Ü
Üye silindi 67225
Guest
Rica ederim. Miui stock uygulamalarını yedeklemediğiniz sürece sorunsuz aktarabilirsiniz.
Hızlı geri dönüş ve cevap için teşekkürler.
Rica ederim. Miui stock uygulamalarını yedeklemediğiniz sürece sorunsuz aktarabilirsiniz.
Ayarlarda bir sorun vardır mutlaka....SS atarmısınız yedekleme bölümündenSkorpi hocam bende uygulama datalarını yedeklemiyor. Toplam yedek 1.16 gb alıyor. Ama sadece pubg mobil 3gb
Toplam Uygulamalarim 7.25 gb
Bu şekilde hepsini yüklüyorumAyarlarda bir sorun vardır mutlaka....SS atarmısınız yedekleme bölümünden
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Ya Magisk den yada GP den Busy Box yükleyip de denermisiniz lütfenBu şekilde hepsini yüklüyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magiskden den Busy Box yükleyip. Yeniden yedek aldım ama gene aynı.Ya Magisk den yada GP den Busy Box yükleyip de denermisiniz lütfen
Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek belki işe yarar, bende sorunsuz çalışıyorMagiskden den Busy Box yükleyip. Yeniden yedek aldım ama gene aynı.
Sildim yeniden yükledim bu seferde uygulama açılmıyorUygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek belki işe yarar, bende sorunsuz çalışıyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Birde link2sd deneyip bakar mısınız ? Bende de bazı uygulamalarda sorun yaşamıştım. Uygulamalarda ve data klasöründe görünmüyordu ama link2sd de logosuz uygulama ismi ile kalıyordu. Kaldırdığım zaman sorun çözülmüştü .Şimdi uygulama hiç açılmıyor. Çözümleri bekliyorum. Başka apk lar denedim olmadı. Twrpden davlik&cahce yaptım gene yok. Burdaki dosyayi sildim data/data/com.keramidas.TitaniumBackup
Gene yok.