Rom Ruby MIUI TN V2.2 Custom Rom

Ü

Üye silindi 265308

Guest
MIUI TN v2.2 Çin tabanlı Custom ROM, debloat edilmiş, gereksiz sistem uygulamarı yok. Rom rootlu olarak geliyor diye belirtmiş geliştirici, bilginiz olsun, ben Magisk'i kendim yükledim unuttuğum için :D Google için, telefonun kurulumunu yaptıktan sonra bildirim merkezine gelen Google Play servislerinin etkin hale getirilmesi yeterli. ROM'da tükçe dil desteği yok, İngilizce kullanmanız gerekiyor ya da modül ile Türkçeye çevirebilirsiniz ama ben denemedim.

ROM'u yüklemek için cihazınızın bootlader kilidinin açık olması gerekir, Bootloader kilidinin nasıl açılacağı ve Türkçe dil için Magisk modülünü forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Kurulum adımlarına gelince, ROM'u indirin ve klasöre çıkartın sonra bilgisayarın C diskine atın. Telefonu Fastboot moduna alın ve bilgisayara bağlayın ve C diskine attığınız klasörden fastboot_first_install.bat dosyasını çalıştırın, karşınıza komut ekranı gelecek hiçbir şey yapmayın. Kurulum bitince telefon kendini yeniden başlatıyor zaten.

Ben Rom'u sevdim, gayet akıcı ve performansı güzel. Pil konusunda bir şey söylemem için biraz erken çünkü daha yeni kurdum ama şu an için güzel gidiyor.
Yedek almayı unutmayın, tüm veriler silinecek.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ahhh 168 saat sınırı ahhh

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Redmi note 12 pro da bellek uzantısı 8gb yok muydu.Sizinkinde +4 yazıyor

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Redmi note 12 pro da bellek uzantısı 8gb yok muydu.Sizinkinde +4 yazıyor
Var hocam ancak ben hiç ellemedim ve açıkcası o bellek uzantısının bir işlevi olduğunu sanmıyorum. Eğer yazılımsal olarak bu mümkün olsaydı kimse gidip o maliyetlere teknolojiyi geliştirmezdi.

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
MIUI TN v2.2 Çin tabanlı Custom ROM, debloat edilmiş, gereksiz sistem uygulamarı yok. Rom rootlu olarak geliyor diye belirtmiş geliştirici, bilginiz olsun, ben Magisk'i kendim yükledim unuttuğum için :D Google için, telefonun kurulumunu yaptıktan sonra bildirim merkezine gelen Google Play servislerinin etkin hale getirilmesi yeterli. ROM'da tükçe dil desteği yok, İngilizce kullanmanız gerekiyor ya da modül ile Türkçeye çevirebilirsiniz ama ben denemedim.

ROM'u yüklemek için cihazınızın bootlader kilidinin açık olması gerekir, Bootloader kilidinin nasıl açılacağı ve Türkçe dil için Magisk modülünü forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Kurulum adımlarına gelince, ROM'u indirin ve klasöre çıkartın sonra bilgisayarın C diskine atın. Telefonu Fastboot moduna alın ve bilgisayara bağlayın ve C diskine attığınız klasörden fastboot_first_install.bat dosyasını çalıştırın, karşınıza komut ekranı gelecek hiçbir şey yapmayın. Kurulum bitince telefon kendini yeniden başlatıyor zaten.

Ben Rom'u sevdim, gayet akıcı ve performansı güzel. Pil konusunda bir şey söylemem için biraz erken çünkü daha yeni kurdum ama şu an için güzel gidiyor.
Yedek almayı unutmayın, tüm veriler silinecek.

Hocam romu kurduktan sonra twrp kuruyorum ardından telefon boot olmuyor dm-verity verification failed diye hata alıyorum

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam romu kurduktan sonra twrp kuruyorum ardından telefon boot olmuyor dm-verity verification failed diye hata alıyorum
Kurulum adımlarına bakarsanız, twrp kurun diye birşey yazmadığımı görebilirsiniz hocam.. Keşke TWRP'den istediğimizi yapabilsek ama bu cihazda pek mümkün görünmüyor şu an için. Kaldı ki adam akıllı bir twrp yok.. Keşke twrp kurmak gibi bir işlem yapmasaydınız.. Yaşadığınız sorun için forumda arama yapabilirsiniz, benim herhangi bir fikrim yok.

h4k

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
22101316I
Konular
1
Bu kurulumdan sonra yazılımsal imei gidiyor mu?

Üst Alt