Şuan için böyle bir çalışma yok hocam.Bunu Mi9 SE telefonlarda yapmanın bir yolu var mı?
Yeni çin tabanlı betalarda halen çalışmıyor hocam.48 MP modu çalışmaya basladimi tekrardan ?
Teşekkür ederimŞuan için böyle bir çalışma yok hocam.
Cihazınızın markası ne ise o sürümü kurmalısınız hocam. Mi9t için ise önemli olan hangi romda olduğunuz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şuradaki sürümlerden hangisini kursak çalışır acaba 11.0.6.0 sürümü için.
Eu romdayız hocam modül çalışıyor mu henüz denemedim de düzgün config dosyası olan gcam arayışındayız tam buluyoruz ön kamera çok kötü çıkıyor.Cihazınızın markası ne ise o sürümü kurmalısınız hocam. Mi9t için ise önemli olan hangi romda olduğunuz.
Gcamde genel olarak ön kamera kötü oluyor malesef.Eu romdayız hocam modül çalışıyor mu henüz denemedim de düzgün config dosyası olan gcam arayışındayız tam buluyoruz ön kamera çok kötü çıkıyor.
Evet hocam.Gcam de guzel ayarli bir config dosyasi bulursaniz cok fark oluyor stok kamera ile arasinda
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kutulumu yaptım tüm yönergeleri de uyguladım. Ama 48mp. aktifleştiremedim.Olduğu gibi yüklerseniz 48mp çalışmaz hocam. Magisk modüllerini kurmak gerek.