Anket Romlar ve Memnuniyetiniz

Kullandığınız Rom Nedir ?

• Global Stabil

• Global Beta

• Xiaomi.eu Stabil

• Xiaomi.eu Beta

• MiuiPro

• Masik

• Mi-room

• Mi-Globe

• Pixel Experience

• Resurrection Remix

• Havoc-OS

• Epic Rom

• Diğer (Miui Tabanlı)

• Diğer (Saf Android Tabanlı)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Mi 6 cihazım için global stable, global beta, eu stabil, eu beta, revengeos ve revolutionos kullandım. Her seferinde eu stable roma geri döndüm. Eu stable romdan gayet memnunum, sıkıntısız, ekran süresi, pil ömrü gayet uzun. Canlı duvar kağıdı (video duvarkağıdı), volte, parmakizi ve yüz tanıma, yuvarlak köşeler, ekran uyandırma ve kapatma seçenekleri, gelişmiş güç seçenekleri vs güzel özellikleri ayrıca gps, bluetooth, nfc ve wifi sorunsuz. Birde vilte ve vowifi desteği gelse ve widget desteği artsa ve kesinlikle google kamerayı kendisine entegre etse tadından yenmez.

Son düzenleme:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Mi 6 cihazım için global stable, global beta, eu stabil, eu beta, revengeos ve revolutionos kullandım. Her seferinde eu stable roma geri döndüm. Eu stable romdan gayet memnunum, sıkıntısız, ekran süresi, pil ömrü gayet uzun. Canlı duvar kağıdı (video duvarkağıdı), volte, parmakizi ve yüz tanıma, yuvarlak köşeler, ekran uyandırma ve kapatma seçenekleri, gelişmiş güç seçenekleri vs güzel özellikleri ayrıca gps, bluetooth, nfc ve wifi sorunsuz. Birde vilte ve vowifi desteği gelse ve widget desteği artsa tadından yenmez.
Hocam eu başarılı ben de kullanıyorum bir sürü rom denedim ancak şöyle bir durum var bu benim için geçerli sizde öyle olur mu bilmem ben eu kullanıyorum çünkü stabilitesi iyi kararlı ve hata yok denecek kadar az ancak bu demek olmuyor aosp romları beğenmiyorum çok güzel özellikler var bir kere pixel kilit ekranını hiç bir şeye değişmem ikinci olarak bildirim paneli ve ayarlar daha güzel geliyor bana ve ek ayarları da çok güzel ancak her kullandığım romda pixel rom aosp tabanlı hep bir sıkıntı vardı ayarlardaki menüleri kurcalıyınca çöken çentiği yanlış yapan gibi... bu yüzden haftalık güncelleme alan eu beta kullanıyorum güzel bir aosp tabanlı rom çıkarsalar güncelleme verseler düzenli ben ona geçerim hemen :)

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
MIUI tabanlı olarak xioami eu en iyisi mi 8 lite için saf android romlar da ise düzgün bı rom bulamadım en iyisi pixel experience ama oda çok şarj tüketiyor , bide neden xda sitesinde bütün geliştiriciler hep saf android tabanlı rom yapoyorlar bı tane bile MIUI tabanlı rom yok?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
MIUI tabanlı olarak xioami eu en iyisi mi 8 lite için saf android romlar da ise düzgün bı rom bulamadım en iyisi pixel experience ama oda çok şarj tüketiyor , bide neden xda sitesinde bütün geliştiriciler hep saf android tabanlı rom yapoyorlar bı tane bile MIUI tabanlı rom yok?
Çünkü genel olarak mi-room eu ve miui pro Miui tabanlı romlarda o tahtı ele geçirmiş sonradan yapılanları pek kullanan yok ancak aosp romlar kararlı ve kararsızlığı değiştiği için çok geçiş yapılıyor

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
Çünkü genel olarak mi-room eu ve miui pro Miui tabanlı romlarda o tahtı ele geçirmiş sonradan yapılanları pek kullanan yok ancak aosp romlar kararlı ve kararsızlığı değiştiği için çok geçiş yapılıyor

MIUI pro neise de mi room tahtı ele geçirecek kadar iyi bi rom değil bence

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Hocam eu başarılı ben de kullanıyorum bir sürü rom denedim ancak şöyle bir durum var bu benim için geçerli sizde öyle olur mu bilmem ben eu kullanıyorum çünkü stabilitesi iyi kararlı ve hata yok denecek kadar az ancak bu demek olmuyor aosp romları beğenmiyorum çok güzel özellikler var bir kere pixel kilit ekranını hiç bir şeye değişmem ikinci olarak bildirim paneli ve ayarlar daha güzel geliyor bana ve ek ayarları da çok güzel ancak her kullandığım romda pixel rom aosp tabanlı hep bir sıkıntı vardı ayarlardaki menüleri kurcalıyınca çöken çentiği yanlış yapan gibi... bu yüzden haftalık güncelleme alan eu beta kullanıyorum güzel bir aosp tabanlı rom çıkarsalar güncelleme verseler düzenli ben ona geçerim hemen :)

Samsungdan Xiomiye geçen bir kullanıcı olarak, Samsungda custom rom (aospler dahil) yada orijinal roma root sonrası (bir süre sonrası) yaşadığım problemleri, eu stabilde yaşamadığım için miui tabanlı roma bakış açım çok farklı :) aosp romların arayüzü bir türlü sıcak gelmiyor bana. Albenisi eksik gibi... pixel kilit ekranını hatırlamıyorum ama eu stabilde kilit ekranı için hiçbir tuşa basmadan sadece telefonu elime aldığımda uyanıp kameraya bakınca ekranın açılması benim için yeterli. Gcam (eski sürümde sıkıntı yoktu ama yeni sürümde yükleyince sıkıntı var) ve vowifi tek ihtiyacım.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
MIUI pro neise de mi room tahtı ele geçirecek kadar iyi bi rom değil bence
Öyle söylemeyin hocam anket açıklamış zaten her şeyi
1.Eu.Beta
2.Mi-room
3.Eu Stabil
4.Miui Pro

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
Mi 8 se de denediğim romlarda hep bir problem oluyor çentiği yazılımla yapıyor yarım yarım oluyor bir ayarına basıyorum telefon çöküyor güvenemiyorum artık
Eğer buradan takip ediyorsanız romu yanlış yerdesiniz. bu linkten takip ederseniz geribildirimde bulunma ve başka sorunların çözümlerine arama yoluyla ulaşma imkanınız doğar, device maintainer ile doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Platina'nın düşük bütçeli ülkelerde rağbet gördüğünü ve kullanıcı sayısının çok fazla olmadığını düşünürseniz yazılım desteğinin de doğru orantılı olarak azalacağını düşünebilirsiniz. ben dipper'i yaygın kullanımından dolayı aldım, zira development gerçekten tatmin edici seviyede şu an, ve PE'nin dipper sürümü de sorunsuz.

Üst Alt