- Adım
- Birinci Adım
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 5
PE CAF mi8Hangi romu kullanıyorsunuz ve cihaz ne ?
PE CAF mi8Hangi romu kullanıyorsunuz ve cihaz ne ?
Mi 8 se de denediğim romlarda hep bir problem oluyor çentiği yazılımla yapıyor yarım yarım oluyor bir ayarına basıyorum telefon çöküyor güvenemiyorum artıkPE CAF mi8
Hocam eu başarılı ben de kullanıyorum bir sürü rom denedim ancak şöyle bir durum var bu benim için geçerli sizde öyle olur mu bilmem ben eu kullanıyorum çünkü stabilitesi iyi kararlı ve hata yok denecek kadar az ancak bu demek olmuyor aosp romları beğenmiyorum çok güzel özellikler var bir kere pixel kilit ekranını hiç bir şeye değişmem ikinci olarak bildirim paneli ve ayarlar daha güzel geliyor bana ve ek ayarları da çok güzel ancak her kullandığım romda pixel rom aosp tabanlı hep bir sıkıntı vardı ayarlardaki menüleri kurcalıyınca çöken çentiği yanlış yapan gibi... bu yüzden haftalık güncelleme alan eu beta kullanıyorum güzel bir aosp tabanlı rom çıkarsalar güncelleme verseler düzenli ben ona geçerim hemenMi 6 cihazım için global stable, global beta, eu stabil, eu beta, revengeos ve revolutionos kullandım. Her seferinde eu stable roma geri döndüm. Eu stable romdan gayet memnunum, sıkıntısız, ekran süresi, pil ömrü gayet uzun. Canlı duvar kağıdı (video duvarkağıdı), volte, parmakizi ve yüz tanıma, yuvarlak köşeler, ekran uyandırma ve kapatma seçenekleri, gelişmiş güç seçenekleri vs güzel özellikleri ayrıca gps, bluetooth, nfc ve wifi sorunsuz. Birde vilte ve vowifi desteği gelse ve widget desteği artsa tadından yenmez.
Çünkü genel olarak mi-room eu ve miui pro Miui tabanlı romlarda o tahtı ele geçirmiş sonradan yapılanları pek kullanan yok ancak aosp romlar kararlı ve kararsızlığı değiştiği için çok geçiş yapılıyorMIUI tabanlı olarak xioami eu en iyisi mi 8 lite için saf android romlar da ise düzgün bı rom bulamadım en iyisi pixel experience ama oda çok şarj tüketiyor , bide neden xda sitesinde bütün geliştiriciler hep saf android tabanlı rom yapoyorlar bı tane bile MIUI tabanlı rom yok?
Çünkü genel olarak mi-room eu ve miui pro Miui tabanlı romlarda o tahtı ele geçirmiş sonradan yapılanları pek kullanan yok ancak aosp romlar kararlı ve kararsızlığı değiştiği için çok geçiş yapılıyor
Hocam eu başarılı ben de kullanıyorum bir sürü rom denedim ancak şöyle bir durum var bu benim için geçerli sizde öyle olur mu bilmem ben eu kullanıyorum çünkü stabilitesi iyi kararlı ve hata yok denecek kadar az ancak bu demek olmuyor aosp romları beğenmiyorum çok güzel özellikler var bir kere pixel kilit ekranını hiç bir şeye değişmem ikinci olarak bildirim paneli ve ayarlar daha güzel geliyor bana ve ek ayarları da çok güzel ancak her kullandığım romda pixel rom aosp tabanlı hep bir sıkıntı vardı ayarlardaki menüleri kurcalıyınca çöken çentiği yanlış yapan gibi... bu yüzden haftalık güncelleme alan eu beta kullanıyorum güzel bir aosp tabanlı rom çıkarsalar güncelleme verseler düzenli ben ona geçerim hemen![]()
Öyle söylemeyin hocam anket açıklamış zaten her şeyiMIUI pro neise de mi room tahtı ele geçirecek kadar iyi bi rom değil bence
Eğer buradan takip ediyorsanız romu yanlış yerdesiniz.Mi 8 se de denediğim romlarda hep bir problem oluyor çentiği yazılımla yapıyor yarım yarım oluyor bir ayarına basıyorum telefon çöküyor güvenemiyorum artık