Rom Ruby MIUI TN V2.2 Custom Rom

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Rean OS demek istemiştim de hocam
Gboardin azizligine uğramış
Magisksiz bir telefon benim için düşünülemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizinki dimensity degilmiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin telefona verirler yakinda
Evet hocam mediatek dimensity 1080..inşallah dediğiniz gibi olur ve yakın zamanda kavuşuruz kendisiyle :D:P

Dreamer62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gereksiz
Cihazım
RedmiNote11 Pro
Konular
1
2.2 sürümü ile değişenler nedir

Baracuda33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xaomi 11T
Meslek
Dış Ticaret
Konular
6
MIUI TN v2.2 Çin tabanlı Custom ROM, debloat edilmiş, gereksiz sistem uygulamarı yok. Rom rootlu olarak geliyor diye belirtmiş geliştirici, bilginiz olsun, ben Magisk'i kendim yükledim unuttuğum için :D Google için, telefonun kurulumunu yaptıktan sonra bildirim merkezine gelen Google Play servislerinin etkin hale getirilmesi yeterli. ROM'da tükçe dil desteği yok, İngilizce kullanmanız gerekiyor ya da modül ile Türkçeye çevirebilirsiniz ama ben denemedim.

ROM'u yüklemek için cihazınızın bootlader kilidinin açık olması gerekir, Bootloader kilidinin nasıl açılacağı ve Türkçe dil için Magisk modülünü forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Kurulum adımlarına gelince, ROM'u indirin ve klasöre çıkartın sonra bilgisayarın C diskine atın. Telefonu Fastboot moduna alın ve bilgisayara bağlayın ve C diskine attığınız klasörden fastboot_first_install.bat dosyasını çalıştırın, karşınıza komut ekranı gelecek hiçbir şey yapmayın. Kurulum bitince telefon kendini yeniden başlatıyor zaten.

Ben Rom'u sevdim, gayet akıcı ve performansı güzel. Pil konusunda bir şey söylemem için biraz erken çünkü daha yeni kurdum ama şu an için güzel gidiyor.
Yedek almayı unutmayın, tüm veriler silinecek.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
note 12 nin hangi modellerini kapsadığını nerde yazıyor hocam göremedim sitesinde ?

tmm buldum hocam sorry :)

Son düzenleme:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Dreamer62

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gereksiz
Cihazım
RedmiNote11 Pro
Konular
1
Hocam benim kullandığımı TN geliştiricisi yapmamış, biri modlayıp koymuş, dediğiniz gibi güncel sürüm v2.1 haklısınız.
siz böyle diyince araştırdım bulamadım ondan :) birde bu tn romda virüs çok var kullanacak arkadaşlar banka uygulamalarını kullanmasınlar dikkat etsinler

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
siz böyle diyince araştırdım bulamadım ondan :) birde bu tn romda virüs çok var kullanacak arkadaşlar banka uygulamalarını kullanmasınlar dikkat etsinler
Virüs mü ? Nasıl tecrübe ettiniz bunu ? Mesela ben hali hazırda kullanıyorum romu.. Bu arada v2.1 Kurdum.

Üst Alt