Yardım Rom yüklenmiyor

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
walla bilemedimki hocam elinizdeki cihaza hiç hakim değilim wipe işlemi sonrası yeniden twrp modda baslatın cihazı rom dosyasını yeniden atın cihaza bide bunu deneyin yuani wipe yaptınız cihazı yeniden twrp modunda baslatın ardından cihazı pcye baglayın rom doyasını yeniden atın ciahza bide bu sekilde kurmayı deneyin hata verirse gene önce root yükleyin ardından romu yükleyin
Deniyorum hocam.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Yanlış bilgi vermeyelim,root un rom yüklemekle bi alakası yok.önce root sonra rom diye bir olay yok.pc bilgisayarı görmüyorsa usb hata ayıklama açık değildir, o da geliştirici seçeneklerinden açılır yada twrp de mount kısmına girip gerekli tikleri koyarsak da pc cihazı görür ve pc nin cihazı görmesi için sürücülerin yüklü olması gerekir.ayrıca kullanılan twrp nin son sürüm olduğundan emin olalım.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Yanlış bilgi vermeyelim,root un rom yüklemekle bi alakası yok.önce root sonra rom diye bir olay yok.pc bilgisayarı görmüyorsa usb hata ayıklama açık değildir, o da geliştirici seçeneklerinden açılır yada twrp de mount kısmına girip gerekli tikleri koyarsak da pc cihazı görür ve pc nin cihazı görmesi için sürücülerin yüklü olması gerekir.ayrıca kullanılan twrp nin son sürüm olduğundan emin olalım.
birincisi pc teli görüyor onda sıkıntı yok ikincisi cihaz eski bir cihaz ve twrp rom biraz karmaşık bu cihazda bende hakim değilim cihaza sadece bu bir taktik hocam bir çok cihazda error 7 hatası veren romları bu yöntemle kurdum cok fazla insanada yardımcı oldum bu konuda yanlıs bilgi yok deneme yanılma yöntemi var siz bu cihaza hakimseniz buyrun siz yardımcı olun arkdasa ?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ayrıca rom dosyasının tam olarak eksiksiz indirildiğinden emin miyiz?rom dosyasını indirdikten sonra açmaya çalışalım, sorunsuz açılıyorsa sorunsuz inmiş demektir.açılmıyor yada hata veriyorsa tam olarak inmemiş demektir.zaman zaman büyük boyutlu zip dosyalarında bu olabilir. Ayrıca pc den cihaza atarken de zipi eksik atmış olabilir. Görüldüğü üzere romun yüklenmemesinin pekçok sebebi var.herşeyi kontrol edip tekrar denersek romun yüklenmemesi için bir neden yok

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
OrangeFox kullanıyorum uzun süre oldu yükleyeli. Şuan rom yüklü değil iken yeni bir twrp yükleyebilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca rom dosyasının tam olarak eksiksiz indirildiğinden emin miyiz?rom dosyasını indirdikten sonra açmaya çalışalım, sorunsuz açılıyorsa sorunsuz inmiş demektir.açılmıyor yada hata veriyorsa tam olarak inmemiş demektir.zaman zaman büyük boyutlu zip dosyalarında bu olabilir. Ayrıca pc den cihaza atarken de zipi eksik atmış olabilir. Görüldüğü üzere romun yüklenmemesinin pekçok sebebi var.herşeyi kontrol edip tekrar denersek romun yüklenmemesi için bir neden yok
Romu telefona indirdim ve gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. ZIP dosyasında herhangi bir problem yok. Belki twrp yüzünden olabilir.

OrangeFox'u güncelledim tekrar deneyeceğim hocam.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
OrangeFox kullanıyorum uzun süre oldu yükleyeli. Şuan rom yüklü değil iken yeni bir twrp yükleyebilir miyim?

Romu telefona indirdim ve gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. ZIP dosyasında herhangi bir problem yok. Belki twrp yüzünden olabilir.

OrangeFox'u güncelledim tekrar deneyeceğim hocam.
hocam twrp güncellediyseniz belki olur deneyin ksuura bakmayın cihaza çok hakim değilim pek yardımcı olamadım iyi forumlar

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Bu linkte download twrp 3400 vince img yazan yere tıklayıp img dosyasını indirelim. Sonra bu dosyayı cihazın hafızasına atalım. Orangefox twrp yi açıp install diyelim ve img seçeneğini seçelim.sonra twrp 3400 vince img dosyasını seçip install diyelim ve seçeneklerden de recovery olanı seçelim.işlem bittikten sonra reboot recovery deyip wipe menüsüne girip 4 wipe yapıp romu yükleyelim.isteğe göre rom yükledikten sonra magisk de yükleyebiliriz.iyi forumlar diliyorum

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28

Bu linkte download twrp 3400 vince img yazan yere tıklayıp img dosyasını indirelim. Sonra bu dosyayı cihazın hafızasına atalım. Orangefox twrp yi açıp install diyelim ve img seçeneğini seçelim.sonra twro 3400 vince img dosyasını seçip install diyelim ve seçeneklerden de recovery olanı seçelim.ilkem bittikten sonra reboot recovery deyip wipe menüsüne girip 4 wipe yapıp romu yükleyelim.isteğe göre rom yükledikten sonra magisk de yükleyebiliriz.iyi forumlar diliyorum
Hocam orangefox r10 flashladım en son sürüm oydu ama şifre istiyor şimdi mount kısmında dahili depolamayı açmam için.
aslan568

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam orangefox r10 flashladım ama şifre istiyor şimdi mount kısmında dahili depolamayı açmam için.
Şifre telde kullanılan desenli şifre.hangi harflere denk geliyorsa yada desen nasılsa aynısını yapmak lazım

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Şifre telde kullanılan desenli şifre.hangi harflere denk geliyorsa yada desen nasılsa aynısını yapmak lazım
Hocam imkansız benim şeklimi harflere dökmem desen olarak değil yazı olarak bir şifre istiyor.

Üst Alt