Yardım Rom yüklerken açılmama sorunu!

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
Selam arkadaşlar. Unlock falan herşeyi yaptım telefon mi 6 miuipro'ya geçicekken, miuipro logosu ile ekranda dönüp duruyor. yarım saat 45 dakkika 1 saat bekledim ama bir türlü normale dönmüyor. Global'e bari döneyim diyorum oda olmuyor. uyandırma ve ses açma düğmesine basınca install kısmı falan gelince bilgisayar telefonu görüyor dosya sistemi falan açılıyor. Telefonu normal globale nasıl dönebilirim. Lütfen yardım.! mi 6 ve android'in yeni kullanıcısıyım acemiyim yani arkdaşlar

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
aynı sorunu y aşayan arkadaş vardı forumda önce tüm wipeları yapıp sonra format data/yes kısmını yapmıştı sonra teli pcye takıp romu içine atmıştı bu şekilde 2-3 defa denedi

Oyla:

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorunu y aşayan arkadaş vardı forumda önce tüm wipeları yapıp sonra format data/yes kısmını yapmıştı sonra teli pcye takıp romu içine atmıştı bu şekilde 2-3 defa denedi
konusu mevcut mu kardesım ?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam aşağıdaki linkteki dosyayı indirin. Daha sonra twrp tüm wipe ları yapın ve telefonu pc ye bağlayım linkteki doayayı atın yükleyin.

Oyla:

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuz ses açma ve güç tuşlarına bastığınızda twrp moduna mı giriyor yoksa stock recovery moduna mı?
TWRP moduna giriyor kardo, orda install yeri var miuipro zip seciyorum ama, logosu 1 saat kadar dönüyor sonra acılmıyor. Ve aynı zip'i attıgım yere global zip'i de attım normal rom kullanayım dedim ama ooda yuklenmıyor kalıyo dolan çizgide
[doublepost=1512657249,1512657183][/doublepost]
Hocam aşağıdaki linkteki dosyayı indirin. Daha sonra twrp tüm wipe ları yapın ve telefonu pc ye bağlayım linkteki doayayı atın yükleyin.

Twrp tüm wipeleri yapın derken hocam. Xiaomi'de yeniyim o terimleri tam bilmiyorum :) biraz daha ayrıntılı anlatır mısın zahmet olmazsa.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
TWRP moduna giriyor kardo, orda install yeri var miuipro zip seciyorum ama, logosu 1 saat kadar dönüyor sonra acılmıyor. Ve aynı zip'i attıgım yere global zip'i de attım normal rom kullanayım dedim ama ooda yuklenmıyor kalıyo dolan çizgide
Twrp tüm wipeleri yapın derken hocam. Xiaomi'de yeniyim o terimleri tam bilmiyorum :) biraz daha ayrıntılı anlatır mısın zahmet olmazsa.
bak şimdi sağ üstte wipe var oraya tıkla sonra altta 2 seçenek var soldaki advenced wipe tıkla orda gördüğün tüm seçenekler işaretle genelde dalvik cache+cache+system+data+integral stroge olur hepsini tikle sonra alttaki cubugu kaydır. sonra sağdaki ikinci seçenek format data var tıkla yes yaz enterla sonra romu pcden telefona at kur

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam twrp modunda iken Temizle ye tıklayın, Gelişmiş Temizlik seçin ve orada ne varsa seçin ve oku sağa doğru çekin telefonunuzu sıfırlamış olacaksınız. Daha sonra başa dönüp romu flash layın :)

Oyla:
Üst Alt