Yardım Rootlu Xiaomi Redmi 5 Plus Isınma Sorunu Yüzünden Xiaomi Uygulamalarını Kaldırdım Yeniden Başlattım Ama Açılmıyor

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Custom
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Son 1 gündür cihazım aşırı ısınıyor. Ben de cihazı sıfırladım. Geçmedi. En sonunda zaten root vardı, Rootlu Xiaomi Redmi 5 Plus'taki bazı Xiaomi Uygulamalarını Kaldırdım Yeniden Başlattım Ama GERİ Açılmıyor. Link2SD adlı uygulama ile Xiaomi'nin temizleyici, müzik gibi uygulamalarını kaldırdım. MIUI 11, Android 8.10 sürümü. Kilidi açık. USB Hata Ayıklama da açık.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Custom rom mu deniyor sıfır cihazdaki roma
Hayır hocam, cihazınızda yüklü rom stock rom olarak geçiyor, custom rom biraz daha özelleştirilmiş geliştiricilerin elinden geçmiş rom. Cihazınızda root var ise twrp de yüklüdür ve stock custom rom yükleyebilirsiniz yada temiz kurulum deneyerek fastboot rom da yükleyebilirsiniz.

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam, cihazınızda yüklü rom stock rom olarak geçiyor, custom rom biraz daha özelleştirilmiş geliştiricilerin elinden geçmiş rom. Cihazınızda root var ise twrp de yüklüdür ve stock custom rom yükleyebilirsiniz yada temiz kurulum deneyerek fastboot rom da yükleyebilirsiniz.
hocam bu dosyayı buldum bunu mu flaşlayacağım stock rom diye arattım bu çıktı son sürüm: miui_HM5PlusGlobal_V10.2.3.0.OEGMIXM_062f670d34_8.1.zip

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
hocam bu dosyayı buldum bunu mu flaşlayacağım stock rom diye arattım bu çıktı son sürüm: miui_HM5PlusGlobal_V10.2.3.0.OEGMIXM_062f670d34_8.1.zip
Cihazınız miui 11 hocam sizin buldunuz rom miui 10 cihazınızın ana başlığını paylaşıyorum oradan cihazınıza ait son sürüm romu edinebilirsiniz.

Bu romu yükleyebilirsiniz.

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız miui 11 hocam sizin buldunuz rom miui 10 cihazınızın ana başlığını paylaşıyorum oradan cihazınıza ait son sürüm romu edinebilirsiniz.

allah razı olsun hocam kararlı yazan en baştakini yüklüyorum fastboot versiyonu. doğru mudur? ismi: vince_global_images_V11.0.2.0.OEGMIXM_20191108.0000.00_8.1_global_90dd70aa99.tgz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben aslında sıfırladım telefonu. hiç aklımda yoktu. şey için sıfırladım. cihazım 2-3 gündür aşırı ısınıyor. illallah ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flash yerine twrpden yüklesem ve reboot desem yeter mi

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
allah razı olsun hocam kararlı yazan en baştakini yüklüyorum fastboot versiyonu. doğru mudur? ismi: vince_global_images_V11.0.2.0.OEGMIXM_20191108.0000.00_8.1_global_90dd70aa99.tgz
Evet hocam, fastboot romu twrp üzerinden yükleyemezsiniz forumda nasıl yüklendiğini anlatan videolu konular mevcut, kusura bakmayın hocam şarjım %1 arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Oyla:
Üst Alt