Yardım Rom yüklenmiyor

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
bunu indirin depolamaya atın önce bunu kuruun muhtemelen hata vermeden kurar sonra rom dosyasını seçip kurun
Çok sağ olun hocam.

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Hocam peki ZIP signature verification veya Reboot after installation is complete seçeneklerinden birini seçeyim mi?
aslan568

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam peki ZIP signature verification veya Reboot after installation is complete seçeneklerinden birini seçeyim mi?
aslan568
yok onları seçmeyin hocam gerek yok kurulum talimatlarına göre ne gerekiyorsa o sekidle kurun romu ben sadece romu kurarken error7 hatası almayın diye bunu tavsiye ettim size rehber varsa kurdugunuz romun o rehbere göre kurulumu sağlayın

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
yok onları seçmeyin hocam gerek yok kurulum talimatlarına göre ne gerekiyorsa o sekidle kurun romu ben sadece romu kurarken error7 hatası almayın diye bunu tavsiye ettim size rehber varsa kurdugunuz romun o rehbere göre kurulumu sağlayın
Root kuruldu hocam. Şimdi romu deniyorum.

ernkrklc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
28
rom sorunsuz kurulursa rehebrdeki adımları yapın hocam orda ne yazıyorsa o şekilde kurun bütün dosyaları
Hocam download klasöründeydi olmadı. Ben de dedim Direkt telefonun içine atayım herhangi bir dosya içinde olmasın diye ama yine olmadı. Nedense folder kısmında sd card yazıyor ama cihazda sd card takılı değil.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam download klasöründeydi olmadı. Ben de dedim Direkt telefonun içine atayım herhangi bir dosya içinde olmasın diye ama yine olmadı. Nedense folder kısmında sd card yazıyor ama cihazda sd card takılı değil.
olmadı derken hocam

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Yine error 7 diyor.
walla bilemedimki hocam elinizdeki cihaza hiç hakim değilim wipe işlemi sonrası yeniden twrp modda baslatın cihazı rom dosyasını yeniden atın cihaza bide bunu deneyin yuani wipe yaptınız cihazı yeniden twrp modunda baslatın ardından cihazı pcye baglayın rom doyasını yeniden atın ciahza bide bu sekilde kurmayı deneyin hata verirse gene önce root yükleyin ardından romu yükleyin

Üst Alt