- Adım
- Zafer
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 24
Maalesef hocam. Son iki üç betada modül hata veriyor. Geliştiriciden yeni modül bekliyoruz. Yaparsa konuya ekleyeceğim.mevcetin hocam kolay gelsin miroom 20.3.12 de magisk modül kurduğumda flash ve kamera hata veriyor modülü devre dışı bıraktığım da ise kamera çalışıyor varmı bir çözüm yolu hocam
Cihazınıın garantisi delta değil ise root işleminden sonra garanti dışı kalır hocam. Root olmadan gcamde 48mp kullanamıyoruz malesef.Magisk bildiğim kadarıyla cihazı rootlayan bir program. Yurt içi garantili cihazlar için nasıl olacak ? Root olayı garanti dışı bırakabilir.?
Mi9T Pro dostum. Mıuı 11 Android 10 yüklü.Cihazınız nedir hocam?
Mi9T Pro dostum. Mıuı 11 Android 10 yüklü.
Bi deneyeyim hocam teşekkür ederim. Bakalım inşallah sorun yaşamam. Bu arada konuyla alakalı verdiğiniz linklerdeki uzantıları kurmak şart mı olduğu gibi yüklesek hata mı alırız ?Bunu tavsiye ederim hocam. Konu iceriginde butun aciklamalar mevcut.Gcam - [Türkçe][EIS][Mi9T/Pro] Google Kamera 7.3.020 - by Onfire
Merhaba. Bugüne kadar birçok google kamera paylaştık. Fakat hep resim çekerken bekledik. Yavaş resim çektik. Bu durumdan sıkıldığım için yeni bir google kamerada yeni bir ayar oluşturdum. Mi9T/Pro da EIS in çalıştığı ilk Google Kamera budur. Xml düzenlemesi tamamen bana aittir. Kesinlikle...forum.miuiturkiye.net
Olduğu gibi yüklerseniz 48mp çalışmaz hocam. Magisk modüllerini kurmak gerek.Bi deneyeyim hocam teşekkür ederim. Bakalım inşallah sorun yaşamam. Bu arada konuyla alakalı verdiğiniz linklerdeki uzantıları kurmak şart mı olduğu gibi yüklesek hata mı alırız ?