Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[ROM][Official]Capricorn[Pie][9][06/08] Syberiaos Rom v2.6
Isınma olayı katıldığımı bildiririm fakat diğer sorunları yaşamadım sayın ceylas hocam yaklaşık 1.5 gün bir kullanım sağladım. Ama tabiki gelişmesi lazım buna katılıyorum
Isınma olayı katıldığımı bildiririm fakat diğer sorunları yaşamadım sayın ceylas hocam yaklaşık 1.5 gün bir kullanım sağladım. Ama tabiki gelişmesi lazım buna katılıyorum
Firmware yi guncelledigimden mi ki bilemedim.
Bende suan eu 8.10.25 8.0 kurdum 2 haftadir eu 8.10.11 8.0 daydim.
Yenisini kurmadan syberia rom kuruyum dedim, ama hüsrana uğradım
Firmware yi guncelledigimden mi ki bilemedim.
Bende suan eu 8.10.25 8.0 kurdum 2 haftadir eu 8.10.11 8.0 daydim.
Yenisini kurmadan syberia rom kuruyum dedim, ama hüsrana uğradım
Isınma ve uygun kernel bulma konusunda pek eksiği yok romun diye düşünüyorum. Uzun zaman kullandım son güncelleme ile (21.10 tarihli olan veya benzeri) karşıdan az ses gelir oldu. Videolar bende hiç sorun yaratmadı. İnstagram olsun Youtube olsun 4g,3g,wifi hiçbir şekilde kasma yapmadı. Merak ettiğiniz bir husus varsa sorabilirsiniz. Denerim, deneyimlediysem aktarırım.
Enteresan şekilde İlk kez format data istemedi normal bir şekilde romu kurdum.bir yerde okumuştum romu kurmadan önce eski romdaki ekran kilidini şifre yi iptal edince şifreleme yapmayabilir diye belki de o yüzden yapmamış olabilir. Yada tamamen tesadüf
Ekran kilidi ve şifre kullanmıyorum ama hep format data istedi . Size bir soru sormak istiyorum. AOSP tabandan MİUİ geçerken verilerinizi devamlı devamlı aktarıyor musunuz? Bir pratik yolu var mı? Titianium BackUp kullanıyorum fakat diğer pratik ve hızlı yöntemler hakkında pek bilgim yok. Bilgilendirebilir misiniz?
Teşekkür Ederim. Bu arada konu için ellerinize ve emeğinize sağlık.