Yardım Rootlu Xiaomi Redmi 5 Plus Isınma Sorunu Yüzünden Xiaomi Uygulamalarını Kaldırdım Yeniden Başlattım Ama Açılmıyor

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Custom
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Son 1 gündür cihazım aşırı ısınıyor. Ben de cihazı sıfırladım. Geçmedi. En sonunda zaten root vardı, Rootlu Xiaomi Redmi 5 Plus'taki bazı Xiaomi Uygulamalarını Kaldırdım Yeniden Başlattım Ama GERİ Açılmıyor. Link2SD adlı uygulama ile Xiaomi'nin temizleyici, müzik gibi uygulamalarını kaldırdım. MIUI 11, Android 8.10 sürümü. Kilidi açık. USB Hata Ayıklama da açık.

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Evet hocam, fastboot romu twrp üzerinden yükleyemezsiniz forumda nasıl yüklendiğini anlatan videolu konular mevcut, kusura bakmayın hocam şarjım %1 arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Kısacası: Main Menu'dan çıkamıyorum, telefon EDL moda girdi.

Telefonum 32 GB Redmi 5 Plus MIU11 Android 8.1.0 rootluydu. Kasma falan yoktu ama telefon acayip ısınmaya başladı 2-3 gündür. Ben de sıfırladım. Yine hçbir şey yüklü olmamasına rağmen yani sıfırken bile ısınmaya devam ediyordu. Ben de Link2SD android app'i ile bazı Xiaomi uygulamalarını silip telefonu manuel olarak yeniden başlattım ve telefon brick oldu, bir daha açılmadı. TWRP varken ben çoktan Fastboot MIU11 Stock Rom yükledğim ve internetim yavaş diye Recovery yüklemediğim için Mi Flash'dan 'clean all' diyerek fastboot romu flashlamaya çalıştım. İlkinde 'flash is not done' hatası verdi ve olmadı, ikincisinde unuttum ve 'clean all and lock' açık kaldı. Başarılı oldu yazdı ama sürekli main menu'ye yolluyor. Telefon 5 saattir kapanmıyor da. Hep main menu'de. Wipe data yapıp kaç kere reboot etsem de fayda etmedi. Lütfen yardım...

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Kısacası: Main Menu'dan çıkamıyorum, telefon EDL moda girdi.

Telefonum 32 GB Redmi 5 Plus MIU11 Android 8.1.0 rootluydu. Kasma falan yoktu ama telefon acayip ısınmaya başladı 2-3 gündür. Ben de sıfırladım. Yine hçbir şey yüklü olmamasına rağmen yani sıfırken bile ısınmaya devam ediyordu. Ben de Link2SD android app'i ile bazı Xiaomi uygulamalarını silip telefonu manuel olarak yeniden başlattım ve telefon brick oldu, bir daha açılmadı. TWRP varken ben çoktan Fastboot MIU11 Stock Rom yükledğim ve internetim yavaş diye Recovery yüklemediğim için Mi Flash'dan 'clean all' diyerek fastboot romu flashlamaya çalıştım. İlkinde 'flash is not done' hatası verdi ve olmadı, ikincisinde unuttum ve 'clean all and lock' açık kaldı. Başarılı oldu yazdı ama sürekli main menu'ye yolluyor. Telefon 5 saattir kapanmıyor da. Hep main menu'de. Wipe data yapıp kaç kere reboot etsem de fayda etmedi. Lütfen yardım...
cevap yok mu Zenex hocam siz cevap verseniz

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Evet hocam, fastboot romu twrp üzerinden yükleyemezsiniz forumda nasıl yüklendiğini anlatan videolu konular mevcut, kusura bakmayın hocam şarjım %1 arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
hocam arka kapağı nasıl açacağım

Oyla:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
hocam vallaha bulamadım, zarar görür diye doğru düzgün açamıyorum. ne ile açmamı önerirsiniz.
Gitar penası en güzel seçenek hocam. İnce sert kartlarla falan da açılıyor ama kredi kartı vb. kalın kartlarla denemeyin. İnce ve çok yumuşak olmayan asetatlar da iş görür.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Gitar penası en güzel seçenek hocam. İnce sert kartlarla falan da açılıyor ama kredi kartı vb. kalın kartlarla denemeyin. İnce ve çok yumuşak olmayan asetatlar da iş görür.
tamamdır kapağı açabildim çok zor olsa da. tırnaklarım gitti. lütfen bu tırnakların emeği uğruna yardım edin, ben test point yaparken...

Oyla:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Hocam o konuda daha bilgili üyeler yardım etse sizin için daha iyi olur. Hiç test point yapmadım daha.

Oyla:

memososisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi Redmi 5+
Konular
6
Hocam o konuda daha bilgili üyeler yardım etse sizin için daha iyi olur. Hiç test point yapmadım daha.
canınız sağ olsun hocam, bilgili olanlara duyururum: şimdi chinese stabile rom yükleyeceğim, cihazın bootloader kilidi kapalı. ben de cihazın arkasını açtım ve test point yapacağım. lütfen yardım edin, ben yaparken. bu videodaki işlemler tamamen doğru mu:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt