Yardım Rootlu Xiaomi Redmi 5 Plus Isınma Sorunu Yüzünden Xiaomi Uygulamalarını Kaldırdım Yeniden Başlattım Ama Açılmıyor

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Custom
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Son 1 gündür cihazım aşırı ısınıyor. Ben de cihazı sıfırladım. Geçmedi. En sonunda zaten root vardı, Rootlu Xiaomi Redmi 5 Plus'taki bazı Xiaomi Uygulamalarını Kaldırdım Yeniden Başlattım Ama GERİ Açılmıyor. Link2SD adlı uygulama ile Xiaomi'nin temizleyici, müzik gibi uygulamalarını kaldırdım. MIUI 11, Android 8.10 sürümü. Kilidi açık. USB Hata Ayıklama da açık.

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
canınız sağ olsun hocam, bilgili olanlara duyururum: şimdi chinese stabile rom yükleyeceğim, cihazın bootloader kilidi kapalı. ben de cihazın arkasını açtım ve test point yapacağım. lütfen yardım edin, ben yaparken. bu videodaki işlemler tamamen doğru mu:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bilgiler doğru ama yarıntılara özellikle dikkat et. yapamazsan uzaktan bağlanıp yardımcı olayım sana.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
canınız sağ olsun hocam, bilgili olanlara duyururum: şimdi chinese stabile rom yükleyeceğim, cihazın bootloader kilidi kapalı. ben de cihazın arkasını açtım ve test point yapacağım. lütfen yardım edin, ben yaparken. bu videodaki işlemler tamamen doğru mu:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
bilgiler doğru ama yarıntılara özellikle dikkat et. yapamazsan uzaktan bağlanıp yardımcı olayım sana.
yarıntı ne demek hocam, ayrıca deniyorum ama cihazı bir türlü görmüyor sanırım önce bunu mu yapmalıyız.
hocam yaptım ama flaşlarken can not read for port COM4 hatası alıyorum. tüm miflash versiyonlarını denedim. internetim ve psikolojim berbat.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
yarıntı ne demek hocam, ayrıca deniyorum ama cihazı bir türlü görmüyor sanırım önce bunu mu yapmalıyız.

hocam yaptım ama flaşlarken can not read for port COM4 hatası alıyorum. tüm miflash versiyonlarını denedim. internetim ve psikolojim berbat.
Sürücüler yüklü mü hocam?

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
çok teşekkürler hocam özelden mesaj yollayamıyorum çünkü tel doğrulama istiyor o yüzden teamviewer'dan ben kodumu buraya yazarım siz bağlanırsınız olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürücüler yüklü mü hocam?
hocam qualcomm 'u gördü ama yanlış yerde gördü, siz bana sürücülerin linkini atabilir misiniz? ben bilmiyorum da.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Oyla:

Demir2121

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 11pro ma
Meslek
Bilgisayar yazılım
Konular
15
Onca telefon firmaları cihazın stabil çalışmasını istemez hiç bir firma cpu gpu vs telefon markaları ısınmaya karsı kaliteli bir çalışma yapadı her mobil cihaz ısınır yaz aylarından sıvı soğutma teknolojisi bile mobil cihazlar ileri yüzeyde değildir. Isınmadan dolayı teknik problemler diğer markalar da ciddi sorunlar yaşattı cihazlar demem o ki yaz aylarında mobil cihazların ısınması 45c 47c görmesi normal orta segment cihazlarda daha vahim bu durum.amiral cihazlarda durum aynı sınınmanın önüne gecemediler üreticiler.

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Onca telefon firmaları cihazın stabil çalışmasını istemez hiç bir firma cpu gpu vs telefon markaları ısınmaya karsı kaliteli bir çalışma yapadı her mobil cihaz ısınır yaz aylarından sıvı soğutma teknolojisi bile mobil cihazlar ileri yüzeyde değildir. Isınmadan dolayı teknik problemler diğer markalar da ciddi sorunlar yaşattı cihazlar demem o ki yaz aylarında mobil cihazların ısınması 45c 47c görmesi normal orta segment cihazlarda daha vahim bu durum.amiral cihazlarda durum aynı sınınmanın önüne gecemediler üreticiler.
hocam çok haklısınız. önce sizin xiaomi'nin yeni modellere teşvik için eski cihazlarının da stabil çalışmasını istemediği için stock uygulamalarını kaldırdım, cihazım rootlu idi. sonra brick oldu. unlocked idi. gittim tekrar rom kurayım dedim ama cihazımın china stock olduğunu bilmediğim için gittim global rom atmayı denedim fastboottan, belki ısınma sorunu düzelir diye ve ayrıca gitmişim clean all and lock'u açık koymuşum. sonra brick oldu. üstüne üstlük locked oldu. ben de edl deniyorum 2 gündür. 2 gecedir gözüme uyku girmiyor. cihaz ısındığı için her türlü ben bunu yapacaktım ve cihazım bozulacaktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu driverları indirip kurun öncelikle kurmadıysanız:

hocam kurdum çoktan. zaten qualcomm olarak görüyor cihazı. ama sonradan edl moddan çıkıyor nedense.

Oyla:
Üst Alt