- Adım
- Çınar
- Cihazım
- Xaomi Redmi 9S
- Meslek
- Mağaza Müdürü
- Konular
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır tekrarlamaz....
Busy Box nedir ve ne işe yarar sorusunun cevabı.....Root yapılmış telefonlarda sınırsızca Linux üzerinde her türlü işlem yapılabilmektedir.Ancak bunun için temel Unix araçlarının sistemde yüklü olması gerekmektedir.İşte BusyBox paketinde bu araçların tümü son derece rafine bir şekilde bulunmaktadır.
Android işletim sisteminde bilgisayarımızda sıklıkla kullanmış olduğumuz araç setleri çalışabilmektedir. Buna karşın, bir çok akıllı telefon üreticisi, yazılımlara bu araç setlerini dahil etmemektedir.Cihazın rootlu olması bazı konularda yeterli olmaz.Bunun için BusyBox 'a ihtiyaç duyulur.BusyBox bir android uygulama değildir.Çoğu unix komutlarının çalıştırılmasını sağlayan bir uygulamadır.
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Detayli aciklamaniz icin cok tesekkur ederim.. kisacasi BUSYBOX icin CMD diyebiliriz. Hatta daha fazlasi. Cekiredegin hem kendisi hemde yoneticisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulama izinlerinden. Otomatik başlatmayı da aktif et.
Hocam cok sagolun. Su an sizin dediginiz sekilde tum ayarlamalari yaptim. Ve herhangi bir sorun yok. Ama en buyuk pay BUSYBOX'a ait. Onun sayesinde calismayan ve ROOT yetkisi alamayan uygulamalar ROOT yetkisi aldi. Fakat sizin aciklamanizda depo erisimi icin cok faydali.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Root gerektiren uygulamalarda Magisk Manager arka planda açık kalmalıdır. Miui'nin pil kullanımı kısıtlama özelliği nedeniyle arka planda çalışan hizmetler ve uygulamalar bir süre kullanılmadığında kapatılır. Hatta bundan dolayı uzun süre kullanmadığınız uygulamalar bildirim gönderemezler.
Bu neticede root gerektiren bir uygulama kullandığınızda önce magisk manager uygulamasını açın, daha sonra magiski kapatmadan root gerektiren uygulamaya geçiş yapın.
İpuclari muazzam. Com tesekkur ediyorum. Sayenizde bilmedigimiz va farkinda olmadigimiz bir cok sey gun yuzune cikti.