ile karşılaştırıp, Samsung gibi bir devi Xiaomi gibi bir markanın arkasına atabiliyorsunuz? S10'u bırak S8'deki premium hissiyat bile Xiaomi'nin hiç bir modelinde yok. Bir tek CC9 kullanmış birisi olarak o cihazda kavisli ekrandan mıdır nedir biraz bi zengin hissettiriyordu cihaz.

Bu arada en az Mi9 falan almazsanız S8'den sonra Xiaomi üzer hocam. Miui ve canavar işlemcilere aldanmayın. Gerçek bir amiral gemisi kullanıyorsunuz, kesinlikle f/p amiral gemisi katili denilen cihazlar ile aynı klansmanda değilsiniz diye düşünüyorum. Bütçe varsa S10'a geçin, yoksa Xiaomi modellerini düşünün bence.

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Açıkçası ne Samsung ne de xiaomi olsun normalde bir iPhonenin yerini tutmuyor bence en azından servis parça destek açısından...
Xiaomi sevmemin en büyük nedeni fiyatı Samsung vs ye göre çok cüzzi olması... Şuanda mi9t pro kullanıyorum gerçekten benim için çok iyi bir telefon...

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 5 dediğiniz cihaz kaç yaşında da daha yeni çıkmış bir xiaomi modeli ile karşılaştırıp, Samsung gibi bir devi Xiaomi gibi bir markanın arkasına atabiliyorsunuz? S10'u bırak S8'deki premium hissiyat bile Xiaomi'nin hiç bir modelinde yok. Bir tek CC9 kullanmış birisi olarak o cihazda kavisli ekrandan mıdır nedir biraz bi zengin hissettiriyordu cihaz.

Bu arada en az Mi9 falan almazsanız S8'den sonra Xiaomi üzer hocam. Miui ve canavar işlemcilere aldanmayın. Gerçek bir amiral gemisi kullanıyorsunuz, kesinlikle f/p amiral gemisi katili denilen cihazlar ile aynı klansmanda değilsiniz diye düşünüyorum. Bütçe varsa S10'a geçin, yoksa Xiaomi modellerini düşünün bence.
Şüphelerim var dediginiz gibi s8 plus gerçekten amiral gemisi üzmedi beni tek sikintimarkada tek kamerası olması gece modu olmaması ve tek kameradan ötürü canlı odak resimlerde başarısız başka bi eksisi yok bence

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Şüphelerim var dediginiz gibi s8 plus gerçekten amiral gemisi üzmedi beni tek sikintimarkada tek kamerası olması gece modu olmaması ve tek kameradan ötürü canlı odak resimlerde başarısız başka bi eksisi yok bence
Bu kadar memnun olduğunuz bir modelden geçerli bir sebep olmadan miui ye gecmenizin sonu hüsran olabilir. Bence hiç geçmeyin derim hocam.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Xiaomi cihazların en büyük sıkıntısı bl kilidi ve bl kilidini açınca garantinin devre dışı kalması. Android in nimetlerindem faydalanmak için bl kilidini açıp rom atmak gerekiyor ama bu normal bir kullanıcı değilseniz yapacağınız bir şey normal olarak kullanıyorsanız buna çok gerek yok miui arayüzü yeterli olur ama global e düzgün güncelleme vermemesi Xiaomi nin hoş değil onun dışında bir problemi yok. Kullandığınız telefondan memnunsanız ve şüphe duyuyorsanız Xiaomi ye değiştirmeyin çünkü memnun olmazsınız bu düşünce ile. Burada Xiaomi ye boş boş laf atanlar olmuş samsung güncelleme bile vermiyorken telefonlarına Xiaomi ye laf yapmaları da ilginç Xiaomi en azından güncelleme veriyor çünkü. One plus uı sini de miui den üstün tutmuş oysa arada çok fark yok tam tersine miui daha hoş bir arayüz.

Atmaca07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note6 pro
Meslek
öğrenci
Konular
0
Amiral gemisi bir samsungdan, orta segment bir miui ye dahi geçseniz kendinizi sınıf atlamış olarak hissedeceksiniz.

Atmaca07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note6 pro
Meslek
öğrenci
Konular
0
sanırım daha önce s8-s9 veya s10 modellerini kullandınız ve daha sonra redmi note 6 proya geçtiniz ve daha iyi performans aldınız ki bu kadar kesin yönlendirme yaptınız.şaşırtıcı.

samsung ve xioami amirallerini deneyimlemiş biri olarak -xiomi cihazları inceleme şansım oldu samsung gibi uzun süre kullanmadım-, xioami orta segmenti dahi, samsungun orta segmentini geçtim, üst segment cihazlarına fark atıyor.
fiyat performans açısından değerlendirmiyorum bile. Uzun süre samsungun amiral gemisi modellerini kullanmış biri olarak, deneyimleme açısından redmi note 6 pro almıştım. Beklentilerimin üstünde bir cihaz olarak çıktı karşıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt