Yardım Rom yüklerken açılmama sorunu!

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
Selam arkadaşlar. Unlock falan herşeyi yaptım telefon mi 6 miuipro'ya geçicekken, miuipro logosu ile ekranda dönüp duruyor. yarım saat 45 dakkika 1 saat bekledim ama bir türlü normale dönmüyor. Global'e bari döneyim diyorum oda olmuyor. uyandırma ve ses açma düğmesine basınca install kısmı falan gelince bilgisayar telefonu görüyor dosya sistemi falan açılıyor. Telefonu normal globale nasıl dönebilirim. Lütfen yardım.! mi 6 ve android'in yeni kullanıcısıyım acemiyim yani arkdaşlar

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
Hocam twrp modunda iken Temizle ye tıklayın, Gelişmiş Temizlik seçin ve orada ne varsa seçin ve oku sağa doğru çekin telefonunuzu sıfırlamış olacaksınız. Daha sonra başa dönüp romu flash layın :)
yalnız hocam ses açma ve güç tusuna basınca team win recovery project bölümü cıkıyor. Burdan nasıl olacak?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
TWRP moduna giriyor kardo, orda install yeri var miuipro zip seciyorum ama, logosu 1 saat kadar dönüyor sonra acılmıyor. Ve aynı zip'i attıgım yere global zip'i de attım normal rom kullanayım dedim ama ooda yuklenmıyor kalıyo dolan çizgide
[doublepost=1512657249,1512657183][/doublepost]
Twrp tüm wipeleri yapın derken hocam. Xiaomi'de yeniyim o terimleri tam bilmiyorum :) biraz daha ayrıntılı anlatır mısın zahmet olmazsa.
Hocam twrp yi açınca wipe kısmına gir,altta sağda format data yazar onu seç sonra yes de.sonra geri dönüp reboot recovery de.tekrar twrp ye girince wipe ye gir yine, advanced wipe ye gir system-data-cache-dalvik i işaretleyip sil sonra geri dönüp install de ve pc den tele attığın zipi yükle

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
yalnız hocam ses açma ve güç tusuna basınca team win recovery project bölümü cıkıyor. Burdan nasıl olacak?
Hocam afedersin ama dalga mı geçiyorsun???üstteki msjlarda twrp den bahsediyorsun ama team win recovery Project bölümü çıkıyor diyorsun. O twrp demek

Oyla:

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
Hocam neden dalga geçim TWRP onu dıyorsunuz sandım. Unlock yaptım diye belirttim orda unlock yapınca cıkmıyor mu sadece team win recovery Project kısmı. Daha yeni ve acemiyim. Neden dalga geçim allah askına

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
O zaman sil baştan hocam yazıyorum. 64 bit Mi Falsh ve 64 Bit PC ile aşağıdaki linki verdiğim dosyayı yüklüyorsunuz. Gerekli anlatımlar form içerisinde mevcut.

Oyla:
Üst Alt