Anket Romlar ve Memnuniyetiniz

Kullandığınız Rom Nedir ?

• Global Stabil

• Global Beta

• Xiaomi.eu Stabil

• Xiaomi.eu Beta

• MiuiPro

• Masik

• Mi-room

• Mi-Globe

• Pixel Experience

• Resurrection Remix

• Havoc-OS

• Epic Rom

• Diğer (Miui Tabanlı)

• Diğer (Saf Android Tabanlı)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Eğer buradan takip ediyorsanız romu yanlış yerdesiniz. bu linkten takip ederseniz geribildirimde bulunma ve başka sorunların çözümlerine arama yoluyla ulaşma imkanınız doğar, device maintainer ile doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Platina'nın düşük bütçeli ülkelerde rağbet gördüğünü ve kullanıcı sayısının çok fazla olmadığını düşünürseniz yazılım desteğinin de doğru orantılı olarak azalacağını düşünebilirsiniz. ben dipper'i yaygın kullanımından dolayı aldım, zira development gerçekten tatmin edici seviyede şu an, ve PE'nin dipper sürümü de sorunsuz.
Teşekkürler paylaşım için

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Mi8 lite kullanıcıları hangi romun hangi sürümünü kullanıyor? Ben eu 9.6.13 kullanıyorum gayet iyi 9.6.5 ile bu sürümü suanlık iyi betanın

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Mi8 lite kullanıcıları hangi romun hangi sürümünü kullanıyor? Ben eu 9.6.13 kullanıyorum gayet iyi 9.6.5 ile bu sürümü suanlık iyi betanın
Eu beta 9.7.18

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Cihazım Redmi Note 7 ve şimdiye kadar kullanıdığım en iyi rom eu stabil. Şu anda betasında olmama rağmen sitedeki değerli arkadaşlarımın mi room için yazdıkları denemeye itiyor. Az sonra deneyeceğim :)

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Cihazım Redmi Note 7 ve şimdiye kadar kullanıdığım en iyi rom eu stabil. Şu anda betasında olmama rağmen sitedeki değerli arkadaşlarımın mi room için yazdıkları denemeye itiyor. Az sonra deneyeceğim :)
Hocam denediniz mi ? Ben de Mi-Room'u çok merak ediyorum ama denemeye fırsat bulamadım. EU Stabil veya Beta ile arasındaki fark nedir ?

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Mi8 lite hangi romu önerirsiniz birde ekstra ayar vs hangilerini açıp hangilerini kapatmamı önerirsinşz

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Hocam denediniz mi ? Ben de Mi-Room'u çok merak ediyorum ama denemeye fırsat bulamadım. EU Stabil veya Beta ile arasındaki fark nedir ?
Mi Room u denedim hocam ancak fazla beğenmedim. Eu stabil ve beta arasında, betanın haftalık güncelleme alması dışında göze çarpan bir fark yok. Yenilik ve sürekli iyileştirme meraklısı iseniz betayı tavsiye ediyorum. Ancak kafam rahat olsun her hafta takip edemem derseniz stabil iyidir. Beta ve stabil arasında performans ve batarya bakımından da fark yok. Hemen hemen aynılar. Ben şu anda aosp romun en son versiyonundan yazıyorum. MIUI nin gereksiz kasılmaları aosp tabanlı romlarda olmuyor. Telefon şu an biraz daha rahat çalışıyor

qqwe55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Tok
Cihazım
MI8
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Mi8 için miui MS rom kullanıyorum özelleştirmesi hoşuma gidiyor. Pronun lite versiyonu. Prodan ise ms yi tercih ederim herzaman. Mi8 kullananlara tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui ms yi denemediniz sanirim hocam giggle~~
Pil ömrü hangi romda daha iyi Mi8 için? MS mi RevolutionOS mu MiRoom mu?

Üst Alt