Rom Ruby MIUI TN V2.2 Custom Rom

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
MIUI TN v2.2 Çin tabanlı Custom ROM, debloat edilmiş, gereksiz sistem uygulamarı yok. Rom rootlu olarak geliyor diye belirtmiş geliştirici, bilginiz olsun, ben Magisk'i kendim yükledim unuttuğum için :D Google için, telefonun kurulumunu yaptıktan sonra bildirim merkezine gelen Google Play servislerinin etkin hale getirilmesi yeterli. ROM'da tükçe dil desteği yok, İngilizce kullanmanız gerekiyor ya da modül ile Türkçeye çevirebilirsiniz ama ben denemedim.

ROM'u yüklemek için cihazınızın bootlader kilidinin açık olması gerekir, Bootloader kilidinin nasıl açılacağı ve Türkçe dil için Magisk modülünü forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Kurulum adımlarına gelince, ROM'u indirin ve klasöre çıkartın sonra bilgisayarın C diskine atın. Telefonu Fastboot moduna alın ve bilgisayara bağlayın ve C diskine attığınız klasörden fastboot_first_install.bat dosyasını çalıştırın, karşınıza komut ekranı gelecek hiçbir şey yapmayın. Kurulum bitince telefon kendini yeniden başlatıyor zaten.

Ben Rom'u sevdim, gayet akıcı ve performansı güzel. Pil konusunda bir şey söylemem için biraz erken çünkü daha yeni kurdum ama şu an için güzel gidiyor.
Yedek almayı unutmayın, tüm veriler silinecek.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Sizin model ismi sonu normalde C miydi yoksa G iken bu rom kurulum sonrasında mı C oldu

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin model ismi sonu normalde C miydi yoksa G iken bu rom kurulum sonrasında mı C oldu
Benim cihazım çin cihazı hocam.. Normalde C yani. Telefonun arka kapağında bulunan etiket önemli, telefonun özelliklerinde bulunan değişiyor bu telefonda rom değiştiği zaman.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
MIUI TN v2.2 Çin tabanlı Custom ROM, debloat edilmiş, gereksiz sistem uygulamarı yok. Rom rootlu olarak geliyor diye belirtmiş geliştirici, bilginiz olsun, ben Magisk'i kendim yükledim unuttuğum için :D Google için, telefonun kurulumunu yaptıktan sonra bildirim merkezine gelen Google Play servislerinin etkin hale getirilmesi yeterli. ROM'da tükçe dil desteği yok, İngilizce kullanmanız gerekiyor ya da modül ile Türkçeye çevirebilirsiniz ama ben denemedim.

ROM'u yüklemek için cihazınızın bootlader kilidinin açık olması gerekir, Bootloader kilidinin nasıl açılacağı ve Türkçe dil için Magisk modülünü forumda arama yaparak bulabilirsiniz. Kurulum adımlarına gelince, ROM'u indirin ve klasöre çıkartın sonra bilgisayarın C diskine atın. Telefonu Fastboot moduna alın ve bilgisayara bağlayın ve C diskine attığınız klasörden fastboot_first_install.bat dosyasını çalıştırın, karşınıza komut ekranı gelecek hiçbir şey yapmayın. Kurulum bitince telefon kendini yeniden başlatıyor zaten.

Ben Rom'u sevdim, gayet akıcı ve performansı güzel. Pil konusunda bir şey söylemem için biraz erken çünkü daha yeni kurdum ama şu an için güzel gidiyor.
Yedek almayı unutmayın, tüm veriler silinecek.

Hocam sizde PC yokmu?yoksa bile Morelocal 2 ile root yetkisi vererek Türkçe yapabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geliştirici sitesi
Sasirmayarak söylüyorum 10s e destek yok😄

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Benim cihazım çin cihazı hocam.. Normalde C yani. Telefonun arka kapağında bulunan etiket önemli, telefonun özelliklerinde bulunan değişiyor bu telefonda rom değiştiği zaman.
Benim etiket çin, ayarlar kısmı global gözüküyordu, sizde de bu şekilde miydi yoksa ayarlar kısmında sizde direk çin mi görünüyordu onu merak ettim.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam sizde PC yokmu?yoksa bile Morelocal 2 ile root yetkisi vererek Türkçe yapabilirsiniz

Geliştirici sitesi
Sasirmayarak söylüyorum 10s e destek yok😄
Pc var, magisk ile rootlayıp kullanıyorum. Zaten romu pc olmadan nasıl yükleriz bilmiyorum. Twrp Official yok sonuçta.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Pc var, magisk ile rootlayıp kullanıyorum. Zaten romu pc olmadan nasıl yükleriz bilmiyorum. Twrp Official yok sonuçta.
Doğru kusura bakmayın hocam.Magisk candır.Keske benim telefona olaydı bu ama benim teleofna rean iş var aynı bunun gibi görünüyor hocam hem yükleme yontemide ayni

Twrp Official yok sonuçta.
Hocam sizin cihaz yeni benim MTK 2 yıllık hala official twrp yok😄

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Doğru kusura bakmayın hocam.Magisk candır.Keske benim telefona olaydı bu ama benim teleofna rean iş var aynı bunun gibi görünüyor hocam hem yükleme yontemide ayni

Hocam sizin cihaz yeni benim MTK 2 yıllık hala official twrp yok😄
Desenize daha çok bekleriz :D

Estf. hocam.. nasıl yani magisk kuramıyor musunuz ? rean iş derken ?

Ü

Üye silindi 265308

Guest

Estf. hocam.. nasıl yani magisk kuramıyor musunuz ? rean iş derken ?
Rean OS demek istemiştim de hocam
Gboardin azizligine uğramış
Magisksiz bir telefon benim için düşünülemez

Hocam sizinki dimensity degilmiydi

Hocam sizin telefona verirler yakinda

Üst Alt