Sohbet Rsa Korumalı Cihazların Plakası Çözülmüş

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Redmi Note 10 da var ama sadece ilk etapt bir kaç sorunu var IMEI kaydından sonra işlemi yapanlar söylüyor

ErdmTrz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Konular
2
Mi11 Ultra
Note 10 pro
Poco X3 pro
Mi11 lite

Artık kayıtları yapılabilmektedir

Facebook gruplarinda baslamislar paylasımlara herkese hayirli olsun
Üstadım düz Mi 11 inde hal oldu mu bazı yerlerde oldu yazıyor bazı listelerde yok.

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Poco x3 pro mi 11 pro mi 11 ultra kayıt olmamaktadır redmi note 10 pro kalıcı hasar bırakmaktadır anakart üzerinde isteyen gönül rızası ile dener

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Firmadan RSA ile ilgili yazılım sızdırılmıș ve bu sayede imei repair işleminin yapılabildiğini belirtiyorlar. Özellikle de repair sonrası güncelleme yapılmaması belirtiliyor.
Bekleyenlerin gözü aydın. Bizlerde maddi imkansızlıklar olduğu sürece bu tür gelişmeleri hep dört gözle bekleriz.

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Firmadan RSA ile ilgili yazılım sızdırılmıș ve bu sayede imei repair işleminin yapılabildiğini belirtiyorlar. Özellikle de repair sonrası güncelleme yapılmaması belirtiliyor.
Bekleyenlerin gözü aydın. Bizlerde maddi imkansızlıklar olduğu sürece bu tür gelişmeleri hep dört gözle bekleriz.
mi 11 lite 4g modeli için cihaza gelen her güncellemede modem dosyasını tekrar dan flash etmek lazım bunun bir yolu bulunup kapatılacaktır eminim şu anda kayıt olan tek cihaz mi 11 lite 4g oda mühendislik yazılımı çıktığı için

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
RSA çözülmedi hocalarım. Eng romun modem dosyası kullanılarak yapılıyor şu an. Her güncelleme modem dosyası sıfırlanıyor, böylece yeniden Eng romunun modem dosyasının atılması gerekiyor. Ancak yeni sürümler modem dosyası ile uyumsuzluk çıkartırsa ve Arb varsa sıkıntıya girebilir kullanıcı.

Eskisi gibi bir yöntem değil yani. Hemen gaza gelmemek lazım.

ey.me1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
Xiomi redmi 9t
Konular
7
Şu an Poco x3 Pro repair yapılabiliyor mu? Rsa korumasının geçilmesi imkansız...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco x3 pro mi 11 pro mi 11 ultra kayıt olmamaktadır redmi note 10 pro kalıcı hasar bırakmaktadır anakart üzerinde isteyen gönül rızası ile dener
Ben kayıt olabileceğini de sanmıyorum. Yurtdışı alanların elinde kalacak. Burda hala satmaya devam ediyolar.

Son düzenleme:

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
RSA çözülmedi hocalarım. Eng romun modem dosyası kullanılarak yapılıyor şu an. Her güncelleme modem dosyası sıfırlanıyor, böylece yeniden Eng romunun modem dosyasının atılması gerekiyor. Ancak yeni sürümler modem dosyası ile uyumsuzluk çıkartırsa ve Arb varsa sıkıntıya girebilir kullanıcı.

Eskisi gibi bir yöntem değil yani. Hemen gaza gelmemek lazım.
Bu durumdan şunu mu çıkarmalıyız. Güncelleme yapılmadığı sürece sıkıntısız kullanılabilir. Yani sürüm yenilemeden kullanmak modem dosyasında uyumsuzluk çıkartmaz. Samsung gibi olmuş bypass gibi bir durum güncelleme almıyor cihaz alsa da yapılmamalı.. bunu anladım genel olarak

Üst Alt